Bir yıllık evliyim. Eşim 6 aydır askerdeydi. Ben de 8 aylık hamileyim. Eşim askerden döndükten sonra bir garip oldu. Bana çok hassas davranıyor ama bir o kadar da soğuk. İçine kapandı. Fazla konuşmuyor, dalıp gidiyor. Bu durum yaklaşık iki hafta sürdü. Dün gece eşime instagramdan mesaj geldi. Eşim uyuyordu. Aynen şunlar yazıyordu."Bitti. Ben senin nöbetçi sevgilin olmuycam. Eşinle ve doğacak çocuğunla mutlu ol. Yuvanı yıkma. Beni biraz olsun seviyorsan arama bir daha."Ne yapacağımı bilemedim. Eşimi uyandırdım. İnkar ediyor. Kadın benim peşimde diyor. Şoktayım
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım yuvan yıkılmaz hamile olmasan boşanırdın ama ortada bir çocuk var sen hamile olunca yine cinsellik düşündü belki ve askerde de malum erkeklerin içinde hep artık birini bulmuş olabilir
022 Yorumla
Soran+1 yılKadınla eşimin ortak takipçileri var bayağı sanırım liseden arkadaşlar. geçmişten gelen biri. kadın çok alımlı, güzel
- +1 yıl
Alımı çalımı boşver adam akıllı oturup konuşmalısınız
Soran+1 yılKonuştuk. Benim eski bir arkadaşım bikaç kez konuştuk dedi. o benim peşimi bırakmadı dedi. bir daha olmuycanı söyledi. o kadar çok ağladım ki
- +1 yıl
Çok kötü bir durum Allah yardım etsin çocuk olmasa bir nebze iyi olurdu
Soran+1 yılKadının msjlarına bakılırsa kadın eşimi istemiyo. eşim bal gibi yalan söylüyo
- +1 yıl
İkinizi idare etmek istemiş ve sen hamileyken o cinsellik istiyomuş
Soran+1 yılCinsellik için olsa burada birini bulur. kadının bulunduğu şehir 24 saat mesafede
- +1 yıl
Senin kocanın ben ta a*ına koyim gül gibi karın var çocuğun olacak ne ya*ak yemeye başkasına gidiyosun
Soran+1 yılAdam bir garip oldu. bu sadece cinsellik işi değil. bence seviyo o kadını. askerden geldiğinden beri bikaç kez yalandan sarıldı bana. gece uyurken bile sayıklıyo, titriyo
- +1 yıl
Offfffffff be ablacım ne mal bir kocan var onun ben geçmişini s*liyim offfffffff hayat şartları hiç mi iyi olmaz
Soran+1 yılKorkuyorum. biz sadece 6 ay bir arada kaldık. bu hale geldi. bu evliliğin sonu yok
- +1 yıl
Çocuk olmasa iyiydi ama tek çare boşanmak
Soran+1 yılO kadına mı bırakayım kocamı yani
- +1 yıl
Sen daha kararını verememişsin az önce sonu yok diyodun
Soran+1 yılKafam karmakarışık. onsuz yapamam. eşime aşığım
- +1 yıl
O zaman konuş kendine çeki düzen versin ya da sen kararını ver
Soran+1 yılYa unutamazsa kadını ya benden soğuduysa artık
- +1 yıl
Kararını ver
Soran+1 yılGitmek isteyeni nasıl tutucam. gönlüne koymuş başkasını. ama yine de hemen aydılmıycam bir müddet deniycem
- +1 yıl
Keyfin bilir
Soran+1 yılBelki unutur kadını
- +1 yıl
Bilmiyorum geçmiş olsun istersen özelden yaz bir şey anlatmak istiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ilk ve son kez bir sans ver, birazcik adamlik varsa bu sansi iyi degerlendirir.
120 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çok iyi bir insandır. acaba bu durum adamlıkla mı alakalı. ya gerçekten gönlüne söz geçiremediyse. beni korkutan bu
- +1 yıl
Baba olacak, daja dikkatli olmasi herekirdi, daja ueni evlisiniz gozu de gonlu de sende olmasi lazim.
Soran+1 yılAma değil
- +1 yıl
Askerde kafasi karismistir belki, alismasi icin zaman ver, hersey duzeli insallah.
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılDuyduğuma göre bu kadın ilk aşkıymış. kadın eşinden ayrılınca da bizimkine gün doğmuş. Askerlikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sanırım sona yaklaşıyoruz. Hiç konuşmuyo gülmüyo ruh gibi
- +1 yıl
durum biraz karısıkmıs, üzüldüm ama acele bir karar verme, olayı iyice anla dinle, kararını mantıklı bir sekilde ver, hırsla kalkan zararla oturur unutma.
Soran+1 yılDaha yeni evliyiz. bu hale geldiysek nasıl devam edicez. az önce itiraf etti. ona aşığım gözüm hiçbir şey görmüyo. seni de kırmaktan korkuyorum. anlatamadım dedi. devam edelim diyosan çocuk için edelim ama benim kalbim onunla dedi. o kadının da suçu yok ben aylardır yalvarıyorum kadının peşini bırakmıyorum dedi
- +1 yıl
kardeşim o zaman yapacak bir durum kalmamış, ayrılık farz olmuş, çocuğunuzu bir şeklide büyütürsünüz, ama bu evlilik bitmiş malesef.
Soran+1 yılMalesef öyle şimdi evden gitti. bir arkadaşında kalacakmış. bir arsa almıştı düğünden sonra onu ve arabamızı bana verecekmiş. zaten başka da bir şeyimiz yok. çocuğuma da elimden geldiğince bakarım dedi. yaza kadar boşanmayalım doğum olsun dedi. bir de yaza öemlekete tayin istiycez. sizi de oraya yerleştireyim elimden geleni yaparım dedi. berbat durumdayım
- +1 yıl
Uzulme Allah yardimcin olacaktir, hesey duzelir gelir gecer, saglam dur hayatta
Soran+1 yılİkimiz de öğretmeniz. seminerde tanışmıştık. ona ben açılmıştım. ilk başlarda pek istememişti. zamanla alıştı bana. bu ilişkinin aşık tarafı bendim. o kendince mantık evliliği yaptı. kısa sürede de aşkı bulup ona koştu. kızgın da değilim çok garip hissediyorum. ona kendimi sevdirmek için çok uğraştım olmadı
- +1 yıl
Tamam iste ne guzel mesleginde var, sil bastan baslamak gerek bazen.
Soran+1 yılDaha çocuğumu kucağıma alamadım. o benim kocam, çocuğumun babası. kalbi başka birinde. düşündükçe çıldırıyorum
- +1 yıl
Hersey insanlar icin, kotu bir durum ama asilamayacak kadar imkansiz degil, herkesin nasina gelebilir.
Soran+1 yılOnu deliler gibi seviyorum. çocuğu da ben istedim o istememişti aslında erken demişti
- +1 yıl
Anliyorum, hic kolay degil.
Soran+1 yılBoşanmıycam süründürcem ikisini de
- +1 yıl
Hata yaparsin, kadinlik gururunu bu kadar ezme, sen onun soyadini tasirken o baska birisinin kollarinda olacak.
Soran+1 yılKadının fotolarını görünce eşimin o kadını sevdiğini anladım aslında. Ben kapalı bir kadınım eşime ilk açıldığımda tarzım değilsin demişti. sonra bir arkadaşlık başladı. derken iyi anlaştığımızı fark ettik. biraz da mantığını kullandı. kadını gördüğümde çok kıskandım. çok bakımlı, havalı, çok güzel. bende bulamadığını onda buldu demek ki. şu an çok sağlıklı düşünemiyorum. yarın aileme anlatıcam. onlarla birlikte bir karar vericem
Bende şoktayım şu an. Cocuk varmiş olmasa at kapinin onune derdim. Cocugun icin yuvani yikma derim ama burnunu iyice surt o kadinlada iletisime geç
19 Yorumla
Soran+1 yılYazdım kadına instagramdan. hiçbir açıklama yapmıycam. eşine yuvana sahip çık. ben eşinle birlikte değilim yazdı ve beni engelledi
Soran+1 yılKonuştum. hala inkar ediyo. ama bana karşı çok soğuk. sanki acıyan gözlerle bakıyo.
Soran+1 yılBilmiyorum. belki de boşanmak istiyo da doğumu bekliyo. benimle mutsuz şu an
Soran+1 yılSırf vicdan için devam ettirmeli yani. sevmiyo mutsuz. ben deli gibi seviyorum
Soran+1 yılAdam itiraf etti bitti her şey. o kadına aşıkmış. kadın hep kaçmış bundan istememiş ama bu peşini bırakmamış.14 sene önceki aşkıymış. onu gördüm ve benim için hayat durdu dedi
+1 yılİhaneti affetmeyi mi düşünüyorsun? Ne demek ne yapaym
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni sevmiyo belli ki. ya çocuğum
- +1 yıl
nafakani essek gibi verick gül gibi bakicksn çocuğuna
Soran+1 yılBenim zaten bir mesleğim gelirim var. yeni doğmuş çocuğum babasız kalacak
- +1 yıl
Babasız kalacak diye bisey yok görüşürsun babasıyla ama sen ihaneti kabul edebiliyor musun?
Soran+1 yılHayır ama eşimi çok seviyorum
- +1 yıl
Ama o seni sevmiyor
- +1 yıl
Sana ihanet eden bir adamı nasıl hala sevebiliyosn mantığım almıyor
Soran+1 yılDayanamadım yazdım kadına. hiçbir açıklama yapmayacağım eşinizle ilgilenin mutlu olun dedi. ben eşinizin hayatında değilim yazdı ve beni engelledi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisiniz instagrammı kullanıyonuz kapatın öyle şeyleri yap ben bekarım kullanmıyorum her b0k ordan gelir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşini bundan sonra iyi takip et bir daha bir halt karıştıramasin. Yuvanı koru bir şans daha ver ona mumkunse.
129 Yorumla
Soran+1 yılKadına ulaşabilirim ama duyacaklarımdan çekiniyorum. bir de bitti diyen kadın zaten. Ona ne diyebilirim
- +1 yıl
Kardeşim hiç ulaşıp konuyu deşme duyacağın öğreneceğin her şey seni daha fazla uzecek. Musadenle eşek kocana söyle bir daha yapmasın sende sıkı takip et demekki meyilli böyle şeylere. Hamile olmasan vur kıçına tekmeyi derdim. Ona tekrar ederse boşanacagını kesin bir dille soyle ve tekrat ederse hakkatten boşa.
Soran+1 yılRuh gibi adam dalıp gidiyo doğru düzgün konuşmuyo. Sanki başka bir alemde. İnanılmaz mıtsuz
- +1 yıl
Acaba o aşifte terk etti onamı uzuluyo. Kac yasinda bu adam
Soran+1 yıl31 yaşında. evet kadın terk eder gibi mesaj yazmış. Eşim o kadınla lisede aynı sınıftaymış. eşim ona aşıkmış ama kız istememiş o zamanlar. kadın eşinden ayrılmış. instagramda karşılaşınca da bana asıldı diyo eşim
- +1 yıl
Yok yani bir halt olmus kadinla orasi kesinde. Bu yasta ne askerligi bu arada
Soran+1 yılİki ünv bitirmiş eşim. bu yüzden ertelemiş. bence eşim bu kadına aşık. kadın hem öğretmen hem çok güzel istediğini elde edebilir. bence bizimki koştu peşinden. lisede de peşinden çok koşmuş. yavaş yavaş çözüyorum
- +1 yıl
Öğretmen olması önemli deyil en güzel kadında kendi karısıdır insanın. Kendine haksizlik etme
- +1 yıl
Başka çocuk varmı?
Soran+1 yılYa adam gerçekten aşıksa. inanın eşim çok vicdanlıdır. çocukları çok sever. beni hiç kırmaz. bu duruma geldiyse aşık oldu. bana aşık değildi zaten. evlilik biraz da benim onun peşinde koşmamla oldu
- +1 yıl
Eee ne demek istiyosunuz yani?
Soran+1 yılHayır zaten bir yıllık evliyiz
- +1 yıl
Bırakayım gitsin o kadinamı diyorsunuz
Soran+1 yılHayır tabi ki. ama ya eşim isterse boşanmayı. bir de eşimin fotoları arasında bir söz buldum. aşk da sen hasret de sen ben de sen yazıyodu. kesin o kadına gönderdi
- +1 yıl
Bakın tedbiren eşinize gelen mesajin bir kopyasini alin. mahleme durumunda isinize yarayacaktir
Soran+1 yılAlmadım eşim sildi kadını da engelledi. gece boyu yalvardı bana ağlama dediama yine soğuk
- +1 yıl
Siz beni ekleyin ordan devam edelim isterseniz burası baya şişti.
- +1 yıl
Delil toplamanız iyi olur bu arada
Soran+1 yılEşimin maddi durumu iyi. ne istesem verir tazminat olarak. ben onfan ayrılamam
- +1 yıl
Bakın tecrubeyle sabit. isler bodanma asamasina geldimi kimseyi taniyamiyorsunuz inanamiyorsunuz o kadar degisiyorki insanlar tamamen bir canavar cikiyor icinden
Soran+1 yılBoşanma sözcüğü çok korkutuyo beni. ona deli gibi aşığım
- +1 yıl
Ben sadece tedbir almanızı tavsiye ediyorum bosanmayın zaten çocuk var.
- +1 yıl
Ama yarının ne getirecegini bilmek mumkun deyil malesef
Soran+1 yılYa eşim isterse boşanmayı. belki de hamileyim diye duruyo şu an
- +1 yıl
Uzulmeyin diye boyle bir sey soylemedim ama onun icin tedbir alın diyorum zaten
- +1 yıl
Her şey ihtimal dahilinde belkide yaptığından utandı ondan uzgun ve sessiz bilemeyiz dimi?
Soran+1 yılGeçen gece uyurken sayıkladı. uykuda hep konulur zaten. yine buraya gelelim dedi. nereye dedim buraya işte yazın geldiğimde dedi
- +1 yıl
Yani o kadına diyor dimi?
Soran+1 yılSanırım
Bebeğin için bir şans ver. Ama eğer bir daha olursa yok bebekmiş yok aileymiş hiç takma direkt boşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılSakin ol ve elini karnina koyup esine seni affedebilirim , devamz edebilir misin diye sor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıkma yuvanı, boşver; eşin de düzelir.
Evlilik kolay mı.00 Yorumla
+1 yılbabaanneminde bıyığı olsa dedem olurdu:) ha ha inkara bak
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın eşimin instagramında kayıtlı. Fotolara baktım çok güzel bir kadın. Bizim memlekette yaşıyor. Sanırım öğretmen. Biz şu an doğudayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekte görüşmüş mü? Yani sanal ortamda yazışma mı sadece arkadaşım?
012 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. kadın memleketimizde yaşıyo. eşim asker dönüşü ailesini görmek istedi. hemen yanıma gelmedi. bir hafta memlekette kaldı
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ayrılmak istemiyorsan sen biraz fedakarlık yapacaksın. Kafası karışmış, belli. Elinde tutmak istiyorum musun kocanı?
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum. onu çok seviyorum. ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım. Bir kadın erkeğini elinde tutmak ister de tutamazsa iki ihtimal vardır. 1) Erkek şe. refsizin tekidir. 2) Kadın beceriksiz mıymıy bir tiptir.
Soran+1 yılEşim fiziken beni çok beğenmiyo biliyorum
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım özele gelir misin bi? Merak etme saygısızlık yapacak değilim.
Soran+1 yılBuraya yazın.
Cevap sahibi+1 yılYazacağım öneriler burayı aşar maalesef. Niyetim kötü değildi. Kötü olduğunu hissettiğiniz an engellersiniz.
Soran+1 yılBence görüşmüş. tabi inkar ediyo ama görüşmüş
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelir misiniz iki dakika? Aksi bir durum olursa engellersiniz.
Soran+1 yılBuraya yazın
Cevap sahibi+1 yılSen gırgır peşindesin. Çaresiz insan yardım elinden kaçmaz. Hadi eyvallah.
+1 yılzor değil engellesın madem dogru soyluyorsa
12 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi şimdi
Soran+1 yılEngellemesi doğru söylediğini mi gösterir. engeller onda ne var göstermelik
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadınla görüştürsün seni
07 Yorumla
Soran+1 yılKadını engelledi. ama ins adresini aldım. ne muhatap olacan çok kızarım dedi bana
Soran+1 yılAsker dönüşü memlekette bir hafta kaldı işte
Soran+1 yılKabul etmiyo. inkar ediyo. aramızda hiçbir şey geçmedi diyo. bir de geldiğinde valizinden bir şal çıktı gri siyah unisex bir şey eşim yakmaz böyle şeyler. kendine aldığını söyledi. o şalı sonra arabasına koymuş
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. kaçak et kesmesinde...
02 Yorumla
Soran+1 yılOna artık güvenmiyorum
Soran+1 yılKadın memlekette bu da gitti iki hafta önce öemlekete. bence birlikte oldu bu kadınla. yoksa bu hale gelmezdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilmak icin bekledigin hata. Ihanet affedilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden önceki fakbadisi cok ta şey yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. bir de kadın yuvanı yıkma demiş. Demek ki eşim benden ayrılmayı düşünüyo
Cevap sahibi+1 yılVay puşt vaay, Allah gosterdi kız sana, ipler senin elinde artık hep tehdit et
Soran+1 yılNe yapabilirim ki. Beni istemeyen bir adamı ne kadar tutabilirim. Ayrıca itiraf edeyim kadın benden çok daha güzel, havalı
Cevap sahibi+1 yılHayır sakın böyle düşünme, her kadin özeldir, yanlis yapan senin kocan. Allah cocugunuzun hatrina korusun yuvanızı
Soran+1 yılAdamın aşık bir hali var. Beni sevmediği gözlerinden okunuyo. zaten askerdeyken sonüç ay çok az aradı. ne zaman arasam meşguldü tlfnu. belki de çocuğun doğmasını bekliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan tam bir şerefsiz
00 YorumlaErkek askerden yeni gelinve oyle okur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadin ona yazsa onun sucu ne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yalan söylüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de. O kadında eşimin peşinde koşacak tip yok. İnstagram fotolarına baktım. Sürekli yurt dışı seyahatleri, altında jip, kadın desen fazla güzel. bir de ben kapalı mütevazı biriyim. kadın öyle tarz giyiniyo ki. bence peşinde koşan bizimki
Soran+1 yılAynen öyle. bitti diyen karınla çocuğunla mutlu ol diyen kadın. bu ayrılsa kadın niye öyle yazsın
+1 yılçokta tın mk
00 YorumlaOluruna bırak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Valla sen akılsızsın
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle dediniz
Soran+1 yılEvet çok acele oldu. Çocuğu ben istedim. Eşim istemiyodu aslında. Onu çok seviyorum
Soran+1 yılOna aşığım
Soran+1 yılAyrıl mı diyorsunuz
Soran+1 yılNe yapayım peki
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. şok durum evet üzücü
00 Yorumla
+1 yıl😀😀😀
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gece eşim uyurken tlfnuna bir kadından mesajlar geldi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler