İlk tanıştığınız güne dönebilseniz, onu kendinize aşık etmeye çalışır mıydınız?
#Olmbune #WhenWeFirstMet
Bazen diyorum iyi ki beni sevmiş ki bende onu sevenilmişim ama bazen de diyorum ki keşke o gün hiç hayatıma almasaydım. Daha sonra yaşanan günleri düşünüyorum sonra diyorum ki cok acı cektim ama onlar bile güzeldi. Ondan geliyordu cunku. O yuzden ıyı kı olmuş.
Başarısız olacağımı bildiğim için çalışmazdım. Ne yaptıysam sevmedi. Tanıştığımız güne geri dönüp tekrar bu iç burkulmalarını ve çaresizliği yaşamak istemezdim. Onu sevmek zaten tüm hayatıma bedel olmuşken.
Sevgilisi vardı o zamanlar , bana ters :( ha şimdi sevgilisi yok ama farklı şehirlerdeyiz ve ben çoktan sevdamı toprağa gömdüm kırkını okuttum
Bir küçük ayran açayım çok efkarlandım
Buna çalışmazdım.
Çalışanlar da var çok
İlginç bir strateji...
Cevap
9Cevap
İlk tanıştığımiz güne geri dönsem her yaptığım davranışı tekrar yaparım hiçbir pişmanlığım yok nasıl sevilmesi gerekiyorsa sevdim ne yapılması gerekiyorsa yaptım vicdanım rahat çok şükür
Film çok güzeldi ^^ İzlemeyen varsa, mutlaka izlesin bence... Ayrıca öyle "biri" yok ama, denerdim tabi :D
Ilk o bana aşık olmuştu. 6 sene once. Ben olmamıştım. Sanırım hayır ama şu anki aklımla bu zamanda tanismis olsak evet çalışırdım
Tanıştığımız güne geri dönebilsem asla tanışmazdım.
Durust olmasam benimdi zaten digru soyledigim icin kaybettim
O kim? O diye biri yok. O kelimesinin yerini alan biri de yok.
Hayır ama daha iyi davranırdim ilerde neler olacağını bildiğim için daha düzgün davranırdım.
Hayır fakat daha düzgün davranırdım.
Daha akıllı davranırdım herhalde ama lise de oldu en son
Hayır calismazdim çünkü o bana zaten aşık oldu bende ona
Birinin beni sevmesi için mücadele etmedim isteyen sever isteyen sevmez
Hayır ama daha temkinli davranırdım.
uzaklaştırırdım ya allah kahretsin
Tanışmamak için kafamı diğer tarafa çeviridim.
Üşenirim , uğraşamam ben
Belki.
asla
#emre00
Evet ❤
Çalışırdım.
Ya da vazgeçtim yav çalışmam. Olan kendisi olsun.
Çalışmazdım
Lanet olsun o güne./
Buna gerek duymadım
Hayır
Hayır
hayır.
Yokki
Dönmek isterdim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar