Aah ahh üniversite günleri ve dengesizliklerimiz... Kız grubumuzda her sevgili denenir, testi geçemeyen itina ile tekmeyi yerdi (bazen istemesek de hele bir ayrılma)... O zamanlar Facebook ve MSN çok meshurdu tabi buralar hep dutluk...
Peki siz böyle sevdiğinizi deneme yollarına girer misiniz? Yoksa yüzde 💯 güvenmeyi mi tercih edersiniz?
yaptım valla. direk olayı kendime getirdim kız arkadaşın var mı diye sordum yok dedi :D orda patladım ismimi ifşa ettim ayrılıyorum dedim oda dediki sen beni saf mı sandın biliyodum senin olduğunu yazı tipinden anladım dedi güldük ettik ama içimde bir şüphe kalmadı değil :D sence doğru mu söylüyodur abla
sordum neden sevgilim var demedin o zaman diye. oda dediki bana güvenmediğin için kızdım panik ol kork diye öyle yaptım dedi :( bence eğer o kişi ben değilsem yedekte bulunsun sağlama alıyım diye öyle dedi :( ama büyütmedim ben yinede
bunu bana çok yaptılar.. yazmayı bırak kanlı canlı karşımada çıktılar..
en sonuncusuna herşeyden haberim var, ve sana kasten yavşayacağım. dedim. ama ona söyleme diyip ertesi gün ayrılmış. son gelenle yoluma devam etmiştim... :))
Fena yakalanmıştım. Askerde iken sevgilim ve ayrıca şimdiki eşim fake hesabımı bulmuş konuştuğum kişi ile konuşmustu. Birşey demedi ama hala arada başıma kakar. 😄
Ben o söze katılmıyorum haklısın beş parmağın beşi bir değil lakin kimseye güvenmez isek güvenilecek kişiye şans vermemiş oluruz tedbiri elden bırakmamak konusunda katılıyorum
En İyi Cevaplar