Sevgilim çok çocuksu, ne yapabilirim?

Sevgilim ile aramda tam 6,5 yaş farkı var. Ben 26 yaşındayım, o 19. Bazen bana çocuksu geliyor. Mesela beraber sinemaya gittiğimizde filmden bazen hiç birşey anlamıyor. Özellikle bir tarih filmi olduğu zaman. Romantik komedi tarzlarına bayılıyor ama oda bana çocuksu geliyor, zevk almıyorum. Burçlar, astrolog gibi şeylere aşırı meraklı, o tarz muhabbetler ediyoruz sağolsun bütün gün. Bende dinliyorum kırmamak için, ama burçlar hakkında konuşmak acayip sinirime dokunmıyor değil.. Akşamları dışarı çıkalım dediğimde genelde `annem izim vermiyor` diyor, veya yoğun olduğum zamanlarda fazla arayamadığım için hemen `beni sevmiyor musun sen, hiç aramıyorsun` gibi şeyler söylüyor. Bana bir sebebden dolayı `kuş` olduğu zaman yanaktan bile öptürmüyor, yani bazen çok çocuksu geliyor bana. Yaptığım esprilere gülmüyor, ben ilk başlarda komik olmadığım için gülmüyor sanmıştım, ve şakasaina ona `neden gülmedin yoksa anlamadınmı espriyi?` diye sorduğumda bana `evet anlamadım` dedi.. Yani bazen o masum haline bitiyorum ama bir yandanda çok çocuksu buluyorum. Bazen cinsellik hakkında konuşuyoruz (sadece konuşmakta kalıyor bizimkisi) ama cinsellik hakkında çoğu konuya yabancı. Geçen gün saçlarındaki kırıkları kestirmiş, yani 1 cm gibi birşey büyüteç ile baksam bile fark edilmez :) sırf fark etmemişim diye bana 2 saat saydı resmen :) `saçlarım azıcık kısaldı, sen onu bile fark etmiyorsun` .. Özellikle adet olduğu dönemler tam bir felaket, o zamanlar zaten mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum, çünkü hiç çekilmiyor. Ama onu yinede çok seviyorum, yalnız benim tahammülüm kalmadı, bu durumda ne yapmam en doğrusu? Onu böyle mi kabullenemeyim, zamanla olgunlaşmasını mı beklemeliyim, yoksa ayrılayım mı?
Sevgilim çok çocuksu, ne yapabilirim?