Eşim bana karşı gayet açık ve nettir... O sebeple sahte hesapla onu araştırmaya girme gereği duymadım hiç. Evlenmeden önce bir tane sevgilim olmuştu. O zamanlarda da internet yoktu 😂
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayBen ergen iken bu kafadaydım ama yaş geçtikçe saçma sapan bir yönelim olduğunu anladım. Çünkü şüphe içeren bir ilişkide direk gizli gizli birşeyleri denemek yerine hiç beklemediği bir anda o telefonu ondan ister elime alır bakarım ilişkinin ortasına doğru çok bağlanmadan. Herşeyi bakar ve kurcalarım, kaldı ki bir erkek aldatıp aldatmadığını belli ediyor onlar bizim gibi zeki varlıklar değiller. Sosyal medyasında sürekli kız ekleyen ve kelalaka kadınlar olan, sürekli profil foto değiştiren, yanında sürekli telefonu ters koyan, tuş kilitini sen görmeden açmaya çalışan, sürekli yanında telefonu yanında götüren ve teli sessize-uçak moduna alan, aşırı süslenip sürekli yanında sağa sola bakan sen onunla iken. Bunlar tehlikeli türler. Uzak durmak ya da sınırları en başından konuşmak tercihlerini sormak ve şıkları sunmak gerektiğini düşünüyorum. Tecrübe ile sabit. Kafan ağrımaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet kocamı test ettim.. Testi geçemedi.. bana söylemişti ama ben sahte hesaptan yazmaya devam ettim... Buluşma zamanı bi daha yazmadım aramadım😃 daha sonra boşandık başka sebeplerden
06 Yorumla
Cevap sahibi10 ayManitası çoktu zaten 😄
Cevap sahibi10 ay😂
- 10 ay
Ne kandırıyorsun be adamı yazık değil mi hahahah
Cevap sahibi10 ay@DForVendetta yok be cidden adamın çok fazla tskıldığı birlikte olduğu kadın vardı... Ben de gizli yapma bana söyle biriyle olacağın zaman dedim.. Söylemedi ama her şey de ortadaydı da gizleyemezdi sabaha kadar arayanlar, eve otele davetler.. Hastalık korkumdan ayrıldım.. 😀
Gizli Üye(18-24)10 ayBu görsel ve soru dönüp dolaşıp yeniden soruluyor gibi. Görselin olayı ne? Görseldeki erkek falan mı? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
025 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAyça_22 yi duymuştum da bunu bilmiyordum. Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.
Cevap sahibi10 ayOlsun, ruhu genç adamın.
- 10 ay
Çaktırma dimi? Mart ayında A2 ehliyet almaya gittim sınavda A1 icin gelenler 16 yaş. Kac yaşındasınız dedim 16 dediler. Abi sen kaçsın 40. burada vurucu 2 cümle geldi. Biri dedi babam 37 biri dedi anam 41. Ben ne demek ne düşünmek ne hissetmek gerek konusunda 404 hatta 505 hatası verdim. Server komple çalındı
Cevap sahibi10 ayNece konuşuyonuz ağalar? Algılayamıyorum.
Cevap sahibi10 ay96 97 de ben ruhlar aleminde takılıyodum ne bilm 2007 liyim
Cevap sahibi10 ayBabam yaşında adamlarla konuşuyomuşum. Söylemesen belli olmuyordu aslında.
Cevap sahibi10 ayAbi kaç çocuk var yazacaktım ayıp olur diye yazmadım
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya yanıt veremem. Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
17 Yorumla- 10 ay
Neden ne biçim robotsun sen karakizz
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ay😂 Bazı şeyler fazla ileri gidiyor ama... Aman diyeyim, test işine dikkat! Yoksa işler karışıyor. 😅
- 10 ay
- 10 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 10 aysevgilim olmadı hiç
01 Yorumla
u 10 ayçıkmamı teklif edion bana
10 ayKimseyi test etmedim, ama ayrıldığım eşime başka biri gibi yazdım, ben olduğumuı bilmeden bana yine aşık olup yine evlilik teklif etti. Bir konu anlaşılmış oldu; ama muhtemelen iyi bir şey olmadı. Böyle şeyler yapmamak lazım. Çünkü bu, gerçek olan güveni bile sarsar. Test eden yanılır.
10 YorumlaHiç işim olmaz. Ne saçma bir ilişkin çeşidi.
Test edecek kadar güvenim yoksa o adama neden hayatımda11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet eski sevgilimin bana kapattirip kendi aylar sonra kullanıcı adıyla başka sosyal medya açtığını farkettim bende istek attım konuştum ve o zamanlar instagramda bir kullanıcı neyi ne zaman begendi görebiliyordun nerde p*rno içerik varsa onu beğeniyordu sonra bende ayrıldım 2 saat sonra o hesaba kendi fotolarını atmıştı ilişki değil celiskiymis anlasilan
10 Yorumla
u 10 ayHiç öyle bir şey yapmam. Güvenmiyorsam, test etme gereği duyuyorsam sevgili olmam
11 Yorumla
10 ayErkek olarak açtım kızın birini kendime aşık ettim
14 Yorumla- 10 ay
Cok ayip ya
- 10 ay
2,5 yıl çıktık sanal
- 10 ay
gayim dedim çok umutlanma dedim ama yakmışız kızı bir kere
10 ayGüvenmiyorsan ve bu şekilde düşünüyorsan, test yapacak konuma gelmişsen zaten hiç girme.. bırak gitsin. :) Böyle aşk sevgi olmaz, hayır da gelmez:)
10 Yorumla
10 ayBu nasıl bir mantık anlamıyorum... Bu yapılıyorsa zaten ortada güven yok demektir, güvenin olmadığı bir yerde de sevgililikten söz etmek mümkün değildir...
10 Yorumla
10 ayBunu gerçekten yapan var mı? Neden? Sevgilini test edecek kadar güvenmiyor san niye onlasin? Sence sen gönül rahatlığıyla güvendiğin bir ilişkiyi hak etmeyecek birimisin yani? Bence bu tür davranışlar kişinin kendisine olan saygısızlığı, kendini küçük görmesi ve düşürmesi... Yapanlar varsa yapmasın lütfen yapmayın böyle şeyler:(
10 Yorumla
10 ayYok. benle yüzyüze 20 dk konuşabilmek, münker nekire denk zaten.
Ama, o dediğini yapmak istediğim başkaları var.
10 YorumlaHiç yapmadım. Yapmam da. İşim olmaz o tür şeylerle. Benimki zaten tanımadıklarını direk engelliyor. Tanıdıkların bile bir kısmını engelliyor.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı.
10 ayBu fotoğraf ile msn zamanında çok kişiyi keklediler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHiç test etmedim ama sevgilimle çıktığından beri sosyal medya isteklerim nedense hep küs olduğumuz zaman geliyor genelde aynı sehirdekiler ne hikmetse artık
10 Yorumlateste etmeye ihtiyaç duyduğunuz biriyle birlikte olmayın
10 YorumlaHayır ya yapmam öyle seyler hiç de gerek yok bence
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı. Hayır hiç gerek duymadım çünkü çoğu erkek zaten tahmin ediyor bence bunu fark edemeyecek kadar şapşalla da benim işim olmaz 🤭
22 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı. Hayır etmem de. Test etme ihtiyacı duyacağım birine anlam yüklemem
15 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Hayır bunu birine benzettim ama
@emre00 Ayça ne zaman oturum açıyor hojammm
16 Yorumla
10 ayBu resim kimse bu resmi ve bir kız resmi daha vardı. Sanırım yuzbinler hep profil resmi olarak kullandı. Ne vardıysa bu yüzde anlamadkm
07 Yorumla- 10 ay
😂😂😂😂 evet özellikle kullanılan isimlerden biride bu isim, Ayça ismi ve resim bu
- 10 ay
Ben bu Ayça ya kanmadim da başkası vardı dur atayım onunla beni aşık etmişti Azeri birisi. Zar zor kamera açmaya ikna etmiştim.
Eski hotmail msn zamanlarında.
Bedensel ( el kol baş ) engelli bir kız çıkmıştı 😳😂 - 10 ay
https://imgyukle.com/i/C9FAce
Aha bu, beni aşık etmişti 😁😂😂😂
10 ayEvet hatta bi sekilde bana yazmisti ben ona yazmadan hem de... nerdeyse antalyaya gitcekti😬 sonra anladi benim oldugumu😀
06 Yorumla- 10 ay
Asiri anonim bi yerdi yani cok acayip denk gelmisti onun yazmasi🤣
- 10 ay
Görsel morsel hicbisi de yoktu beni tanimasi imkansizdi😳
- 10 ay
Niye yaa😥
- 10 ay
😥😥😥
- İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı.
10 ayHayır, gerek yok benim manitalar kalite kokuyordu, derken burnuma çikolatalı kek ve sarma kokusu geldi offf offf
06 Yorumla- 10 ay
Dur bir pasta göndereyim de eve gelsin çok güzel koktuuu
- 10 ay
Akşama atarim buraya ajsjsj
- 10 ay
Mersii
10 ayErgenken ayrıldıktan sonra yapmıştım herrr bi şeyi öğrendim yoksa içim içimi yiyecekti haksızlık yaptım ona sanmıştım manipülatif şerrü
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
10 ayYok hic öyle seyler yapmadım :)))
12 Yorumla
u 10 ayKesin yaptı
- 10 ay
Valla yapmadım zjnxnx
- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
10 ayBu benim aklıma niye gelmedi yhaa🥺
19 Yorumla- 10 ay
Neden yaptın derse tetenos yap dedi dicem
- 10 ay
seni iyi bilirdik🥺 helvan nasıl olsun
- 10 ay
Gökhan izin verirse olur😂
- 10 ay
Zahmet olcak ama kavururuz insanlık öldü mü
10 ayYok ama başka kişileri test ettim içindende Muhammet diye bı çocuk @zeynepderlerrr02 ex
014 Yorumla- 10 ay
çocuk şok geçirmiştir ya Muhammed Can Beyyyy
- 10 ay
@zeynepderlerrr02 olm varya en az 1000 kere test ettim aq
- 10 ay
Benim gariban ex im işte çocuğun hiçbir şeyden haberi yok
- 10 ay
@zeynepderlerrr02 ohooo ayakta uyuyo sjsj
- 10 ay
sjsjjs
- 10 ay
asıl onun yanında biz bebe gibi kalıyoz, Allah ın kırosu/futbolcusu işte
- 10 ay
Pardon?
- 10 ay
He biz mi uğrasıyoz bebelerle
- 10 ay
he ya biz @Tuğçederlerrr00
- 10 ay
He özr bize diyon sandım
10 ayKendim için yapmadım da bir iki gün önce başkası adına bi. Deneme yapmıştım..
04 Yorumla- 10 ay
Başkasının fanfinifinosuna fake hesapla ayar verdim de hiç benlik değilmiş onu anladım entrika bana dokunuyor
- 10 ay
😐 bi daa töbe.
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet ettim eşimi. Ve aldatiyirmus. madem benden vazgeçmiş bende ondan vazgeçtim ne ektiyse onu biçiyor su an. iyi ki de aldatmış çok şükür Allah'ıma. Yoksa güneşimle karsilasamazmisim
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayHshshshs valla aynen öyle oldu ama şimdi o axi içinde cunki şüphe ediyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Hayır etmedim ama bu görseldeki ayça_22 değil mi 😱
010 Yorumla
10 ayBu kız en güzel duyguların katili değilmiydi🙄
04 Yorumla- 10 ay
Oldgold'lar bilir ki bu kız her erkeğin sevgilisiydi gkfjfj
- 10 ay
Dedim bile😐
10 ayGerek kalmadı ki😅bir iki haftaya ne halt oldugunu anladim
03 Yorumla- 10 ay
Şeref yoksunluğu sendromunden muzdarip esc bağımlısıymis☺️
Nişanlanacağımız dönem test ettim, evliyim yazmayın dedi ve kocamın arkadaşını test ettim.
04 YorumlaHiç etmedim ömrü hayatımda test etmeden gidiyorlar zaten ehehehüğğ
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 569 cevap paylaştı. Eskiden çok meşhurdu. Hatta bu kızın fotolarıyla açardı millet. Heyy gidi günler heyy
04 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 790 cevap paylaştı. Eğer olursa hep test ederim giğerlerinde olduğu gibi 😄
02 Yorumla
10 ayHiç gerek yok yapan kendine yapar allah zaten duyurur
02 Yorumla- 10 ay
Ehüehühe
- İnternet & Teknoloji konusunda 828 cevap paylaştı.
10 ayHayır öyle basitlikler yapmam yapan varsa da benle işi olmaz
03 Yorumla- 10 ay
Ergence işler napim djdjkd
Ergenlerin yapacağı şeyler bunlar hiç yapmadım yapmam da gerek yok saçma sapan şeyler
02 Yorumla
10 aybunu erkek yapmaz kızlar çok yapar ruhunuz duymaz
10 YorumlaEvet bana mesaj atmadığında fake hesabıma mesaj attı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBundan bir 10 yıl önce yapmışlığım vardı
18 Yorumla
u 10 aypüü
Cevap sahibi10 ayAma O sayede beni aldattığını öğrendim
u 10 ayyak yak yak 🚬
Cevap sahibi10 aySigara kullanmıyorum Benim değerimi bilmeyen bir insan için ciğerlerime bile zarar vermem
u 10 ay🍺 iç iç iç iç iç
Cevap sahibi10 ayAlkol kullanmıyorum haramdır İlla bir şey mi yapmam gerekiyor uzak durmak yetmez mi
u 10 aymüslüm felan dinle bari ne yapak sana ehueuh
Cevap sahibi10 ayZaten üzerinden 10 yıl geçti dostum Ondan sonra ne kazıklar yedik alıştık yani
10 ayöyle bir şeyi ancak ger*zekler yapar..
20 Yorumla
10 ayBen ayrıldıktan sonra yapmıştım 😂
20 YorumlaHayır aga öyle saçmalıklara bulaşmayın
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır ben hep güvendim 😃😃
10 Yorumlahayır güven yoksa bitirin
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 929 cevap paylaştı. Hayır öyle şeyler yapmam ben
10 YorumlaBöyle acizce bir davranış yapmadım yapmam da.😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayValla herkesi yanlış kisilerle deneyor duruyorsunjzz
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Boş işlerle uğraşmıyorum
20 Yorumla
10 ayGüvenmediğim kişiyle işim olmaz ki.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Bana göre değil
10 YorumlaDefalarca test edildim
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı.
10 ayHayır
11 Yorumla
10 ayEvet çok fena az*mıştı enayi
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı.
u 10 ayYok hiç yapmadım ben anormal miyim?
16 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim 😀
- 10 ay
Uğraşamam hiç işim olmadı olmaz..
- 10 ay
Heee tamam😀
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok arkadaşa randevu verdim
12 Yorumla
10 ayHayır yapmam yapmadım yapmicam taaammmi sjjsss
12 Yorumla- 10 ay
Ispirikci suss
10 ayDenemekten nefret ederim yapmam öyle şeyler
11 Yorumla
10 aybu benim kuşağın işi değil :D
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aybu kız herkesten kontör istermiş manisa asıllı
01 Yorumla - Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne