Sevgiyi paylaşıyorsan yeri geldiğinde hesapıda paylaşabilirisin bu çok normal ama sürekli sevgilisini sömüren erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılkurmuş olduğun cümlenın sonunda erkekler kısmını kaldırısak soru bütüne kavuşmuş olur .ben herzaman aç erkektende kadında uzak dururum .elını cebıne atmaya korkan adamdan bana ne dost ne arakadaş ne yoldaş olur .hele kadınların parasına tenezül edecek kadar düşmüşse onuda kadın ararım demek aranıyormuş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSömüren erkeklerden bahsettiğim için erkekler dedim,yok sizin de bahsettiğiniz gibi bayanlarda var.
- +1 yıl
parayı herkes sever sorun yok orda ama para içinde bazı değerlerımızı kaybetmemeız gereklı .ben bır erkeksem kadından medet ummak ya da oun sırtından gecınmek fıkrı ban cok ters .ama kadınlarınkı daha farklı kadınlar parayı sevebılır vede erkek arkadaslarından beklentılerı olabılır bu bıraz daha farklı .fakat zekı bır erkek bu farkı ayırt edebılır zaten kadında farkeder .fakat erkeklerın bu sekıl davranısları kendı adıma konuscak olursam açlıktan ölsem bır kadından 1 lıra almam
En İyi Cevaplar
+1 yılsen sevgili değil jigolo bulmuşsun abla o.O bulduğun yere bırak kaç
12 Yorumla
Soran+1 yılYok çok şükür bulmadım allah göstermesin ama bulursam tavsiyeni dikkate alıcam söz :)
- +1 yıl
=) peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılpiçin önde gideni çok uyanık çok akıllı olur böyle tipler . gitsin anasını babasını sömürsün kullandırtma kendini sinir oldum bak şimdi 5 kuruşunu laik görme +hiç bişeyini
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım ama işte zaman zaman acaba parasımı yok diye düşündürüyor
Cevap sahibi+1 yılbenimde başıma geldi bu tarz birşey param yok falan filan diyordu gittiğimiz geldiğimiz yerlerin otobüs paralarını ben ödüyordum yemek yemiyordu aç geziyorduk bir gün otobüsten indik benimle eve kadar geldi benden geriye yol parası istedi çok gıcık oldum. yok hani bende çalışıyorum oda çalışyıor aynı maaşları alıyoruz ,görsen senden benden rahat yaşıyordu ailecek .maaşın nerde diyordum en sonunda yedim içtim diyordu .tekmeyi attım en sonunda kendine bakıcı arasın
- +1 yıl
=)) helal et kızım :=)
Soran+1 yılİyi niyeti suistimal etmek işte buda,sen seviyorsun yeri geliyor kıyamıyorsun oda karşındakini sömürüyor ,benim çok samimi bir arkadaşım var oda senin gibi çok uyardım ama hala yaptıklarından geri kalmıyor.Tekmeyi basmakla en güzelini yapmışsın hakketmiş
+1 yılArkadaşımın sevgilisi öyleydi. utanma da yoktu salakta :)
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanmazlar şekerim :) benimde arkadaşımın sevgilisi öyle sevgilisine neler yapmadı neler salak arkadaşım ,adam bile diyemiyorum ona,telefonu çaldırıyor arkadaşım onu arıyor en basiti bu yani gerisini sen düşün artık :)
- +1 yıl
o bir şey değil. bu sevgilisine bira aldırtıyordu. bizim salak kızda alıyordu. ne kadar saf varsa benim arkadaşım :)
Soran+1 yılNeyseki sen uyanıksın :) arkadaşlarının kulağını çek ben çekiyorum ama işe yaramadı :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
Para & Ekonomi konusunda 64,5b cevap paylaştı. bulamadık öyle bir sevgili :)
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bulamadık :)
Soran+1 yılEmre fırça yedin herhalde :)
+1 yılErkek ya da kız sürekli olarak karşısında kinden faydalanma amaçlı düşüncelere sahipse
Ondan bir skm olmaz.
Ancak istisnai durumlar hariç
Birinin parası olmayabilir bu olağan birşey sevgide bunun adı dahi edilmez21 Yorumla
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum haklısın
adamlıgına tükürürüm. ben hayatım boyunca kız arkadasımdan para almadım gittigim gezdigimiz yerlerde hep ben ödedim oda ödemeye calıstı izin vermedim:D sinemada bilet almıstık benden önce 100 tl vermiş dedim o para sahte olabilir diye görevliden geri aldım kendi paramı verdim.. parayıda geri cantasına koydum ^^ kendime yakıştıramam acıkcası .. bir kızın parasını yemeyi.
60 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben öyle erkekler hakkında bişey düşünmüyorum..o erkeklerle beraber olan kızlara çok şaşırıyorum.. :) ulen benmi çok kerizim..millet nasıl buluyo böyle hatunları...annamamki arkadaş..ben karşımdakini eline cebine attırmam..bazen denk geliyorum öyle..adam hatundan 40-50 bin almış araba almış falan uhehueuh
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok şansızmışsın çook :) bellimi olur belki bir gün denk gelir :)
Soran+1 yılOoooğğğğ fenaymış,harbi dediğinden miş
Soran+1 yılBarışmakmı istedi yoksa seninle
+1 yılhadi lan öyle şey mi olur erkek bırak sevgilisine hesap ödetmeyi onunla hesabı paylaşmz bile... ben şahsen sevgilim 2-3 kere öyle bişey yaptı bilmiyorum kötü oldum kızdm ona bidaha vermek yok diye... ama o da böle bn herseyi ödüyorum diye bana arada bişeyler alıyor yine dayanamyr ödememe...
10 Yorumladünya üzerınde fuzuli yer teskıl eden asalak parazıtler..keza buna mahal veren kızlar kadınlarda oyle..ziraa ''erkek'' kelımesının hakkını verebılen bır kımsede bu muhabbetlerın gecmesı ımkansız...
24 Yorumla
Soran+1 yılHani hep derler ya erkek olmak başka ( ADAM ) olmak bambaşka,Bende derim (KADIN) var kadıncık var
Soran+1 yılEvettt çözdüm :))
+1 yılBir kez başıma geldi Allah için çok seviyodu yedirdi içirdi benden fazla para çıktı cebinden , gurur yaptım bıraz ama, boyle olmaz yapma dedim.. konut kredin var her ay 1300lira ödüyosun sana ben bakmalıyım dıyodu canım benım ama sonra bişiler oldu ve ayrıldık.. ^_^
00 Yorumla
+1 yılben oyle bı erkek tanımadım gercekten suana kadar cokkk nadırdır olanda
maddıyat farklı bı durum kızın durumu cok cok ıyıyse ufak suprızler yapabılr aama sureklı kızdan gecınen bır erkek arkadasım yok (:02 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiğin gibi ufak süprizler olabailir doğru
- +1 yıl
yanı onu her ınsan bekler karsılıklı bunlar guzel seylerdır ılışkılerı percınler tabırı caızse (:
Bir erkek olarak o karakterle arkadaslik bile etmeyecekken, bu kadin nasil oluyorda sevgili olabiliyor?
Bunu da sorgulamak lazim.14 Yorumla
Soran+1 yılBak hep birlikte sorguluyoruz :)
Soran+1 yılOlmadığı için tekmeyi basmama da gerek yok ama kahvaltı fikri güzeldi teşekkürl :))
- Para & Ekonomi konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBen yemek vs ısmarlarım nolmuş ki sevmek kafi değil mi ?
13 Yorumla
Soran+1 yılBende çok bonkörüm üçü beşi aramam,benim bahsettiğim sürekli bayanı sömüren için geçerli
- +1 yıl
O ağır karaktersiz
Soran+1 yılHaklısın canım
+1 yılYok efenim asla uymaz bana :) elini cebine sokturmam sevdiceğimin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa yok arada elini cebine atsın okadar da değil :))
- +1 yıl
Elleri üşüdüğünde falan olabilir küçük hanım tamam kabul :)
+1 yılsevgilisini sömüren kadınlardan pek farkları yok diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
yıllarca erkekler sömürüldü artık devir değişti biraz da siz sömürülün :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHenüz sömürülmedim :) ama sevdiğimin ihtiyacı varsa sevgimi paylaştığım gibi paramı da paylaşırım sorun değil
Soran+1 yılYaa olmaz gönüllerde sömürülmesin günah :)
Böyle erkek çok az var genelde kızlar erkekleri sömürmez miydi? Ben mi yanlış biliyorum?
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kızlar daha çok sömürüyor,her ay para isteyenleri bile biliyorum
Soran+1 yılOOhh ne ala kafamız rahat :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa girdin seviştin ah be kızım neden paranıda yediriyorsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılNereden gördün be güzelim yanımdamıydım ben yaparken sende pezv...ğimi yapıyordun
Cevap sahibi+1 yılO kadar aptalsınki kendi üzerine alınıyor olmalısın.Şuna bu cevap gizli profilde herhangi birine yazılmış bişeydir.Çünkü nickini falan bilmediğin için mahlukat yerine koyup cevap verdim.Alınma üzerine kıyamam.
Soran+1 yılyazdığın yazı tamamen karşındakine hitaben yazdığın bir yazı,kim seni sömürdüyse ona git, görünmez yüzünü açta ona söyle ya da ben parasını vereyim de sus bari ne kadar aptal olduğunu daha fazla belirtme
+1 yıloda aRkdsmı ornek veriyorum 1o gndur ckyolar bir cay anca ısmarladı full somurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılVay bir çaya talim oldu desene :) başka neler yaptı bak merak ettim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasını yedirenler iyi darbeleme gördükleri içindir bence.
Kendilerini o erkek kadar becerebilecek başkasını bulamıcakları için olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılBunlar genelde yaşlı ve bunak hatunlar için olabilir senin bahsettiğin haklısın
+1 yılyahu hayatta beceremedim allahta becertmesin o hırboluğu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAminnn bende beceremedim o hırboluğu :) banada yakışmaz zaten :)
- +1 yıl
birinde sahilde oturuyoduk bir çift yanımızdan kalktı kulak misafiri oldum.hatun demezmi ya ben bıtık senin bu otlakçılığından yaaa senin yüzünden kendime bişi alamıyorum demezmi...beni aldı bir gülmek :D:D
Soran+1 yılKızı iliklerine kadar kurutmuş desenize :D
- +1 yıl
ya insanı gülümseten bir uyuzluk aslında.yani düşünsene kızsan nereye kadar kızacaksın.ne de olsa söz konusu para.para için sevgiliye yol da verilmezki :D
+1 yıldüşünmeden eşşoleşşekler diyorum
14 Yorumla
Soran+1 yıl:))) Al benden de o kadar
- +1 yıl
Ulan bir olmaz iki olmaz
Üçüncüsünde yoksa daha fazla kuculme evinde otur bari amele:)
Soran+1 yıl:))) İyi güldüm sabah sabah teşekkürl :)
- +1 yıl
ama ne hikmetse bizim kızlarda salağın teki :)
gider gider aç ameleyi bulurlar
adam elindeki 3 kuruş ile üzerine bişey almıştır. ekmek parası yoktur :)
bunlara çok şahit oldum :)) masada hesabı ben vereyim diyer altına sıçmış çocuk gibi bakan adam sıfatlılar gördüm sevgililerinin yanında :D
Para & Ekonomi konusunda 420 cevap paylaştı. Sevgililer birbirini sömürmemeli.
Maddi manevi.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama oluyor işte görüyoruz
Benim adım Cemil.
11 Yorumla
Soran+1 yılMemnun oldum cemil bey :)
+1 yılgenellikle bazı kürt erkekler böyle yapıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim tanıdığım hristiyan :))
- +1 yıl
nerden buldun çokmu aradın?
Soran+1 yılArkadaşım arayıp bulmuş kendine benim değil yani :))
- +1 yıl
senin sevgilin yokmu:(
Soran+1 yılyok ne güzel
- +1 yıl
bizde seninle arkadaş olalımmı? korkma biyerde bulursak hesabı ben öderim:)
+1 yılo sevgili değil, kızı kullanmadır.
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun derim, hep siz mi sömüreceksiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi derken çoğul konuşuyorsun bence herkes aynı değil sana sömürenler denk gelmiş
- +1 yıl
Siz derken; genellikle kızlar sömürür, o yüzden.Kendimi sömürttürtmeyecek kadar kendimdeyim ayrıca.
Soran+1 yılEn güzelini yapıyorsun
Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sömürülüyorsun sanırım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok henüz değil :)
Soran+1 yılHani gün gelirde başıma gelirse diye düşündüm,bir nevi önceden önlem almak :))
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkeğe değilde kadına keriz derim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ciddi keriz erkeklerde var inan,her ay kadına para veren bende bunlara keriz derim :D
ASALAK kelimesi sanırım yeterlidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSon derece haklısın :))
+1 yılgevsektirlerr
21 Yorumla
Soran+1 yılVidalarının sıkılması lazım desenize :)
erkeklik kanununa uygun değil
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bir madde çıkarın erkekler olarak :)
Soran+1 yılEeee olmasın zaten :)) ( ADAM) Olsun
Öyle bir meslek var ama
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem hiç duymadım :) yoksada olacak herhalde şu günlerde çoğaldı :)
böyle erkeklerdemi var ?
04 Yorumla
Soran+1 yılOhooo olmazmı daha neleri var çok duydum :)
Soran+1 yılYani neler gördük ve duyduk
+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar ahaste ahaste
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yılKızlara oranla o erkekler devede kulak kalır
00 Yorumla
+1 yılona erkek demem ben
10 Yorumlaona erkek denmiyor ^^
11 Yorumlajigolo olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem değil galiba :)
+1 yılÇok Çok Kınıyorum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende çok çook kınıyorum çok ayıp :)
- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılvay g...t vayyy
16 Yorumla
Soran+1 yıl:))) ehemm ehemm :P
- +1 yıl
sanırım seninki seni sömürüyo :)
Soran+1 yılYokkk aman allah korusun :) zaten benimki de yok çok samimi bir kız arkadaşımın başında ne yazık ki
- +1 yıl
valla kusuruma bakma ama ben son söylenecek lafı ilk söyleyenlerdenim arkadaşının yaptığı aptallıktan başka bişey değil
Soran+1 yılEeee aptal zaten kaç kere uyardım banamısın demiyor kendi bilir
- +1 yıl
o zaman kendi düşen ağlamaz yarın bigün kendinden daha çok para yedireni bulduğunda o erkek bozuntusu yüzüstü bırakır gider o zaman sen dedmiştin der sana ama o zamankadar tek verdiği para olsa keşke
+1 yılöle karılar da var
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) vardır gördüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruna 5 yıldızı bastım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMersi tatlım :))
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilisinden geçinen, para yiyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler