Kocamın amacı ne sizce?

2 senelik evliyiz birde kızımız var çok Severek evlendik çok mücadele ettik eski bu kadar cimri değildi Ben doğum yaptığım için doğum izine ayrıldım Maaşı iyi eşimin ama bana sürekli param yok diyor sürekli para yetiştirmeye çalıştığını söylüyor kredisi varmış arabasına bakım yaptırmış bana sürekli sen işe başla araba alalım diyor bana her ay 500 lira para ver diyor ama ben vermek istemiyorum Çünkü ben doğum iznindeyken bana hiç param var mı diye sormadı bebeğime takılan bütün paraları altınları Kendisi aldı alışveriş yapmam gerekirken bile bana 50 lira verip Akşam ise arkadaşlarla gün yaptık Bugün ilk ben aldım diyor para nerede diyorum para yok Sürekli parası yok Üç buçuk bin lira para alıyor Hala param yok diyor benim paramla ilgili hayaller kuruyor Benim paramı güveniyor Sizce ne yapmam lazım para vermeyeceğim dediğim zaman ise senin benim param mı var diyor ama bana hiç para vermedi Ben de onu yaptıktan sonra doğru dürüst
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenirken de bütün altınlarım paramı aldı Sonra Kredi çekti araba alacağım diye o altınlar paralar nereye gitti bilmiyorum hiçbir cevap ver veremiyorum Sizce benden para saklı olabilir mi
Kocamın amacı ne sizce?