Ben içi güzel gönlü güzel kadın arıyorum. Dış görünüş bence önemli değildir. Ama nedense karşılaştığım hanımların cogusu dış görünüş yüzünden benden yüz çevirdi. Tipsiz isem benim suçum ne Çağatay Ulusoy un karakterine 10 basarım kendimce tip olmayınca karaktere bakan olmuyor. İstediğin kadar karakterli ol lavuğun biri serseri zibidi yakışıklı ise bide gelip Mercedes'in anahtarını masaya koyuyorsa o maç senin için 10-0 sonuçlanıyor. Hani noldu benim karakter. Ben hakkımın peşindeyim kardeşim.
Karşımdakinden bir şey beklemiyorum. Gupse'nin sadece yüzüne, vücuduna bakan biri Barış'ı hak etmediğini düşünebilir ama bir şekilde Barış'ın ruhuna dokunuyor ki adam onunla birlikte. Önemli olan da bu. Gigi güzel bir kız ve kötü biri olduğunu da söyleyemem ama akıl, ruh vs. olarak baktığında akıllı ve derin bir adamın dikkatini çekebilecek biri değil.
Dedemin bir lafı vardı:”dışına baktım yeşil türbe , içine girdim estağfurTövbe “diye... kulağıma küpedir. içine bakarım insanların hep. hııı eğer ki dışı da güzelse oda ayrı nimet , ama şart dğl... kompleksli olmasın yeterki çirkinim falan diye...
Onlar isteye dursun, sonucunda kendini bile beğenmeyen bir adam ile evlenecekler. Justen bieber bana hii bile demedi diye ağlayan bir nesille karşı karşıyayız.
Erkeklerde Adriana Lima potansiyeli arıyorlar da neden bir Çağatay Ulusoy olamıyorlar? Böyle saçmalık mı olur. Birini çok beğenmek ille de herkesi o kalıba sokmak demek değildir...
Her ne kadar "önemli olan iç güzellik" deseler de inanmıyorum. Çünkü herkes seni ayakta olduğun kadar ve dış görünüşünle değerlendiriyor. Herkes kendine yakışanı ve kendi gibi olanı seçmeli. Kaldı ki üst kademe isteğim yok.
Gigi hadid gibi kiz ararsiniz gupse ozay gibi biriyle evlenirsiniz yani cagatay gibi isteyenlerde pek takmamak lazim insan sevince sevdigi ona dunyanin en guzel kizi en yakisikli erkegi gelir
Benim için Çağatay Ulusoy çok yakışıklı bir görüntüye sahip değil çok yakışıklı olur ama karakteri zayıf olur o zaman ne olacak görüntüyü yiyecek miyiz
En İyi Cevaplar