Bu sabah itibarıyla boşanma dilekçemi verdim. 4 yıldır beni baba olmaya hazır değilim diye oyalayan erkeğin sevgilisi hamile. Duruma bakar mısınız ya? Neyse bundan sonra bende bulamadığı mutluluğu umarım yeni ailesinde bulur. Siz olsanız bu durumda ne hissederdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıldehşete düştüm ya. böyleleri ömür boyu iflah olamıyor bizzat şahit oldum. o kadın gözü dışarıya bu kadar rahat bir adamın kendisine ve çocuğuna sadık olacağını düşünüyorsa zekasıyla alakalı şüphelerim olur aynı şekilde eşin de evli erkeklerle her haltı yiyebilen bir kadından hayır göremeyecek tabi ki. Allah sabır versin çok zor bir süreç ama sabrın sonu selamettir inşallah. annem de geçti bu sıkıntılardan ailecek sinir hastası olduk ama şimdi o adamla aynı evde bulunmadığımız her an için şükrediyoruz. sadece biraz zaman her şey yoluna girer
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu asla kabul etmem, benimleyken sevgilisi var ve bana istemiyorum deyip ondan çocuk yapmış bu çok onur kırıcı bir durum ama sadece boşanma davası değil kesinlikle tazminat açarım o benimleyken bunları yapıyorsa bir bedeli olmak zorunda sessizce çekip gidecek değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim
Tazminat davası açsam da Benim alacağım şeyler onu sarsacak şeyler olmaz
Hani donuna kadar almak gibi bir durum söz konusu olmaz- +1 yıl
Hımm bilmiyorum şu an aklıma pek bir şey gelmiyor ama sen onunla 4 yıl yaşadın yani onu tanıyorsun ne yapsan etki eder biliyorsun dediğim gibi o bunu yapıyorsa yapamam ben yani öylece duramam yanlış anlaşılmak istemiyorum ama o bana gerek duymuyorsa demekki deyip sessizce yok olamam
+1 yılben olmsa nasıl bir gerizekalıymışım der. ve bundan sonra tüm davranışlarımı ve tercihlerimi gözden geçirirdim.. boşanır ve böyleleri de varmış der hayatıma kaldığım yerden devam eder.. ve konuyu kapatırım. ve bu konu hakkında daha fazla kendimi üzmezdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç.. Kadınların sonu işte biri gelir diğerinin yerini istedimi alir. Guzelim eşim beni seviyor. başını boş birak. Bana aşık der. Önüne çıkanın köpeği olursa.. Olacağı bu insannin.. Yeni sahibine hayirli olsun simdiden
27 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun
İyi günlerde kullansın
Cevap sahibi+1 yılYani evlilikler bu yüzden gereksiz.. o cocukta. Eşinden degilde baskasindan çıkmali onu ona yutturmali varyaa
Cevap sahibi+1 yılMaddi yönden. Hukuki olarak donuna kadar alirim senin yerine olsam.
Soran+1 yılGerek yok
Onun malına ihtiyacım yok
Çok şükür işi gücü olan ve iyi kazanan biriyim
Gönül rahatlığıyla başkasına yedirebilir paralarını
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünmem yerinde olsam. Ama keyfin bilir.. ne diyelim.. Şeref yoksunu insanlara. Deger veren sizlere acıdım neyse iyi günler
Soran+1 yılİyi günler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim💝🌸
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen olaya bak sen gadasi
10 Yorumla
+1 yılsevgilisi evli olduğunu biliyosa o karıyı s*ikerek öldürürdüm sonra da paşa paşa yatardım en azından or*spuluk yapamadım diye de kendimi avuturum ama durum farklı kızın haberi yoksa o koca olacak şerefs*izi rezil ederim her yerde insan içine çıkacak hali kalmasın itin ben olsaydım eğer o durumda tabi sinirlenirdim ama üzülmezdim
11 Yorumla
Soran+1 yılYa kızın haberi olsa ne olur olmasa be olur
O benim canımı zaten sıkamaz
Burada beni düşünmesi gereken insan ‘kocam’dı
Onun yaptığı hareket beni sarstı
+1 yılMutlu olamaz onlar kadın da ne kadar ahlaksız evli adamla işi nedir. Kocanın durumunu bilmiyorum zira maddi ve manevi tazminat davası aç. Onur ve gurur kırıcı davranış neyi var neyi yoksa al donuna kadar açıkta kalsınlar akılları başına gelsin.
30 Yorumla
+1 yılRezillik.
Şükür ki öyle davranmış da çocuğunuz olmamış. Yoksa o çocuğa da sana da yazık olacakmış. Yeni bir hayat başlıyor senin için umarım mutlu olursun..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tahminen çok kanlı bir dava olacak hayırlısı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa kana falan gerek yok
Hiçbir talebim yok
Ama kendisi boşanmak istemediği için anlaşmalı olarak boşanamayacağız gibi duruyor
+1 yılBence boşanma savaş süründür ama yanında da olma git Annenin babanın evine
14 Yorumla
Soran+1 yılBana böyle bir saygısızlığı yapan erkekle aramda hiçbir bağın olmasını istemiyorum bundan sonra
- +1 yıl
olmasında ama böyle yaparsan o adamın işine gelir daha mutlu olur sen ne yapacaksın tek başına ayaklarının üzerde durmak zorunda kalacak onları görünce acı çekiceksin önce onlar acıyı tatsın sürünsün ardından ayrılırsın bide malvarlığının yarısınıda alabilirsin yanına bırakma hiçbir şeyi
Soran+1 yıl
Ben onunla birlikte gelmedim dünyaya
Ondan önce de bir hayatım vardı Benim
Zaten kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım bu bana ağır gelmez
Bensiz daha mutlu olacaksa da inşallah olur
Ne diyeyim- +1 yıl
Ayaklarının üstünde durmana sevindim ama Adam kalkıp seni aldatıcak hatta senle yapmadığı çocuğu başkasıyla yapacak bu kadar çabuk pes etmek ben şahsen pes etme taraftarı değilim onu süründüre bildiğin kadar süründür belki dediklerim şu an aklına yatmaz çünkü kalbin kırık acı çekiyorsun ama o adamın yanına da bırakma bunları
Iyi hissedeceğimi zaten düşünmüyorum. Olaya bak ne şerefsizler var. Boşanma konusunda ne düşünüyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor şimdilik
Boşanmak istemiyormuş
Soran+1 yılDeğişik bir kafa yapısı
Utanmasa doğacak çocuğunu da getirip benim kucağıma verir
Ama sorun değil. Sabırlıyım ben. Bir kaç ay yerine bir yılda boşanırım ama yine boşanırım
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılO kaybetti şekerim, s****r olsun gitsin defolsun. Pislik. Tanımadan sinir oldum ama umarım üzülmezsin. Moralini bozduysam özür dilerim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Tatlım üzülme.
Bu senin hatan değil.
Bazen hayatınızdan bazı insanların çıkması gerekir..
Bu aslında olması gerekendir. .
Bir de böyle düşün.20 Yorumla
+1 yılBen böyle durumlarda sadece öfkeli olurum öfkedem tiksinmekten üzüntü bile duymam enayi yerine konulmayı hazmedemediğim için o da..
20 Yorumlaaptal kadinlarin aptal secimleri. meraklanma oda senin gibi olucak
44 Yorumla- +1 yıl
Aptal seçim demiyoruz biz buna , imtihan kardeşim imtihan..
- +1 yıl
Elbette kimisi evladiyla , kimisi kocasıyla kimisi parasıyla imtihan olur bu hayatta..
Güçlü bir kadınsınız belli. Bu olay bir an önce gelip geçer sizde çok mutlu olursunuz umarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yazıklar olsun derim. Ne hissedilir bilemiyorum gerçekten. Allah yardımcın olsun.
30 YorumlaInanamıyorum hergün daha karaktersiz insanlar görüyoruz, allah sabır versin yerinde olsaydım nasıl kaldırırdım bilmiyorum cok zor bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Kocam demen bile hata hala. Madem aldattı ayrıl hatta sevgilisi hamile ise tazminat davası da aç eşine
20 Yorumla
+1 yılAllah'ım sen koru böyle kişilerden , gerçekten adına çok üzüldüm boşanmakta katiyyen haklısınız 🤔
20 Yorumlaonu çıktığı yere sokarım cinayet olabilir bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin ...
20 YorumlaSana Allah peygamber sabri versin. Dilerim birgün bunlari unutacak kadar cok mutlu olursun.
20 Yorumla
+1 yılDünyam başıma yıkılırdı Rabbim yardım etsin inşaAllah
10 Yorumla
+1 yılOna iyi dileklerde bile buluna bilmişsin vay be
Tebrik ediyorum10 Yorumla
+1 yılKötü hissederim. Öfkeyle dolar , taşarım fakat birşey yapmam. Ne hali varsa görsün derim.
10 YorumlaKötüymüş durumun. Bak sende önüne, yapacak bir şey yok artık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum
boşanma ile en doğru kararı vermişsiniz10 Yorumla Yapilacak en guzel hareketi yapmissin zaten birak o Allahindan bulur
10 Yorumla
+1 yılsenin yaptığın en gururlu davranış..
tebrikler..
#kskanbağışlıyor30 YorumlaBoşarım bir de tazminat davası açarım avukatınla bir konuş bu konuyu bence senin hakkın seni aldatmış
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Şimdi olaya dışarıdan bakarak çözmek zor. Öncelikle kocanızın sevgilisi kimden hamile? Onu bir bilelim de. (ihanetle ilgili bir sıkıntı olmadığı belli, bu durumda kocasından olmayabilir)
01 Yorumla- +1 yıl
Kocasının sevgilisi kocasından hamile !
Bu durumu senin hissettiğini hissedemeyiz belki ama oldukça zor olsa gerek psikolojisini atlatmak kolay olur umarim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunun olmadığına şükret çocuğun olsaydı boşanmak zor olurdu... karşına iyi biri çıkar evlenirsin boş ver o adamı
30 Yorumla
+1 yıldeli misin ne şanslarını açıyosun boşanma sakın çeksinler..
30 Yorumla
+1 yılcok kotu hıssederım direk bosarımmmm sende vermıssın zaten ay ne rezil bir ınsanmıs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Kötü bir duygu çok zor ama Allah yardımcınız olsun inşallah. En doğru kararı vermişsiniz.
10 YorumlaKadın olmadığım için hissedimiyorum ama tam bir kardeşim. imiş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. senin çocuğuna baba olmaya hazır değilmiş demekki :( üzücü
10 Yorumla
+1 yılhamile olana kadar sorunun yokmuydu neden bu kadar bekledin ayrılmak için
10 Yorumla
+1 yılşükret bence cocugun filan olmadan kurtuluyosun ondan. aldattığını kanıtla nafaka al.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir durum allaha havale edin bu tür insanlar iflah olmuyor eğer özelde konuşmak sizi rahatlatacaksa sizi dinleyebilirim
00 Yorumla Boşanıpta onlara o zevki yaşatma, sevgilisi piçiyle yaşamaya devam etsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir ilişkiyi kabul eden bir kasının bu durum umrunda olmaz zaten bence
Benim tek istediğim bir an önce kendi soy adıma dönüp hayatıma onsuz devam etmek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha güçlü ve daha dik durum ne kaybetitğini görsün diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi tarafından baksana olaya çocuğun olsaydı daha kötü değil mi
00 Yorumla çok zor bir durum ama en doğru kararı vermişsin boşanma kararı alarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın ışte bazıları arar bulamaz bazı öküzlerde elindekinin kıymetini bilmez gecmis olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman boşver ya. çocuğunuz olmadığı iyi olmuş. ya bide olduğunu düşün?
20 YorumlaBilerek mi hamile bırakmış ki acele etmeseydin
15 Yorumla
SoranYani isteyerek ya da istemeyerek bir şey fark etmez ki? Sonuçta aldatmış
- +1 yıl
Fazla mı büyütüyor? Aldatmanın büyüğü küçüğü mü olur hanımefendi?
- +1 yıl
O sizin görüşünüz tabii ama bu durum birçok kişinin affedemeyeceği kadar onursuz bir hareket
Çok ağır küfğr ederim daha yüzünü dai görmem tazminat davası açarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGoogle’a evli adamdan hamile metres yazdım karşıma bu soru çıktı. Noldu sonra şu an ne durumdasınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. İslam devleti olsa ikiside öldürülürdü çok yaygınlaştı bu sapık anlayışlar
110 Yorumla- +1 yıl
islam devletınıode göruyoruz resmı nıkqahın yerı yok islam devletınde 3 4 karı al der...
- +1 yıl
@ece24122412 islamı bilmeden yorumlama üç dört karıdan ibaret değil sen duymak istedigini almışın
- +1 yıl
cok bılmesemde bıldıgım kadarını soyluyorum
- +1 yıl
dogrudur ama dni başka amaçla kullananlar ıcın soyledım ben
Sana hazır değilmiş 😂sex yapıyor muydun sen bu adamla 😉
00 Yorumla
+1 yılyuh be bukadarmı öldü bu insanlik
10 Yorumlaben olsam gece cinsel organını keserdim
10 Yorumlaçok kötü bir durum allah sana sabır versin
10 Yorumlasende sevgilinden hamile kalmayı dene. boşan tabi
10 Yorumla
+1 yılYapılacak olanı yapmışsın zaten diyecek birşey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin çocuğun var mı *
14 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl3 yıldır
Cevap sahibi+1 yılSence neden başkası ile birlikte? Bunun sebebini biliyormuusn
Senin icin daha hayirli olmus iste
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yıldemek sevgilisi de hazırlıksız yakalamış adamı..
10 Yorumla
+1 yılBiterdim herhalde ben olsaydım diyecek söz yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyyy kiyamam sana ya 😥
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru tutar yerimi alayım
00 Yorumla Aldatan bir eş için hiçbir şey hissetmem
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri