Sacınızı at kuyruğu ya da topuz yaparsınız da arkanızı dönünce ensenizde kalan saçları görürsünuz ve yıkılırsınız. Peki bunun bir çözümü yok mu?Saçı toplayınca ensede kalan saçlar
Güncellemeler:
+1 yıl
Tel tokanın icadından haberim var işe yaramıyor o. Hepiniz yazmışsınız daha etkili yaratıcı çözümü olan yok mu?
Saçı toplayınca ensede kalan saçlar için bir çözüm var mı?
14
4
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
CoffeeHeaven | Saç Şekillendirme konusunda 57 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Saçlarımızı topladığımızda kusursuz bir görünüme imza atmak istiyoruz. At kuyruğu, ev topuzu, balerin topuz benim de en sevdiğim saç modellerinden. Ancak ensede ve kulak kenarlarında kalan bebek saçlar kusursuz görünüme en büyük engel. Peki ensede çıkan saçlara çözüm nedir?
Ensedeki kısa saçlar için çözüm nedir?
Ensedeki kısa saçlar için çözümSaçlarınızı topladığınızda kusursuz görünüm yaratmak için ensedeki saçların sabitlenmesi gerekmektedir. Bunun için saç maskarasından yardım alabilirsiniz. Saç maskarası ile ensenizdeki saçları yukarı doğru tararsanız, saçlarınız hem çok iyi duracak hem de sabitlenecektir. Saç maskaranız yoksa kullanmadığınız rimel fırçasına saç spreyi sıkarak da aynı sonucu alabilirsiniz. Saçlar bu şekilde uzun süre kalıcı oluyor. Aynı uygulamayı kulak kenarlarınızdaki bebek saçlarınız için de deneyebilirsiniz. Ensedeki bebek saçları için en iyi çözüm diyebilirim.
Ensedeki saçlar nasıl alınır?
Ensedeki saçlar nasıl alınır?Ensedeki saçları almanın en iyi yolu ise makine kullanmaktır. Bunun için mutlaka kuaföre gitmenizi öneririm. Kendiniz evde almayın. Kulak kenarlarınızı net bir şekilde görüyorsunuz ancak enseyi almak risk oluşturabilir. Sizin yerinize kesebilecek biri varsa makine yardımıyla ensenizdeki saçlardan kurtulmanızı sağlayabilir.
Bebek saçlar nasıl şekillendirilir?
Bebek saçlar nasıl şekillendirilir?Ne olursa olsun bebek saçlarınızı kestirmenizi önermem. Çünkü onlar yeni çıkan, büyümeye çalışan saçlarınız. Günlük olarak 100-150 tel arasında saçlarımız dökülüyor ve bebek saçlarımız uzadığında dökülenlerin yeri tamamlanmış olacak.
Fön çekerken ilk olarak bebek saçlarınıza çekin. Parmaklarınız ya da ince bir saç fırçası yardımıyla bebek saçlarınızı arkaya doğru atın ve fön tutun.
Saçlarınızı toplayacaksanız, saç maskarası yardımıyla bebek saçlarınızı sabitleyin. Saç maskaranız yoksa bitmiş bir rimel fırçasına saç spreyi sıkarak da aynı yöntemi uygulayabilirsiniz.
At kılı fırça ve saç spreyi ile bebek saçlarınızı geriye doğru atıp sabitleyebilirsiniz. Diş fırçası da işinizi görecektir.
Saç spreyi çok fazla sertleştiriyor diyorsanız şekillendirici kremler, şekillendirici jeller de bebek saçlarınızı şekillendirmenize yardımcı olacaktır.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
l_iya | Saç Şekillendirme konusunda 568 görüş paylaştı.
Guru
+1 yıl
Cok az jöle ya da spray skip yukari dogru yaptiriyorum. Benim saclarim cok kivircik oldugu icin pek fayda etmio ozaman toplayip ensedeki saclari oruyorum ve tel tokayla tuturuyorum yukari dogru. Sabit duruyor ve cok hos oluyor.
Kullanmadığın bir diş fırçasının ( evet evet yanlış okumadın diş fırçası :D ) üzerine jole sür ve onunla ensende kalan saçlarını yukarıya doğru tara. İşe yarıyor. Önden fırlayan minik saçlar içinde kullanışlı :D
2|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
JessPinkman | Saç Şekillendirme konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Saç uzatıyorum bende de aynı sorun var :) Küçük bir yer olduğu için berberler de pek anlamıyor uzun saçtan en sonunda model değiştirecem artık :)
En İyi Kız Görüşleri