Gerçekten bilgi almak istiyoru hakaret etmeden lütfen.. Sizce ak partinin iyi kötü yanları ?

arkadaşlar ben dinime bağlı biriyim hiç bir partiyi tam anlamıyla desteklemiyorum denebilir. yani ak parti daha yakın geliyor tabi. Din altında sömürüyor demeyin. chp ile dinimi yaşayamıyorum o yüzden onu asla desteklemem. mhp yakın geliyor vatanım ülkem için ama onun bütün kürtleri dışlaması soyutlaması onlara hiç hak tanımaması haksızlığı ırkçılığından dolayı onu da desteklemiyorum. En yakın akp geliyor dinimi rahat yasıyorum, ırkçılık yapmıyor. kürt lerde bu ülkenin insanı turkiye cumhuriyetini kabul edenler için.. Teröristlerden bahsetmiyorum. ama erdoğanın barzani ile olan görüntüleri ne kadar doğrudur bilmiyorum. türkiyede yaşıyorsak türkçe konuşulmalı diye de düşünüyorm. aslında kafamçok karışık. Gerçekten akp yakın geliyor yanlışlarını da doğrularını da görebiliyorum. bu konuda beni düzgün bir dille bilgilendirebilecek var mı ?
Gerçekten bilgi almak istiyoru hakaret etmeden lütfen.. Sizce ak partinin iyi kötü yanları ?