Bunun yadırganacak bir yanı kaldı mı bilmiyorum çünkü artık herkes sanaldan birileriyle tanışıyor. Diyelim tanıştınız ve tam size göre biri çıktı. Ailenize tanıtırken nerede tanıştık diyeceksiniz? :) Ben bir keresinde öyle bir ilişkiye başlamıştım da arkadaşlarıma bile söyleyememiştim :(
Sanaldan tanışıp aşık olduğunuz kişiyi ailenize nasıl tanıtırsınız?
Artık şu nereden tanıştınız sorusu karşısında '' internetten '' cevabını alan kişilerin '' internetten tanışıp ilişkiye mi başlanır '' şeklindeki saçma sapan yargısından gına geldi. İnsanlar normalde nasıl tanışıyor ki zaten? Okulda, iş yerinde, konserde veya arkadaş ortamında vs. uzayıp gider. Benle aynı üniversitede okuyan, fakat bölümü farklı olup hiç tanışamadığım biriyle ben internette de tanışabilirim. Bu gayet normal. İnternetteki kötü niyetli kişilerin önceleri yaptıkları vakalar günümüzde hala internetten tanışmaya karşı önyargılı olunmasına neden oluyor. Artık bunları aşmamız lazım.
Bana uyum sağlığım saygı sevgi varsa kız arkadaşım da kabul ederse doğruyu söylerim sonuçta herkes internet kullanıyor ve sanalda herkes kötü olacak diye bir kural yok ailem bu konuda anlayışlı olduğu için sorun etmem söylerim ama kız arkadaşım istemezse başka şekilde anlatırım ama sadece üzülmesin diye bunu yaparım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben malesef öyle birsey yasadim ilkdi ve öyle olucakti sanmistim ama o Baska bir ulkede ben Baska bir ulkede yasiyordum, hani sevdiginde umrunda olmaz ya mesafe benimde öyleydi ben Baska bir sekilde baktim, ama karsimdaki kisi malesef senin gibi mucadeli olmayinca olmuyor pes etti en sonunda sadece 1/2 yill bekleyebildi, bu yuzden hic öneriyormiyorum ama tabiki ayni sehirden biriyse belki olabilir görusurseniz
Ben sanaldan tanistigim insanlarla arkadaslik bagi bile kuramiyorum, cok yalan geliyor, sacma geliyor bana. Sevgili tarzinda kücükken 13 yasindayken biri vardi galiba. O da trenle gelemem yanina, hic sürmedim korkuyorum gibi bir nedenden dolayi bitmisti 😂😂 baya gülmüstm buna ya.
Trabzonspor deplasmanına gittiğimde tanıştık demiştim. Şu an evliyiz 2 evlâdımız var. Onun annesi babasıda ilk başta karşı çıkmıştı güzel bir konuşma ile onları da ikna ettim, hatta şu an eşimin annesi senin böyle olacağını bilsem Hatice'yi kendim getirirdim sana demişti. (Bu sadece bir hayal örneğidir, size ışık tutması için tasarlanmıştır)
sanaldan aşık olmak, evlenmek, hayat kurmak insanlara neden hala garip geliyor anlamıyorum. abi yıl 2018, çeşme başından mı tanışacak hala millet? internetten sevgili, arkadaş bulmak kadar DOĞAL bir şey yok günümüzde. soruna gelirsek, çevrem de bir sürü insan tanıyorum internetten tanışıp evlenen, şu an çoluğa çocuğa karışmış olan. anormal bir şey değil yani, tanıştırırken kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Sanaldan biriyle tanışmak konusuna zaten sıcak bakan biri değildim ki bir süre önce yaşananlarla beraber bundan sonra sanaldan biriyle tanışmayı düşünmüyorum.
(Sadece soruna cevap vermiş olayım, günlük hayatta tanıştığım birini nasıl tanıtırsam aynı şekilde.)
Olduğu gibi... "Biz internet üzerinden tanıştık, konuştuk, aynı fikirlerde olduğumuza karar verdik ve bu ilişkinin ciddiyete kavuşmasını istediğimizden dolayı da sizi de haberdar etmek istedik" der ve damardan girip operasyona başlarız.
Valla belkide evlenecegim bir insani daha dakika 1 aileme yalan anlatmam zaten yapım gereği sanal bir aska başlayıp ta bu kadar ileriye tasiyacagimi zannetmem bizim kaderimizi teyzeler çizecek gibi
Bence gayet sıradan, aileler de garipsemiyor çok farklı kafadaki bir aile yoksa tabii. Kimileri gericidir, sevmez böyle şeyleri. Ben söylerim, işte buradan tanıştık gayet iyi anlaşıyoruz buluştuk falan...
Valla halam 77 yasinda, benden once resimlerine bakar bu efendi bu iyi tani diye :) O konuda hic derdim yok cok sukur. Hatta o olmazsa su da fena degil diye akil bile verdigi olmustur.
Başıma geldi anlattım böbreğini alırlar dediler alsınlar dedim. Gittim buluştum. Arada 400 küsur km vardı. Ne dalagimi aldılar ne böbreğimi. Sözlerini dinlemedim ama pişman değilim.
Aşka inanmıyorum fakat kafama yatkın biriyse ve cidden hayatımı paylaşacağım biri olarak görüyorsam büyük ihtimalle yalana başvururum tabi buda beni nasıl gösterir bilemem
İlk başta sanaldan tanistigimi söylemem ilerleyen vakitte , ikimizin ailesinde birbirini sevdiğinde guvendiginde o zaman her şeyi anlatirim... çünkü aile yapım farklı
Yani oncelikle kesinlikle sanalda tanistigimi demem oncikle ben iyice tanirim kendisini cevresini ailesini sonra aileme tanistiririm oncelikle anlamak gerek uygun mu degil mi diye
Önemli olan nerede nasıl tanıştığımız değilde, bundan sonra ki paylaşacağımız bir ömür de nasıl olacağımızdır. Ailem ben kimi istersem o olur, sorun etmezler...
Ben olsam söylemezdim kimseye. bir problem yaşadığınızda internetten buldugun bu kadar olur işte deyip karşına dikilecek cevren mutlaka. buda ikinizide yoracak. fikrimi sorarsan normalden fazla farkı yok, ama durum bu!
Güzel senaryo uydururum ama yalan söylemem. Doğru söylersem de kabul etmezler. Ya da yüzüme vururlar bir hatası olduğunda. En iyisi böyle işlere bulaşmamak.
Ailem moderndir, babam avrupali annem izmirli, sorun olmaz. Bana ve kararlarima guvenirler, sifirdan baslayip is adami seviyesine gelmis biriyim ve hayatimda ciddi hatalara pek yer yoktur, bunu bilirler.
En İyi Cevaplar