Mükemmel ilişki kavgasız gürültüsüz olan değildir. Fikir ayrılıkları kavgalar olur ama kalp kırılmaz. Mükemmel ilişki kavgadan sonra iki tarafında haklı çıktığı öpüp barıştığı ilişkidir. Bir bütün olunma halidir mükemmel ilişki :) bir aralar sahiptip sonra kaybettim ben yazık ki
Sarilip uyumak, sevmek, sevismek, her zaman dip dibe olmak ve herseyden once ekonomik özgürlük ve saygi olmali iki taraf sorumluluklarini bilmeli, bir taraf eksikken digee taraf anlayislu olup yuzune vurmamali ben bunu cok yapmistim mükemmel bir ilişkim bu yüzden bitti.
olur allah için birbirilerini sevmişlerse bir salise akıllarında ruhlarında gönüllerinde vede yüreginde gönül dedigimiz göüs kısmındaki midenin üstündeki 2 kemigin birleştigi yerdir aşka sevgiye güvene saygıya da inanmışlarsa ömür boyu bu sevgiyle kavgasız gürültüsüz göz bakışlarıyla bir brilerine mesaj verirler akitlerine sadıklarsa adillerse emanete ihanetleri yoksa akıllarına aşk ve sevgi neşterini vurmuşlrsa bence olanı budur olmaya ihanda bir nefeslik bizim aşkımız diyenlere derim
Sevgi, saygı, sadakat, güvendir. Her şeyden önemlisi süphesiz gönül rahatlığı ile kurulan bağdır. Erkekler şüpheciliği , kıskançlığın abartılmasından hoşlanmaz, hesap sormak yerine seni merak ediyorum haber verirsen sevinirim gibi kibar cümleler kurulması daha makbuldür. İşlerine karışılmasından, zorla iş yaptırılmasından asla hoşlanmazlar. Güvenilmek ve güven duymak isterler. Bunlar oldu mu iyi bir ilişki olur karşındaki adam seni gerçekten seviyorsa.
Vardır. Yaşıyorum. Kavga gürültü olmadan mükemmel olmaz. Önemli olan karşındakini anlamak ve kendini anlatmak. Karşındakine önemli olduğunu hissettirirsen affetmeyecek bayan yoktur. Mükemmel olarak cinsellik uyum, karşıdakini tanımak. Gerektiği zaman maço gerektiğinde hanım köylü olmak her sorunu çözer
Olmaz, iki farklı insan iki farklı dünyadır. Dünyada hava olayları olduğu gibi, ilişkilerde de bulutlu, fırtınalı yağmurlu günler olmalı ki güneş açtığında değeri bilinsin mutlu olunsun ☺️ Mükemmel ilişkinin tek sırrı uzatmamak.
Kavgasız gürültüsüz olamaz ama, kavgayı fırsata çeviren ilişkiler olabilir... açıkçası daha ihtiraslı, daha heycanlı bir ilişki yaşamaya mükemmel bir fırsattır...
şahsen ben buranın yenisiyim 30 senedir kerhanede çalışıyorum hayatımda hiç evlenmedim hep kerhanede kız siktim pek bilmem böyle şeyleri ama gürültüsüz olmaz en iyisi kadının ağızını bantlayacaksın hiç konuşamayacak eğer sevişmek isterseniz alıcan yatağı vurucan gırbacı vurucan gırbacı :))))
Kavgasiz ilişki mükemmeldir diyen kim. Bazı kavgalardır asıl birbirinizi tanımanızı sağlayan. Kaç kavgayı seviyeli saygılı bir şekilde o kadar güçlenir bir ilişki
Mükemmel bir ilişkinin sırrı her kadının isteği gibi sanki evlenince kazık çakacakmış gibi fantezilere girmeme isteği ve her gün aşağı yukarı aynı olacağını anlayabildiği zaman başlar.
Surekli uyum surekli ayni goruste olmak beni hic cekmez. Kavga gurultu degil de biraz zıt olmali bazi seyler. Arada tartismali bazi konular hakkinda...
Yoktur ve olmasında zaten, çok monoton olur herşey, ufak tefek kavgalar aşkın tuzu biberidir, ben kavga ettikten sonra pişmanlık duyuyor ve sonra daha sıkı sıkıya bağlanıyorum, yani bir ömür de böyle cicimli cicimli zor geçer hatta geçmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Belki mukemmel diyemem ama hic bagirmali kavgali hakaret kufur iceren bir tartismamiz. olmadi ben. ona bagirmaya kiyamiyorum ne kadar sinirlensekte ikimizde sessiz kaliyoruz oteki gunhicbirsey olmamis gibi devam ediyoruz iliskide sabir. onemli.👍
Olamaz aşk kavgadır. Aşk en küçük hatada darılmaktır eee her insan hata yapabileceğine göre kavgasız, darılmasız, kırılmasız aşk olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kavgasız olmaz bemce ya olursa orda bir sıkıntı vardır. Her ilişkide sorunlar olabilir ama bunlar kötü değil bence anlaşmayla sonuçlanması çiftleri birbirine yaklaştırması önemli. İlişkinin tuzu biberi sonuçta
Mükemmel insan yoktur dolayısıyla mükemmel ciftde olmaz yani mukemmel ilişki yoktur Zaten kavgasiz gurultusuzde zevksiz olur onlar iliskinin tuzu biberidir 😀
En İyi Cevaplar