Omuz hizasında saçlarım. Düzleştiriyorum. Dışarı çıktıktan bir süre sonra içe doğru kıvrılıyor. Yüzüme yapışır gibi duruyor. İlk düzleştirdiğim hali gibi kalmasını sağlayacak bir çözüm bilen var mı?Saçlarımı düzleştirdikten sonra kıvrılıyor
Saçlarımı düzleştirdikten sonra kıvrılıyor, çözüm bilen var mı?
Merhabalar canım gel sana yardımcı olayım. Kısa saç her zaman kıvrılmaya/dalgalanmaya daha müsaittir ve saçının ph dengesinin bozulması da saç şeklini değiştirmiş olabilir.
Kıvırcık saçlar düzleştirilince neden kıvrılır?
Saçların eğer yapı olarak kuruysa ve sen de saçlarını düzleştirmeden önce saçlarına fön suyu uygulayıp saçlarını yumuşatmadıysan saçlarının kıvrılması normaldir. Düzleştiricinin ısısını düşük kullanıyorsan ve düzleştiricin de kirlendiyse, eskidiyse saçlarının dümdüz olmaması olağandır.
Kıvırcık saçları mükemmel düzlüğe nasıl ulaştırırız?
Kendi saçlarım da kıvırcık olduğu için sana uyguladığım taktikleri paylaşıyorum: Öncelikle saçlarımızı yıkıyoruz daha sonra saçlarımızı ısıdan koruyucu krem ya da sprey uygulayıp saçlarına fön çek daha sonra saçına fön suyu sıkıp bölümlere ayırıp kaliteli bir düzleştiriciyle yeterli ısıda düzleştir tatlım.
Kıvırcık saçları şekillendirirken nelere dikkat edilmeli?
Eğer buklelerimizi belirginleştirmek istiyorsak "bukle belirginleştirici" eğer saçlarımızı düzleştirmek istiyorsak "elektriklenme önleyici" ve "onarıcı bakım" ürünleri kullanıp saçlarımızı hep yıpratmamalı hem de elektriklenmesini önleyip dümdüz görüntüye sahip olmamızı sağlamalı.
Benim favorilerim:
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici ve Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremleriyle her koşula meydan okuyan saç modelleri!
Duştan sonra ıslak saçına bu saç kremlerini uygulayarak saçının kolay şekil almasını sağlayabilirsin.
Eğer elektriklenen saçlarınla başın dertteyse; Argan Yağı & Bal içeren formülüyle, her saç teline tek tek özenle bakım yapan ve saçını nemlendirerek sağlıklı bir görüntü kazandıran Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi ile tanış! Benim ilk kullanımdan itibaren saçlarımı yumuşacık yaptı, kokusu mükemmel ve elektriklenme sorunum kalmadı sana da mükemmel düzlük için öneririm.
Yıpranmış saçlarına çözüm bulamıyor, saç modelinin sağlıklı görünmesini istiyorsan; Keratin & Çay Ağacı Yağı içeren formülüyle ilk kullanımdan itibaren yıpranmış saçlarının onarılmasına ve şeklinin daha uzun süre korunmasına yardımcı olan Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi’ni şimdi dene! Kullanmaya başladığımdan beri saçlarım çok güçlü, kırıklarım da onarıldı, kokusu da çok güzel saçlarımı düzleştirirken artık hiç zorlanmıyorum.
Ben duştan çıktıktan sonra nemli saça Elidor Krem 7/24 düz saçlar için olan kremi sürüyorum biraz...düzleştiriyorum arkasından çok az saç spreyi sıkıyorum,çok iyi oluyor...Üstüne üstük saçlarım fazlasıyla dalgalı,hatta lüle olmasına rağmen sorunsuz yapıyorum
Yok yok, köpük sprey gibi sert yapmıyo. Güzel oluyo güven bana. Ben her Pazar yapıyorum. Salıya kadar dayanıyo. Tabi pırasa gibi durmuyo da ertesi gün, yinede düz duruyo yani.
En İyi Cevaplar