Adı üstünde sevgili, (yani günümüz şartlarında duygusuzca, hayvani duygularla, tamamen çıkara dayalı vs. iliski türü), niye takip etsinki, sıkıldığında nasıl olsa çok kolay elde ettiği bir şey. Biri gidince hemen yedek oyuncu kulübesinden birisi alınıyor oyuna.( Oyun, diyorum çok net bir şekilde). Sevgilisinden ayrılıp uzun süre aşk acısı çekeni de görmedim. Zaten o duygusuz ilişkilere sevgiliden ziyade farklı bir şey demek gerekiyor.
Merhabalar… Sosyal medya fake hesaplardan sevgilimi denemedim, denemem. Bana fazlasıyla gereksiz geliyor. Bu yapanı belki çocuk bile yapmaz. Gerek yok böyle oyunlara. Eğer yapacağı şeyler varsa öyle de yapar böyle de. Ben onu denesem nolur denemesem nolur. İlişkiye zarar verecek şeyler yapıyorsa öyle ya da böyle karşıma çıkar zaten. Bu tarz işlerle vakit kaybedemem.
Böyle küçük oyunlara girmem, bunu yapan sevdiğine güvenmiyordur. O ilişki zaten catirdamaya başlamış, güven olmayan yerde sevgi aşk ilişki kalmaz... Onu yoklayacağıma direkt sorarım ve ilişkiye öyle yön veritim. Şüphe varsa ask yoktur.
Sevgilim yok. Olsada fakr hesap falan uğraşamam. Ben kendi hesaplarımla zor uğraşıyorum. Ben zaten şüphe olan yerde durmam. Varsa bir şüphem açık açık dile getiririm evvelallah.
Küçük hesaplar peşinde koşmam.. Bir insana güvenmiyorsam zaten bitmiştir.. Denemeye gerek duymam.. Keyifli günler..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kuzenimin arkadaşının sevgilisi için yapmıştık kuzenim güvenmiyordu biz de benim hesaptan çocuğu işlettik sonuç gerçekten vahimdi inandı ve sevgilisi olmadığını söylemişti bu tecrübeden sonra kendi sevgilim için cesaret edemedim güvenmeyi seçtim eğer güvenemiyorsam ilişkiyi bitirmeyi tercih ederim
Oooo bir zamanlar erkeklerin sevgilisi olan ayçada burdaymış😂bizim lisedeki bütün erkrklerin sevgilisiydi. Hiç ugrasamam eger birini deniyorsa bir kişi ya ona güvenmiyordur ya da özgüven problemi vardır ki ikiside buyuk sorun
Bizim (3 bayan arkadas) yedekte eski fake hesaplarimiz var (hem erkek hem bayan). Onlarda dewamli paylasim falan da yapiyoruz. Arkadaslar bu aldatir mi diye sordugunda. Hemen kontrol ediyoruz.
Yok hiç okadar aşağılık olmadim olmam da beğenmiyorsam hosuma gitmeyen huyu varsa bırakır giderim öyle kuyusunu kazmam hoş o kendi kuyum olur da anlayana
Yaptım çok kez ama hiçbirine cevap vermedi hatta gelip bana ss atıyordu haberin olsun birileri bana yazdı diye bende aynı şekilde biri yazınca söylüyorum
1-buradam başka sosyal medya platformu kullanmıyorum 2-sevgili edinmem3-biriyle evlilik yolunda bir adim atmissam ona guvendim demektir, öyle birsey yapmak kendimi şüpheye düşürür
Ayrıldıktan çok uzun bir süre sonra yazmıştım bana hep geçmişindeki kizlarla yediği bokları anlattı oysa ki bana hiç kimseyle bisy yaşamadığını söylemişti bu ondan soğuma ma sebep oldu iyi ki yaptım öğrendim nasıl biri olduğunu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimi kuzenimin hesabından denedik adam düştü tabii. Buluşma ayarlayıp gidecekti it sonra ben dayanamayıp oyunu bozdum tekmeyi bastım!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanız ve zaaflarımız var böyle şeylerin kimseye bir faydası olmaz güven duyulmuyorsa telafi edilmeye çalışılır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet denedim eskidendi ama simdi ki aklim olsa kimseyle ugrasmam guvenmiyorsam neden icindeyim o iliskinin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Denemedim öyle çocukça şeylerde yapmam ergen işi güvenmiyorsam basarım tekmeyi kimseyle oynamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Önce sevgili olmadan nasıl biri olduğunu araştırırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tanıştığımız siteden kaydını silmiş mi diye baktım. Benden sonra siteden çıkmış aşkımm❤❤🥰
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güvenmiyorsam ayrılırım. Böyle ucuz oyunlara gerek yok
@mervems91 ben de öyle düşünüyorum çünkü ben bir gece karakolluk olmuştum bana ulaşamamış hesabımdan kıza yazmış nerde biliyor musun diye konuşurken AA ben seni fake zannetmiştim çok güzelsin bilmem ne bu yüzden denemiştim de o da yemedi işte