Kocamın amacı ne?

2 yıldır evliyiz. Çok şey yaşadık, ben farklı şehirden gelmeyim. şu an onun memleketinde yaşıyoruz. Bundan birkaç ay önce benim memleletime yakın bi yere taşınmıştık. Sebebi benim burada kalmak istemeyişim. Ailesi de burada yaşıyor ve ben onlarla anlaşamıyorum ve iş sahası da yok ve küçücük yer. Sonra gittiğimiz yerde eşim yaşamak istemedi, 2-3 ay kadar kaldık çok kısa, hergün eziyet etti bana laflarıyla bi kez beni terk etti zar zor barıştık. Sonra yuvam yıkılmaasın diye döndüm buraya. Herşeyi yeniden başlatıcaktık ama olmadı. 2 senedir çalışmıyor. Hiçbir çabası yok, çabası olsa en azından uğraşıyor diyeceğim ama o da yok. Hergün ona hayatımıza başlamamız gerek diyorum. 2 senedir bi başlangıç yapamadık. şu an kaldığımız ev bile annesine ait ve rahat değilim. Kendi evimizde bile değiliz. Eşyalar bi oda da yığılı. Bi yerden gelir var ama çok az ve yetmiyor. Söz konusu para değil onunla zorluk çekmek koymuyor, bana koyan hiçbir çabasının olmaması. Sabahtan akşama kadar tekefonda oyun oynuyor, yüzüme, bakmıyor konuşmuyor, bu konuları anlattığımda bana kızıyor. Depresif hareketleri var bir türlü o moddan çıkamadı. Hergün ona olumlu yaklaşmaya çalışıyorum. Hem dinen hemde hayatımızı sürdürebilmek için görevlerimizi anlatıyorum ama dinlemiyor bile bugün yine anlattım miskinsin hiçbir şey yapmıyorsun dedim madem öyle boşan o zaman diyor. Ne zaman ona anlatsam bu konuları git boşan diyor. En sonunda dayanamıcam boşucam. Bu adam napmaya çalışıyor?

Kocamın amacı ne?