Gerçekten saçma yani kızlarla derdiniz ne iki gün samimiyet sonra buz kesilmeler hem de durduk yere çok saçma.
Erkeklerin çoğu hep bir ağızdan aynı şeyi söylemiş ezberlenmiş cümleler.. parası olana bakiyonuz sizin yüzünüzden vur gac yapıyoruz diyorlar.. iğne vurulduğum yerle gülüyorum.. istemem yan cebime koy misallari, adamların amacı zaten ölene kadar duzebilecegi kadını düzmek suçluyu Kadın da arıyorlar. Yok adam gibi seveni tepiyormuş kadınlar bla bla.. hangi adam gibi seven? Iki gün sevip 3ncu gün hadi seviseq diyenler onlar değil mı? Ulan aklım aysenin meme de fatmanın dötte kaldı diyenler mı? Bunlar mı seviyor adam gibi 🤣😄
Sen bu düsünceye kapil diye, düsünüyorsun cok sacma diyorsun sonra o kisiye yaziyorsun niye yapiyon diye oda seviniyor. Cünkü öyle bir almissin ki hayatina cocugu gidemiyorsun. Aslinda vurup kactiktan sonra sen hic bisey yapmiycaksin. Oda Allah Allah kiz hic yazmiyor etmiyor diye düsünecek sonra yazacak ve senin cevapin onun üstüne atlamak degil bu sefer sen soguk olucaksin agir dan saticaksin kendini ki roller degissin anladin mi?
:) :) o başka ya... avlanmaya çıkar erkek iç güdüsel kedi gibi o zaman av biter erkek döner uzun mesele bizim atalar avcı toplumdan gelme biz şimdi aç olmadığımızdan normal avı yapmıyoruz ama o iç güdü içimizde avlanır geri döneriz ama avsan boşuna bekleme duygularına falan hiç bir şeyine bakmaz adını bile hatırlamaz hatta bir daha hiç görmezsin :)
Sevişen yaranıyor. Seven değer görmüyor, enayi gibi aşk acısı çekeceğime basar basar geçerim diyorlar. Haksız sayılmazlar.
Cevap
152Cevap
O yuzden kadinlarin onune gelen herkesle beraber olmamasi , onune gelen her yakisikli her havali cocukla beraber olmamasi , hemen yakinlasmamasi gerekiyor...
Çünkü günümüz igrencliik gunu bizler kendimizi korumaliyiz
Ama malesef senin gibi karakterli düşünen pek olmadığı için koruma olarak kişiliklerini benliklerini değil başka şeyi tercih ediyorlar
@satiriasis__ biraz irade meselesi direk insanlara o skilde yapıştırma yapmamali , cogu kadin ailesinden gordugu baskı yasak ilgisizlik nedeniyle disariya açar , çoğu daha once yasamis oldugu hayal kırıklığını ve acıyı sarmak tamir etmek için bu işe bulaşır ve her onune geldigiyle konuşmaya her önüne geldigiyle birseyler yavas yavas yaşamaya baslar , kimisi cok fazla ilgi gördüğü icin kendini rahatlatır daldan dala konar , kimiside tam tersi , babasindan kaynakli guvensizlik olur ailesinden kaynakli guvensizlik olur daha onceki iliskisinde ya da iliskilerinde vok üzülüp yıprandığı için bir daha ayni duygulari yasamamak için tam tersine elini ayağını asktan meskten ceker kimiside ozguvensiz beegenilmeme korkusu yasadigi için kabuguna cekilir.
Bu devrede anne baba devreye giriyor , dogruyu yanlisi kucuklukten itibaren kiz cocugunada erkegede alenen ap acik sekilde konusarak cogu zaman gostererek anlatmali uygulamali ki çocuk bocalamasin yanlisa daha cok düşmesin.
Aile büyük etken ama iş kişinin kendinde bitiyor
@satiriasis__ öyle olduğunu cok düşünmüyorum erkeklerde kadinlarda küçüklükten itibaren yaşadıkları iyi kotu tum duygularin dışa vurumunu ileri ki yaslarda cogu zaman gerceklestiriyor.
Ve kişilik , iradeyi kontrol edebilme , mantigini kullanabilme , egoyu kontrol edebilme kucuklukten itibaren ailenin cevrenin arkadaşların ogretmenlerin davranis lari ogrettikleri yasattiklariyla dogru orantida gelisim gosteriyor.
Haksız sayılmazsın ama durum epey karışık
@satiriasis__ öyle görünüyor
Cocuk buyutmek egitmek cok zor bir is
Vur kaç yaparlar, temiz ararlar sonrasında... zaten o kızın güvenini zikmişsin bir daha başka erkeğe bakar mı... Gerçi aynı şeyi kızlarda yapıyor.. Arada iyilerde fark edilmiyor... sonuç karakter meselesi..
2 gün samimiyet sonra buz kesilme ise, diren aklıma gelen şey ; sizinle başka bir maksatla konuşmaya başladı ve olamayacağını anlayınca da terk etti ve gitti? 😎
Bir ilişkim olmadı buna rağmen yazıyorum erkek kısmını daha rahat yetiştirmekten kaynaklanan bir durum olabilir bu nasıl olsa erkek istediğini yapar mantığı kafasına sokulmuşsa bir kere daha kimse çıkaramaz
Erkeğin yaratılışında bu var. Hiç mi belgesel izlemiyorsun, doğadaki tüm erkekler dişiyi döller ve çekip gider, içgüdüsel yani. Evlenip yuva kuran, çoluk çocuğa karışan erkekler yok mu, tabi ki var, onlar da istisna işte bulabilirsen
önce vurur sonra sıkıldım soğudum der saonra canı yine isteyince yılışmaya yavşamaya başlar ve yine vurur :D
tecrübene saygı duydum :)
Sen bu isi çözmüşsün ya ;)
e vurduran kerizse vurur tabii a.. q.. yaani hak ediyorlar öylesi :) :) hele birde aşkın seksin parası olmaz falan diye kızı kandırıp boş beleşe düdüklüyorsa onu sömürüp kullanıyorsa cin sel anlamda o adam bozuntusu tam bir karaktersiz asal ak pu.. ştun önde gidenidir zaten yaani :) :)
eee bir kadın mal olunca ona bir güzel vururlar tabii yaani kendini sevgiline yaani kocan olmayan bir adama kullandırırsan onlarda her çıktığı kadını öyle si.. ker geçerler dalgasına bakarlar o pu.. ştlar öyle yaani :):)
İki üç gün konuşmalı ona bal gibi günler geçir 3. gün yazma 4.5. gün niye mesaj atmadn bişey mi oldu denilir bu böyle çünkü kaciyorsan bil ki kovalanirsn 😊
Vur kaç alacağını aldıktan sonra gitmek demek, anlaşılan o kızdan tek istediği cinsellik ve bunu almış gidiyor.
Ciddi düşünmediklerinden ve maddi-manevi bir tatmin arayışında olmalarından kaynaklı. Daha iyi bir tatmin aracı bulunca ona giderler ya da bağlanmak/bağlandırmak istemeyip kaçarlar.
Gereksiz tripler olur olmadık herşeye bahane üretmeler ve en önemlisi dürüst olmama yeni tanışıyor olsan bile her konuda dürüst ve içten cevaplar vermen gerekiyor ki gitmesin bı yere..
Genelde o erkek cinsleri kendini sever, yakışıklı olduğunu bilir ya da öyle sanar, ona ilgi duyan hangi kadın güzelse onunla muhattap olur. Ondan daha güzeli gelirse tabiki ona kayar.
Hata sizde... Yüzünüze iki sırıtıp iltifat eden cüzdanı - ensesi kalın olana gidip kanarsanız olacağı bu... Gerilla taktiği ile VUR - KAÇ yapar işi bitince de size hadi bye bye der gider...
Bir kadının biyolojik olarak zaman kısıtı varken erkeğin yok. Siz bir zaman kadar uygun eşi bulup anne olmak istersiniz. Erkek ise çok rahat binlerce çocuk sahibi olabiliyor. E böyle olunca mevzu buraya kayıyor
Normal adam gibi yaklasinca sıkıcı ve elde edilebilir diye herifin kicina tekmeyi basiyolar ondan olabilir mi?
Öyle geri ze kalı geri ze kalı toplara girmem ben..
Olduğum gibiyimdir..
Kimse içinde değişkenlik göstermem
Maalesef bazı erkekler in tek derdi o malum şey, ondan sonra diğer kıza geçiyorlar. Karakter yoksunu bazı erkekler bunu seçiyor
Bizi de ne büyüttünüz arkadaş gözünüzde, erkek havalardaysa taktik yapar. Yoklukta şalter kapanır bodoslama dalar. Taktik maktik yok... :)
Bu sadece erkekler için geçerli olan bir durum değil. Kendisini kullandıran her insan vurdurup kaçırmaya mahkûmdur maalesef
İstediklerini aldıktan sonra hemen kaçarlar başka av peşinde koşmaya başlarlar
ona işte öyle gö.. te böyle yar.. rak derler yaani :) :) öden arkadan her türlü seni kullanıp deler geçerler sonrada nasıl si.. ktim ama diye arkadaşlarına anlatıp gülerler mal bir kızı cin sel olarak sömürünce :) :)
4 s kuralı ssss :) :) n
ya ben hoşlandığım kimseden uzak kalamıyorum benlik değil istesem de yapamam hdjxjs
Sana yaparlar takma kafana
@SpermmmMAN yapandan da hoşlanmıyorum malesef
Yapmiyalim ozaman. F Body ayagina takilalim
Kaçan kovalanır taktiği
Karşı cinse virüs gibi bir şekilde etki edip sonra kaçıyor
Sadece erkeklerde mi var sanıyorsun o taktik?
Hanım efendi ben araca vurup kacmıyorum. Sevdıgım insana nasıl vurup kacıyım. Sevdıgıme boyle bişe yapamam. Tesuf ederım. Bazıları demenız rica olunur.
Bunu kadın da, erkek de yapıyor.
Kaçan kovalanır diye düşünüyorlar.
Taktik maktik yok vur vur geç bam bam bam. Sevişen yaranır , seven erkekler kızların umrunda bile değiller. Ne demişler deveye diken insana pipen yaranır 😅
vur aç durumu ama. evleniceği kişiyide ' KIZ ' ister bilmem anlatabildim mi
trip tirp tirp. sürekli sorun üreten ve trip atan birine katlanmak kolay değil. cok yoruyorsunuz bizi cok yıpratıyorsunuz.
valla kaçan kaçar götüme takmam:D herkes kafasına göre davranabilir:D
Oturmamış karakter , olgunlaşmamış kişilik. Her çiçekten bal alma derdi.
Siz de azıcık tipi olana veya parası olana ya da biraz ilgi gösterene hemen kanmayın amaçları belli onların. Kendnizi kaptırmayın hemen
Bu da savunma taktiği.
En iyi savunma hücumdur. :):
Taktik uygulamıyorlar; doğaları böyle. Mıç mış ilişki nedir ya?
Vermeyeceğini anlayınca böyle oluyor kanka, takma mevzu derin değil. :)
Gün gelir devran döner. Hesap döner sap döner sırayla bu işler
Erkeklerin vur kaç taktiği yoktur kız vurduktan sonra kacilacak kızdır ancak
Kadınların neden "ver-kaç" taktiği yok veya ender görülen bir taktik?
Öylelerine qiden kızlar hak ediyor sizlere müstehakk :)
Kızlar ondan anlıyor da ondan öyle yapıyorlar iyi de yapıyorlar
Bundan sonra yapmiyosamda yaparım değer verdim de ne oldu üzüldüm..
Nedense onlar daha çok değer görüyor, efendi diye hitap edilen erkeklerin tamamina yakini yalniz
adı üstünde taktik belki işe yarar mantığı ne kadar saçma olsa da.
dürüst olmayanlar için öyle arz talep meselesi karşılıklı olarak ne isteniyorsa o yaşanır
Sen erkek diye böyle hayyaller kurdukça sana vur geç yapan çok olur takma kafaya vurdur geç
Elde ettikten sonra bir anlamı kalmıyor, zevki kaçıyor 😏
Bu cinsiyet değil insanla alakalı bir durum genel bir durum
ayran gönüllüye denk gelen kızlar için geçerli bu. her erkek bir değildir
İzin vermemek lazım, kullandırmamalı insan kendisini.
Çekici olduklarını saniyolar gerçi öyleleri seviliyo 😂😂😂
Vurkaç taktiğini benimseyenler yapar öyle yani amaçları bellidir
Sevgili olayı değil o gönül eğlendirme olayı oluyor bunu yapan kadında çok aslında
çok güzel konuya değinmişin bak arkadaş iki gün diyorsun wur kaç diyorsun iki günde wurulacak durumdaki bayanla erkek ewlenirmi sence?
Vurduysa kaçması normal. Hemen vurduyorsa karşısında ki niye dursun ki erkek daha. Vurur kaçar normal yani...
Vurkaç taktiğini kaç kadından yedim biliyo musun :D
Ya kusura bakma ama her kız bunu yiyor bence.(yapıyorum demiyorum ama yiyor biliyorum)
Kaçan kovalanır paradoksundaki "kaçan" olup kovalanmaktan haz duyma durumu bence. Yani erkek hoşlansada hoşlanmasada ilginin karşı taraftan gelmesini istiyor ve bu şekilde bir strateji geliştirmiş. Hobaaaaa
Paranoyaklık diyemem ama ileri düzeyde kişisel gelişmemişlik ve özgüven yetersizliği diyebilirim. Dedim.
İnsanları mutlu etmek zor genelde çok ilgili bir yapım yoktur ve odun, öküz, duygusuz vs vs sıfatlar takmışlardır bana.
İlgi çekici olamamaları benim suçum değil.
Çiftleşmemi nasıl gerçekleştireceğim?
onlar boş insan erkek denilmemeli onlara. kızlardanda bunu yapan var
Yatağa atıp tadına bakmak bal yiyen başdan usanır diye bir söz var tek kadınla erkek sıkılır
Erkekler karşısındaki kadına göre davranır. İki gübçn sonra gitmişse kadını eskort olarak görmüştür
bazı erkekler öyle asıl mesele kızlara ne demeli mal olmasınlar
Bu vereceğin kişiye bağlı tabi ki. Gidip yakışıklı ama adam olmayan erkeklerle yararsan öyle olur
Vur kaç dediğin şey cinsellik
Benim kafam oraya da basar zamanı gelince ama senin söyleyişin yanlış. Senin demek istediğin bir zaman çok ilgili olup birden bırakması
Hevesle başlamış birden sende ona ilgili olmuşsun seni elinde sanıyor istediğim zaman yazarım oda cevap verir havasına girmiş
Bilemem arkadaş dengesizdir o zaman
Yatağa atıp tadıdına bakana kadar canım cicim, yatakta tadını aldıktan sonra olsada olur olmasada diyen çok erkek var malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar