Hiç daha önce sevgilini takip etmek için, fake hesap açtın mı?
77
67
Görüşünü yaz
67Kız Görüşü
77Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Hayatİstanbul77 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayatımda bir kere fake hesap açtım, burada bir önceki hesabımı kapatmadan önce... Oda bana saldıran biri veya birileri vardı. Sürekli fake hesaplarla beni taciz eden kadın uye vardı. En son yine bir fake hesap gelip bana saçma sapan şeyler yazdı ve arkadaşım benim kendi kendime fake hesap açıp yaptığımı iddaaa edince çıldırdım. Bende onun bunu bana yaptığını düşünmeye başladım. Fake hesap açıp onun canını biraz sıktım. Ama sonra ona söyledim. İlk ve son kez yaptım çünkü ben kötü olamıyorum. Kendi kendimi yedim uykularım kaçtı, birileri kötü diye ben kötü olamıyorum, olmayacağım. Ve beni kendileri gibi yapamayacaklar...
Sevgilim, değil de eski sevgili takip etmek için açtığım olmuştu bir vakitler. Sevgilimi denemek için fake hesaba gerek duymam. Onun tanımadığı, güzel bir kız arkadaşıma takip isteği göndertirim ki buna da daha öncesinden hiç yeltenmedim. Bir gün denersem ama öyle denerdim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
MasterEzel | Aşk İlişkileri konusunda 62 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
Eski sevgiliyi takip etmek için mi normal sevgilini takip etmek için mi?
Benim için olay bitmişse, biter. Takip felan edeceksem belli ki ipleri koparmamışım.. O zaman ya ipleri tamamen koparmak için konuşurum ya da devam etmek için..
Ama ip koptuysa bir daha da ne yaptığı ile ilgilenmem..
SözcükMühendisi | Aşk İlişkileri konusunda 485 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
sosyal medya kadar ozellıkle bu ask mesk işlerınde gereksız bı baska olay daha yo karkadas.. asklarımızı duygularımızı sosyal medyanın etkısıyle yonlendırır olmusuz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
wertz7 | Aşk İlişkileri konusunda 567 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
İlk tanıştığımız zamanlar düşünmedi değil:) genelde bu konuda rahatım beni sevip değer verirse ben onun hep yanında olurum , yoksa yolu açık olsun derim..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
suumisali_ | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Çocukluk bu, zaman kaybı. Tek hesapla zorluk yaşanırken fake hesapla uğraşmak, buna kafa yormak ciddi uğraş ve zaman kaybı diye düşünüyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Nesliççe | Aşk İlişkileri konusunda 598 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Seviyemi yerlere düşüremem. N’apıyorsam kendi kimliğimle yaparım. Bazı korkak erkeklerden daha adam olduğum doğrudur.😝
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Enperatriz_Eztia | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Hayır, açmadım. Eğer bitirmişsem içimde takip etmem. Ne hali varsa görsün. Kimle ne yapıyorsa yapsın. Beni ilgilendirmez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 13b görüş paylaştı.
Master
4 ay
yapmam eğer yaparsam biliyorum ki ondan tiksineceğim herhangi bi şey bulurum çünkü o yüzden aklımı bulandırmaya gerek yok
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
JemBey | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Bu fake hesap açıp stalk takip gibi şeyleri yapanlar kadar komik insanlar yok... Hallerine gülüyorum valla... :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş