Yardım almasında bir problem yok işsiz ise, ama bunu biraz gururlu şekilde yapmak lazım. İstemem yan cebime koy bile dememiş, direkt ver ver daha çok ver demiş. Otlakçı biri mi bilmem ama erkeklik gururu pek yok gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBir süre gozlemle, iş aramak için çabalıyor mu yoksa boş boş geziyo mu? Benim sevgilim de çalışmıyodu bir süre işsizdi ama benden istemezdi ben bazen yemek ismarliyorum ona bile utanarak sıkılarak tamam diyodu. Olduğu zaman asla sakinmaz, bir süre izle bence sonra zaten anlarsın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, anlıyorum 😕 Aşk, çiftlerin birbirine destek olabildiği bir yer ama bu destek tek taraflı olmamalı. Eğer sevgilinin sana karşı tutumu sürekli talepkârsa ve aynı desteği sana göstermiyorsa, biraz daha dikkat etmek gerekebilir. Ama insanlar kendi zor zamanlarından geçerken yardıma ihtiyaç duyabiliyorlar.
Sevgilinin karşılık olarak neler yaptığına, aranızdaki dengeye ve iletişiminize dikkat etmelisin. Ona nasıl hissettiğini ve endişelerini açıkça konuşmayı dene. Duygularını ve düşüncelerini paylaşmak ilişkinizdeki güveni artırabilir. Peki, sen bu durum hakkında onunla konuştun mu? Bunun ilişkini nasıl etkilediğini düşünüyorsun? 👫💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
1 yılBöyle düşünüyorsan alma ozaman mk? Cebinizden erkeğe biraz para çıkmasın hemen para yiyen erkek oluyo demi tam tersi olsa burada hemen 40 tane bahane bulup savunursunuz yüzsüzler. Kadın milleti kdr cimrisi yoktur mk
644 Yorumla- 1 yıl
gerçekten haklısın doğru söze ne denir ki
- 1 yıl
Kadınların geneli iki yüzlü
- 1 yıl
evet katılıyorum ben bi kadınım ve kesinlikle kabul ediyorum. erkeklerde de ikiyüzlülük var ama kadınlarda çok çok fazla bunu görüyorum. Çok şanslıyım ki ben böyle kadınlar gibi değildim.. benim sevgiliminde işsiz olduğu bir kaç ay vardı ben o ara çalışıyodum asgari alıyodum direk ibana atıyordum ki utanmasın sıkılmasın erkeklik gururunu düşündüm iyi ki de yapmışım diyorum
- 1 yıl
Bunun tam tersi olsa işte bu yorum yapanların hepsi derdi ki sevgilin değil mi zor zamanında yardım edeceksin tabi ne kdr cimriisn bilmem ne sallar dururlardı. Ama para kadından çıkınca hemen yok seni kullanıyor yok sömürüyor, belki de adam çalışırken buna sürekli para harcadı bu iki kere erzak aldım diye paramı mı yiyor moduna girmiş hemen. Aşırı iki yüzlüller ve kadınlar erkeklerden kat kat daha cimri
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık evet yaa gerçekten erkek o kadar para harcadığında sorun yok çıt yok sanki bu devirde zorundaymış gibi kadın bir kere ödeyince yok erkekler böyle şöyle gerçekten kadınlar çok bencil
- 1 yıl
- 1 yıl
Bu da aynı tiplerden işte onların işine gelmeyen yorum yapınca hemen seni erkek yalakası olarak görürler bunlar kdr iki yüzlüsü yoktur 🤣 kendisi de o tiplerden çünkü
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık evettt direk anladım kendisini belli etti hemen 🤣 her konuda eşit olmak lazım eşit düşünmek lazım
- 1 yıl
Bunlar sözde eşitçi işte 😃
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa sen erkeksin bence
- 1 yıl
@Melina_341 sende gaysin sanırım
- 1 yıl
Geldi yiyici iki yüzlü şeytan 😃
- 1 yıl
Yerden yere falan vurmuyor mk ne saçmalıyosun sen? Kadın olması gerekeni söyleyince senin gibilerin işine geleni söylemeyince erkek yalakası oluyo demi mk? Kız ne olduğunu açıkça yazmış sen burdan bi artniyet çıkarıyosan demek ki pisliğin tekisin, için leş gibi fesatlıkla dolu
- 1 yıl
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa gay değilim sen erkeklere yaranmak için enayi gibi paranı kullandırtmışsın erkek kıçı yala anca erkek meraklısı
- 1 yıl
@Melina_341 ozaman sende para yemek için başka şeyler yalıyosundur 😂
- 1 yıl
parasız erkek sevmem adam olsun parasını kazansın engelliler bile çalışıyor kazanıyor o tembelliğinden pasifliğinden fakirdir
- 1 yıl
Konu o mu sokuk? Sanki yıllardır işsiz, bir iki ay boş kalmış sen neyin genellemesinş yapıyosun. Parasız erkek sevmezmiş paralı erkek seni niye sevsin mesela sokuk? Senin özelliğin ne? Cebinde 5 kuruş olmadan erkek parası yemek mi? Aciz durumda olan sensin bide kıza kelime yapıyosun andaval
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık Ayolll haklısın şekerim ağzını bozma sen edepli ol ayolll
- 1 yıl
@Jejrjeej zorla bozduruyolar valla 😂😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık şekerim boş ver ayol bi manikür pediküre gidelim bişeyciğin kalmaz 💅💅
- 1 yıl
Gel gidelim hadi sen maniküre bende cilt bakımına 🤣
- 1 yıl
@Jejrjeej mesajını almamış işte laf sokmuşsun kendini halen adam sanıyor 😂
- 1 yıl
Aynen tek zeki sensin mk eşeği seni 🤣🤣 daha fazla küçülme aciz parasız erkek sevmezmiş evde ekmeğe salça sürüp yiyodur burada parasız erkek sevmem diyor 🤣🤣
- 1 yıl
@Melina_341 sizin hepiniz toplu şekilde anlama kıtlığı var yemin ederim 🤣 ben erkeklere niye yaranıyım düşük IQlu seni paramı kazanıyorum sevgilimde var mutluyum mesutum yine işsiz kalsa yine para veririm 🤣🤣 sen çok kudurdun ama belli para yedirtmişsin sen millete bu arada milletin parasını yemek için ne bedenini kullanmaya çalışıyosundur sen varya hahahahah
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık bunlara bişey anlatılmaz boş ver 🤣🤣 biz doğruyu savunuyoruz yazık bu kızlara gerçekten
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa cahil enayi seni paranı erkeğe yedirmişsin yazık valla yazık
- 1 yıl
@Melina_341 la paramı niye yediriyim sen sala@kmısın hdjdkshfldjsflkdsj kendi isteğimle verdim zor durumdaydı mal mısın sen yoksa anlayamıyor musun tabikide vericem ona vermicem de kime vericem 1.5 senedir her şey onun parasıyla oldu 3 4 ay ben verince ezik mi oldum khfkldskfjd hiçte olmadım iyi ki de verdim eğer canımı verme şansım olsaydı canımı da verirdim ama sen anlamazsın alışmışsın erkek parası vermeye bedenini kullanmaya 🙂
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa çingen gibi saldırma defol
- 1 yıl
@Melina_341 çingeneden daha beter olup saldırırım sana ayağını denk al ikile
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa tamam abla ayağını öpüm bkunu yiyim affet
- 1 yıl
Bu tipler düşük kadın tipleri ne kdr laf anlatsanda anlamaz çünkü hem kişiliği yok hem de beyni yok 🤣🤣
- 1 yıl
Kes sesini pasif pis şey
- 1 yıl
Kes düşük karakterli kişiliksiz ergen artığı seni
- 1 yıl
Kaybol git karı parası ye anca
- 1 yıl
Kes kişiliksiz defol git erkek parası yemek için kendini pazarla sende 🤣
- 1 yıl
Kaybol lan dedim
- 1 yıl
Yorumuma cvp yazan sensin sktr git cvp verme artık ergen köpek
Soran1 yılYeter ya lütfen kavga edip durmayın sürekli bildirim geliyor
1 yılBöyle erkeklere hayranım. Nasıl beceriyorlar kadınları kandırmayı. Kadın parası yerken nasıl bu kadar utanmaz olabiliyorlar. Kadınlar da bu erkeklere nasıl kanıyor hala anlamış değilim
214 Yorumla
Soran1 yılBende anlamış değilim
- 1 yıl
İnşallah çok para yedirmemissindir
Soran1 yılBen sadece sevdiğim adamın yanında olmak istemiştim en kotu zamanında ❤️🩹💔
Soran1 yıl1000₺ gitti
- 1 yıl
Küçük bir paraymış. İyi yırtmışsın.
Soran1 yılHiç sorma... Geçen ay üniversite ödemem vardı sıkışıktım da... Hastaneye de gitmem gerekiyordu şehir dışına... Gidememiştim onun için... Ben de öğrenciyim...
- 1 yıl
Öğrenci iken çok kıymetli bir para o. Doğru.
Soran1 yılYinede kıymetimiz bilinmedi... Bundan sonra bende para yiyen kızlardan olacağım
- 1 yıl
Yakışır 😀
Soran1 yılTeşekkürler. "Erkek adam bir kadından para almaz, erkek olsaydın da beni kaybetmeseydin." Yazarsa bu sözü ona desem ne hisseder? Çok koyar mı?
- 1 yıl
Ondan bir cacık olmaz. Baksana hala çekinmeden devam ediyor para istemeye
Soran1 yılSoruma cevap verir misiniz
- 1 yıl
Eğer adamsa koyar. Ama adam olsa sevgilisinden para istemezdi zaten.
- 1 yıl
Kadın kendisi almış ve kendisi tekrar teklif etmiş.
Allah Sorumluluk sahibi olan insanlarla karşilaştirsin, ne kadar güzel sevsede veya güzel sohbetiniz olsada inan sorumluluk sahibi olmayinca hayatin cok zorlanirsin. Allah iyi gelecek insanlarla karsilaştirsin
00 Yorumla
1 yılSen almışın
Bir daha alayım mı diye de teklif etmişsin...
Adam aç ise gerçekten ve sen de karnını doyuruyorsan ne desin? Beni doyurma açlıktan öleyim mi deseydi?
10 YorumlaErkekler para bulur kahvehanede çalışır gider limon satar gider bir arkadaşına orada burada yardım eder para bulur erkeğe para vermeyin kadın parası yemeye alıştırmayın
00 Yorumla
1 yılOna birazdaha yem at ya da şimdiye kadar verdiklerini uygun bir şekilde geri işte bir süre sonra sonuclarini gör. Merak etme kaybettigin birkac kurus sadece onun hakkında sana çok şey öğretir.
02 Yorumla- 1 yıl
Yardım olarak verdiğin bir şeyi geri istemek ayıp değil mi?
- 1 yıl
Evet, Düşündüm de ayıp olmasın diye soran arkadaş iş buluncaya kadar hayatındaki kisinin erzagini temin etmeli.
1 yılBir daha sakın alma çünkü senden faydalanıyor
ve üzülerek söylüyorum ki seni terk edecek
nerden mi biliyorum❓ Bunu hissediyorum❗02 Yorumla
Soran1 yılBen onu terk ettim birkaç gün önce
- 1 yıl
Bak bu iyi haber çünkü o seni terk edecekti mutlaka bir gün
1 yılBöyle saf kızlara üzülüyorum çocuk seni soyuyor ruhun duymuyor yakın kredi çeker ev araba üstüne yaparsın devam et bu kafa ile seni çok yolan olur sen böyle it serserler heba olur adam gibi karşına çıkar Onuda sen kaybeder üzersin sen bu kafa ile devam et
00 Yorumla
1 yılBir erkek ne yapar ne eder o parayı bir yerden bulur yine de sevdiği kadından para almaz.
Ayrıl bence...013 Yorumla
Soran1 yıl3 gün önce ayrıldık. Hikayelerime bakıyor
- 1 yıl
En doğrusunu yapmışsın.
Bakarsa baksın boş ver.
Soran1 yılYazarsa ne cevap vereyim? İçinde kalsın
- 1 yıl
"Erkek adam bir kadından para almaz, erkek olsaydın da beni kaybetmeseydin."de.
Soran1 yılÇok koyar mi bu söz ona
- 1 yıl
Bence koyar.
Sen yine de arkadaşlarına bir danış istersen, böyle böyle desem koyar mı diye sor.
Soran1 yılErkeklere sormak bence daha dogru
- 1 yıl
Haklısın öyle
- 1 yıl
Bunun üstüne de bir soru açabilirsin istersen.
Soran1 yılEvet öyle yapacağım teşekkür ederim bacım 🌸💐
- 1 yıl
Rica ederim. ☺🌸💐✨
- 1 yıl
Niye erkek olmak para vermek mi? Sen de kızsın sende yedir o zaman. Erkeklik para ise kadın yiyici mi!
- 1 yıl
@birKarasevdali Biz öyle bir şey demedik. Herkes kendi kazansın kendi yesin.
- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yılYa sevgili kadınlar böyle işsiz güçsüz amaçsız adamları nasıl buluyorsunuz , bu bir yetenek mi
01 Yorumla
Soran1 yılBende anlamıyorum 🧐😂
1 yılya ne alaka sonuçta çalışmıyor ve ihtiyacı var ne bekliyordun sadece bir sefer verip bırakmayı mı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 423 cevap paylaştı.
u 1 yılBöyle düşünüyorsanız almayın zaten en makul olanı. Erkeğin tembel olması irite edici ayrıca. O konuda haklısınız.
10 Yorumla
1 yılBilemem abla. Ben çöpten ekmek yedim ama kimsem yoktu. Annem de çöpten ekmek yedi. Ama anamdan farkım on üniversite bitirdim
00 Yorumla
1 yılAllah belanı vermesin her Türk gibi sende vicdanlı ve merhametlisin ama iyi niyet suistimal edilmemeli iş bulup çalışsın
00 YorumlaKalsin ac sanane ac kalan gider limon satar selpak satar yinede ac kalmaz bu bir tokatci
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Siz neden paraniz bittiğinde limon selpak satmiyosunuz
- 1 yıl
@Muratyavuz1 ben sizden parami istyorum
- 1 yıl
Genel konuştum boş yapma
- 1 yıl
@Muratyavuz1 benim yazimin altina yazmisin sen boş yapma
Gizli Üye(18-24)1 yılkesinlikle yapmamalisin çünkü erkekler para yedigi kadına degil para yedirdiği kadınlara daha cok deger verir bunu yaparak kendini degerini dusuruyosun otursun essek gibi bir iste calissin kendi ihtiyaclarini gidersin
00 YorumlaKızların yüzde 99.9 u erkekleri sömürüyor. Bir defa da sen ver nolcak incilerin mi dökülür 😂
10 YorumlaOn yargılı davranma bence belkide gerçekten ihtiyacı vardır.
10 Yorumla
1 yılBen kız arkadaşımdan erzak kabul edeceğime aç kalırım daha iyi Sen alsan bile kabul etmemesi lazım
10 Yorumla
1 yılSen ona erzak alma mama al önüne koy yesin.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Onda gurur yok sende de akıl.. birazda yalakalık olarak yorumladım..
00 YorumlaKanka m*lmisin erkeğe bise alınırmj bide erzak almış ndjd
00 Yorumla
1 yılMerak etme Bir dahaki ayda kendi ister senin söylemene gerek kalmaz
00 YorumlaTembel diyelim ona, sana yük olur baya. İnsan en azından çalışmak ister
00 Yorumla
1 yılevet kullaniyor birak erkek olan o borc bulsun bisi yapsin sen nuye aliyon
00 YorumlaTabiki kullanıyor belli değil mi Allah aşkına
016 Yorumla- 1 yıl
Yardım ediyor işte 😅
- 1 yıl
Hahahah yardım yardım sus 😅
- 1 yıl
😎
- 1 yıl
Tabi kadından iki kuruş para çıkınca erkek sömürmüş oluyo ama tam tersi olsa sevgilin değil mi yardım edecek tabi diye anırırdınız burada. Ulan bu kadınlar kdr iki yüzlü samimiyetsiz başka bi varlık daha yoktur.
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ah siz erkekler de 🤏 akıl etse her kadının bir olmadığını ben 25 yaşımdayım erkek arkadaşıma bana bunu al demem dememişimdir de akıl ederse alır. O da bana demez denmemeli de. Böyle düşünen adamlara tam da senin tabir ettiğin gibi bir hatun lazım ki o zaman gör bakalım
- 1 yıl
Ya geç bu işleri hadi yaa hangi kadınla bu muhabbete girsen o kadın hep farklı oluyo zaten hiç erkek parası yemez hesabını ödetmez falan filan palavraları, hep aynı genelleme yapmayın hikayeleri. Şu soruyu erkek sorsa şu yorumu yapanların geneli secgilin değil mi zor zamanında yardım edeceksin tabi şeklinde konuya girerler, şuraya bak iki erzak aldı diye sömürüyo kullanıyor olmuş bwyine bak şu yorumu yapan bir kadının düşünce yapısı bellidir zaten. Belki de adam buna çalışırken çok parasını harcadı bu cimri zor zamanında bi yardım etti diye hemen şeytanlık düşünüp paramı mı yiyor diye düşünmüş işte klasik kadın
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ay bu ne be maşallah ne çene var sende okumadım bile 😂 he aynenn ondan
Allah seninle olan kadına sabır versin 😁 - 1 yıl
Okudun da işine gelmiyor şeytan 🤣🤣
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık Biraz imla dersi biraz da cümle kurabilme yetisi lazım. Problem kalmaz diye düşünüyorum 😁
- 1 yıl
Sana da biraz karakter lazım, iki yüzlü olmamak lazım. Sinsi 🤣
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık bir bayana karşı nasıl konuşulacağı hakkında ders almanızı tavsiye ederim. Size hakaret etmeyen birisine şeytan, sinsi demek çok yanlış.
- 1 yıl
Ben kadınına göre konuşurum kardeş bana bişey demesine gerek yok zihniyeti zaten şeytan olduğunu belli ediyor
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık herkesin kendisine göre yorumu vardır bize de saygı duymak düşer. Sana yanlış geliyorsa da sende fikrini beyan edersin ki ettin. Ama kullandığın kelimeler hoş değil.
- 1 yıl
Bu fikir falan değil klasik kadın iki yüzlülüğü kardeş geçelim bu işleri hadi. Ben kadınlarla nasıl konuşulacağını çok iyi biliyorum sen merak etme öyle bi derse ihtiyacım yok, sen ilk önce kadınları gerçekten tanımak konusunda ders al sonra konuşmayı düşünürsün.
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklere lütfen annelik yapmayın ya, sonra sizi kullanıyorlar sizi sevgili sevdiği olarak görmüyorlar
07 Yorumla- 1 yıl
Tabi tam tersi olsaydı burada nasıl savunurdunuz demi erkek tabi yapacak diye. Cebinden üç kuruş çıkınca nasıl hemen para yiyici erkek mı diye sorguluyolar ama, erkekler de sorgulayınca cimri oluyor demi mk iki yüzlüleri sizi 😃
Cevap sahibi1 yılErkek adam çalışır sevdiğine harcar iki yüzlülük değil dünyanın kanunu
- 1 yıl
Ya hadi işine ya acizliğinize kılıf uydurmayın bide mk. Erkeklerin işi gücü yok size çalışacak oldu mk
Cevap sahibi1 yılEvlenip sevgili yapma ozaman alla alla
- 1 yıl
Söylediğin şeyler çok boş gerçekten
Cevap sahibi1 yılSen çok dolu konuşuyorsun zaten
İki gün öncesiye para için yalvarırlen güzeldi ama 😂😂 afilli ylnzlık 😄- 1 yıl
Ee ben zaten farkındaysan açık profilden yazıyorum kendimi gizlemek istesem gizli yazardım demi? Bu senin saçma mantığını değiştirir mi?
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla almasana neden alıyorsun kötü alıştırıyorsun alma sakın. Deki ailemfrn birine borc verdim vs vs de
01 Yorumla- 1 yıl
Kendisi almış kendisi teklif etmiş... ve aldığı da erzak yani pirinç bulgur makarna vs
- Para & Ekonomi konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılÇalışsın neden alıyorsun ki, ayrıl gitsin boş ver ondan adam olmaz
018 Yorumla
Soran1 yılİki gündür bana yazmıyor
- 1 yıl
İşini görmüşsün neden yazsın bitince yazar umarım başka şeyler yapmamışsın dır
Soran1 yılYeni sevgiliyiz. 5 bin kişiyi takip ediyordu instada. Benim isteğimle 2 bine düştü iki aydır neden binin altında olmadı diye büyük bir kavga çıkardım. Aşırı derecede kırıcı davrandım. İki gündür bana yazmıyor. Barışıp kapatmıştık telefonu... Sürekli hikayelerime bakıyor
Soran1 yılHayır özel bir şeyler yaşamadık
- 1 yıl
Kendine beddua etme duanın kabul olduğu zamana denk gelir bela verir tövbe de
Soran1 yılKeşke verse.
- 1 yıl
Tövbe de kız bir daha yapmazsın işte
Soran1 yılYapmam yapmaam sadece onu özlüyorum... Bana niye iki gündür yazmıyor?
- 1 yıl
Demekki seni sevmiyor, seven insan hep arar
Soran1 yılBiliyor musun her zaman ben arıyordum
- 1 yıl
İyi sabrediyorsun başkası olsa ayrılır, seni kullanıyor demekki
Soran1 yılAyrıldık galiba
Soran1 yıl12 gün önce de ayrılmıştık
- 1 yıl
Tamam işte devam et bırak gitsin hiç üzülmeye değmez
Soran1 yılUmarım yazmaz da unuturum
- 1 yıl
3 bin kişiyi takipten mi çıktı? Çok saçma ya bununlaa uğraşmış 😂
- 1 yıl
Yeni sevgiliymissiniz zaten. Eminim ki o seni hiç ozlemiyordur. Ozlese iletişime geçerdi. Storye bakması bir şey ifade etmiyor. Umarım yazmaz da unuturum diye bir şey yok. Engelleyeceksin yazamayacak. Seni belirsizlikte bırakan birini beklemeyeceksin bu kadar basit. Çünkü geleceğin değerli zamanın değerli. Yani belirsiz bir şeyi nasıl bekleyebilirsin ki. Bambaşka Biri Ajda Pekkan dinle 🤣
Soran1 yılBacım o kadar haklısın ki 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılWayhhhh wayhhh masim masim paraları gitti garibimin
10 Yorumla
1 yılSürekli sen yapıyon o yapmıyosa kullanıyodur ama diğer türlü kullandığını düşünmüyorum sonuç olarak hep erkeklere yüklenmemek lazım diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılSenden istememiş ki sen vermişsin. O yüzden böyle dusunmemelisin. İhtiyacı varsa yok demeye bilir
10 YorumlaAllah akıl fikir versin esra erol muge anli hiç mi izlemiyorsun onun ailesi çevresi yok mu adamın işi gücü yok mu erkek evladının ezikliğini bak
01 Yorumla
1 yılBöyle yüzsüz gurursuz insana kendini kullandırma nasıl hiç farkına varmadın
06 Yorumla
Soran1 yılBen sadece sevdiğim adamın yanında olmak istemiştim en kotu zamanında ❤️🩹💔...
Sevdim sadece...- 1 yıl
Biliyorum sen en saf temiz duygularla doğru olanı yapmışsın sevdiğine fedakarlık yapmışsın zor anında yanında olmuşsun sevdiğin adam düşmesin diye elinden geleni yapmışsın ama o bunları yapan kadına minnet duyup kıymetini bilmek yerine fırsata çevirmiş şu zamanda senin gibi iyi niyetlisi kalmadı ben ona üzüldüm o kaybetmiş..💔
Soran1 yılDediklerin beni ağlattı 🥲🥹
- 1 yıl
Özür dilerim üzmek için söylemedim ben bu duruma çok incindim sadece.. ağlama nolur
Soran1 yılYok sen beni incitmedin sadece içimdeki duyguları dediğin için duygulandım
- 1 yıl
Yaaa kıyamam sana senin gibi duygusal naif bir kadını nasıl kıyıp incittiler..😔
Çok iyi niyetlisiniz keşke benim karşıma da sizin gibi biri çıksa
012 Yorumla
Soran1 yılSende mi yolup kenara atacan
Soran1 yılBoşversene artık erkeklerle konuşmayacağım
Soran1 yılYeni sevgiliyiz. 5 bin kişiyi takip ediyordu instada. Benim isteğimle 2 bine düştü iki aydır neden binin altında olmadı diye büyük bir kavga çıkardım. Aşırı derecede kırıcı davrandım. İki gündür bana yazmıyor. Barışıp kapatmıştık telefonu... Sürekli hikayelerime bakıyor
Soran1 yılSeviyor muydu. Ki 😂🧐🧐
Soran1 yılTeşekkür ederim 🫠
Soran1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için. Umarım istediğiniz gibi bir kadın karşınıza çıkar 🙃
1 yılAdam sana alsa lopur lopur yemesini bilirsin
10 Yorumla
1 yılalamicam bende sıkıştim de bakalım tepkisi ne olcak
10 YorumlaErkekte biraz grur olur. ne yapacaksinki grursuz erkegi
00 YorumlaHep sen bir şey yapıyorsan ve o karşılığında bir şey yapmıyorsa kullanıyor
00 Yorumla
1 yılOha bildiğin kullanıyor öylesi ile ne işin var ya
00 Yorumla
1 yılkaç yaşında ve sen kaç yaşındasın
116 Yorumla
Soran1 yılBenn 20 o 25
- 1 yıl
her tarafı adam olsa bibok olmaz ipini çöz geldiği ormana geri gönder
Soran1 yılÇok özlüyorum onu ama🥲
- 1 yıl
gülüm yürümez gurban olam madem özlüyorsun bi şans daha ver öyleyse ne diyim şimdi sana yaz ona
Soran1 yılHayır asla. Ben hiç bir zaman bu tür adımlar atmam.
- 1 yıl
ozaman kapat gitsin gülüm moralini bozma yaşın genç ve önünde uzuun yıllar var
Soran1 yılEvet haklısın teşekkürler. Umarım bana yazmaz yazarsa da üç hafta sonra yazar umarım
- 1 yıl
neden üç hafta 😁
Soran1 yılÇünkü iki hafta sonra unutuyorum 😂😂😂😂
- 1 yıl
vay cadoloz seni 🤣
- 1 yıl
sen çalışıyonmu okuyonmu
Soran1 yılEvet 🙂↕️ zaten yeni bir ilişki. aylarca bile konuşmadık 😂
Soran1 yılÖğrenciyim
- 1 yıl
okulda başkasını bul işte boş durma 🤣
Soran1 yılAçıköğretim
- 1 yıl
açıköğretim olunca mahallede yokmu kimse
İş buldugu zaman seni bırakabilir 😁
07 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂buna çok güldüm. Birkaç gün önce ayrıldık
Soran1 yılHangisi?
Soran1 yılTeşekkür ederim ❤️
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadının parasını yiyen erkek gelsin bunu yesin
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi
- 1 yıl
Anla😃
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Zeki kız👌
1 yılKullanıyor işte bunun başka izahı mı var?
016 Yorumla
Soran1 yılBen sadece sevdiğim adamın yanında olmak istemiştim en kotu zamanında ❤️🩹💔
- 1 yıl
İyilikten maraz doğuyor arkadaş. Bunu inan ben çok yaşadım arkadaşlık ilişkisinde. Nankör insan çok. Vefalı insan kalmadı ya. Kalbin de kırılmış.
Soran1 yılHiç sorma... Geçen ay üniversite ödemem vardı sıkışıktım da... Hastaneye de gitmem gerekiyordu şehir dışına... Gidememiştim onun için... Ben de öğrenciyim...
- 1 yıl
Keşke birileri de benim için böyle çaba harcasa. Öyle değerini bilirdim ki. Benim için çabalayan insan sayısı az. Bu arada geçmiş olsun. Böyle biriyken sevgili olunmaz. Beni de zamanında çok kullandılar aklım başıma geldi.
Soran1 yılTeşekkürler. "Erkek adam bir kadından para almaz, erkek olsaydın da beni kaybetmeseydin." Yazarsa bu sözü ona desem ne hisseder? Çok koyar mı?
- 1 yıl
Bence de ben erkek olduğum halde böyle bir şeyi kız teklif etse kabul etmezdim. Kendi ayaklarımın üstünde durmayı öğrendim. Yer geldi aç kaldım ama asla ailem bile dahil para istemedim. Gör işte böyle insanları. Bu para olayını ilerletip kızları bile dolandırırlar.
- 1 yıl
Bu ona hafif gelir. Para isterse Recep İvedik'teki ninenin nah yapan resmini at. 😄😄😄
Soran1 yılSoruma cevap verir misiniz
- 1 yıl
Dedim ya bu söz ona hafif gelir.
Soran1 yılPeki ne yazmaliyim yazarsa? Biraz utansın istiyorum
- 1 yıl
Onun ne yapacağına bağlı. Yine seni seviyorum, böyle niyetim falan yok derse görünen köy kılavuz istemez. Karşındaki aptal yok dersin. Çemkirirse sana hem suçlusun hem de güçlüsün bir de üste mi çıkıyorsun, dersin.
Soran1 yılTeşekkürler uyucam
Soran1 yılTeşekkürler*
- 1 yıl
Rica ederim. Bu saatte?
Soran1 yılOnu yanlışlıkla yazdım
- 1 yıl
Anladım
1 yılböyle erkekmi olur seni yoluyoo bildigin
06 Yorumla
Soran1 yılAma işsiz. İş bulamadı
- 1 yıl
Erkek adam ıssız olur mu
Soran1 yılYabancı ve iş vermiyorlar Türkiye'de
- 1 yıl
Bence sen safsin
- 1 yıl
Sen kafana göre takil
1 yılErzak aldım diyorsun 😅yetmez mi
034 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Sevgilin artık sevgilin değil. Sen bağışçı olmuşsun
Soran1 yılİki gündür bana yazmıyor
- 1 yıl
Yeni hayırsever bulmuş demek ki
- 1 yıl
Sen allahından belanı mı istiyorsun? Benim instagramım bile yok mesela, böyle adamların nesini seviyorsunuz
Soran1 yılBen salaaagggim abi
- 1 yıl
Kendini bilmekte güzelmiş bence radikal kararlar al kendin için
Soran1 yılArtık konuşmuyoruz. Galiba artık birşeyler hissetmiyorum
- 1 yıl
Müsaitsen tanışalım mı peki
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Benden daha safıyla hiç karşılaşmamıştım çünkü
Soran1 yılSende mi yolup kenara atacan 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Hayır ben sadece kendimi güvenceye alacağım senden zarar görmemek için 😅
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Beni üzmezsin gibi hissettim
Soran1 yılBilmiyom hangi şehir
- 1 yıl
Denizlide yaşıyorum, sen?
Soran1 yılAdana'da. Denizli'ye arada gelirim. Güzel şehir
- 1 yıl
İletişime geçelim mi birbirimizle, bir gün gelirsen ağırlayayım seni
Soran1 yılTeşekkürler 🫠 ama kimseyle tanışmak istemiyorum artık.
- 1 yıl
Ama benim işim var gelirim var yani. Para falan istemezdim gerçekten
Soran1 yılYok teşekkürler 🫠
Soran1 yılNeden benimle tanışmak istiyorsunuz
- 1 yıl
İyi birisin fedakarsın o yüzden tercih ettim seni
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
- 1 yıl
Lütfen teşekkür etme, izin ver 😅
Soran1 yılÇok yorgunum gerçekten. İnsanları taniyasim bile yok
- 1 yıl
Yine de kontak kuralım enerjin olduğunda devam ederiz gerçekten
Soran1 yılKontak kuralım derken? Anlamadım
- 1 yıl
İletişime geçelim takipleşelim anlamında dedim
Soran1 yılTakip mi atayim
- 1 yıl
Evet gizlisin çünkü
Soran1 yılTakip attim
1 yılgamsız bir arkadaş galiba
10 Yorumlaadam aç lan düşündüğün şeye bak
00 YorumlaIşsiz olduğundan eminsen sorun nedir?
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Diğerlerini bilmemde seni yiyor
00 Yorumla
1 yılNe şanslı erkekler var 😃
00 YorumlaKulanıyor olabilir
00 Yorumla
1 yılFazla slaksın kuzum sadece
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBundan adam olmaz.
00 Yorumla Kullandırtma kendini kızım aaa
00 Yorumla
1 yılVermiş ya zaten daha niye istiyorsun.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı.
s 1 yılSen kızılay mısın
00 Yorumla
1 yılUtanmıyosa hiç sıkıntı
00 Yorumla
1 yılAlma canım. Büyük ihtimalle para yiyen biri
00 Yorumla
Muge Anlı gündem is loding 😬🫢00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar