Sevgilim sürekli milletin çevresini övüyor kurtulamıyorum kızdan amacı ne?

Sevgilimde biraz kekoluk var Allahım beni bu kızla nasıl tanıştırdıysa tanıştım güne lanet olsun malesefki ilişkiye girdik ve b. ekaretini aldım şimdi benden ayrılırsan seni öldürmesem şuyum buyum dıyo denedim ayrılmayı ama yok kafama sıkar felan şimdi hiç gerek yok herneyse lise yıllarında tanıştım kızla ilk başta kankaydık güreşe gittim için sürekli kavga felan oldunda çağrıyordu neyse aradan 2 3 yıl geçince tekrar konustuk ve sevgili oldum 80. günümüzdeyiz ama burnumdan getiriyor keko oldu ıcın eskıden kalma keko abileride var işte abilik yapıyorlar öz değil sürekli bunların soyle arkası var seni onlara dersem 50 kişi toplanır doverler bunun boyle 10 kısı toplanır doverler bende güreşciyim diye Alayının helebilmem ne dıyorum ama yok aslında 50 kişinin arasına sevmedım bır kız için girecek değilim bu kızdan nasıl kurtulurum bekaretini aldım ıçın bişey yapar kesin ayrılırsam evlenek dıyıp duruyor valla lanet gelsın o b. ekaretini aldım güne M. astrbasyon yapsam daha iyiydi yani bu kızı nasıl başımdan atarım acill yardım ( o cinsel şeylerin arasında. olmasının sebebi paylaştırmaması xper 4 olmadım için )
Sevgilim sürekli milletin çevresini övüyor kurtulamıyorum kızdan amacı ne?