Eski sevgilim diyorki sen kendinden soğutmayı başardın diyor. Öncelikle çok seviyordum ama hanım hanımcık bir tarzım var şaha kalkamıyorum. Onun güzel sözlerine karşılık veremiyormuşum az konuşuyormuşum sohbet edilmiyormuş benle. Bunu söyleyende bana bu güne kadar bir bok yapmamış bir adamdır. Oysa ben ona satırlarca mesajlar yazarım gözlerimin içi güler ona baktıkça koklayarak öperim neyse mesela bu değil. Erkekler sorum size bir kızdan ne için nasıl soğursunuz telafisi olurmu olmazmı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevgili saçmalığına bulaşıp kendinizi kirletmeyin. Allahin sevmediği seyleri yapmayın. Çok sevdiğini söylediği Rabbinin günde 1 saatlik davetine gitmeyenden Sevgi Sadâkat beklerseniz sonu hüsran olur. Biz Allahı Tanımak O na Aşık olmak için yaratıldık. Kainatta, bize hizmet icin ve Kâinattaki eserlere bakarak Rabbimizi Tanıyalım diye yaratıldı. Sonsuz sevme kabiliyetimizi karşılayabilecek yalnız Sonsuz bir Zâttır. Hiç fâni bir mahlûku sevmeyecekmiyiz? Sevebiliriz ama Önce Rabbini tanı O nu sev. Temiz kal. Rabbin sana hayırlı birini Allah icin yaşayan birini nasip eder.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar hep dingil peşinde. Ne diyeyim. Edepsiz ol. Göğüslerini dışardan elletip ölçüsü iyimiymis diye sor mesela ama eve erkek almaktan üçlü yapmaktan bahsetmeye kalkma. Hayalini gıdıkla. Fantazilerini sor ekleme yap ateşle dolansın peşinde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Erkekler Ne Diyor
23
Ya ablacim simdi benimde konusmayan soguk sevgilim vardi olmuyordu yani ketumdu cok gulmuyordu surati asikti hep , anlatmiyordu ilgisizdi beni cok zorluyordu bunlardan birkacini yapiyosan cekilmezsiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılYa sen peki onun için birşey yaptınmı?
Soran+1 yılYani onu mutlu edicek güzel sözler süprizler.
Soran+1 yılİşte bizde bu yok bunun yanı sıra küfür psikolojik şiddet normal şiddet vardı. O kız sana bakarken gözlerinin içi gülüyormuydu satırlarca içini döküyormuydu. Sen ona kes sesini dedinmi hiç ben ne zaman kendi hayatımdan birşey anlatsam geçiştirirdi bende olan biteni anlatmadım zamanla zaten dinlemiyor herşeyden sıkılıyor
Soran+1 yılO zaman git ona
Soran+1 yılBuyur burdan yak gurur ne var bu gururda onunla ölümcül gururu var bir ayda yener o anca
Soran+1 yılAlın alın mezara götürün gururunuzu
Soran+1 yılFena ya ne sevmek ne sevilmek gerekmiş hayatta acıdan başka birşey yok
+1 yılerkegın bayandan soğuması ıcın hıc bır sebebe gerek duymaz hersey onun ıcın bı sebep olarak gorunur fazla sıkıntıya sokma kendını cok yakın davranıyosan uzak tut kendını pesınden koşmaya baslar zaten merak etme fazla pofpoflama :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHep pişman oluyor zaten onda sıkıntı yok
+1 yılBahaneee, çok ilgi vermişsin gotu kalkmış. Tamam soğuduysan güle güle de 2 güne döner , kabul et 2 hafta yüz verme köpek olsun sonra soğudum senden de yol ver it olsun.
00 Yorumla
+1 yılHakettiğinden daha fazla değer verirsen karşındaki kişi kim olursa olsun seni küçümsemeye başlar
Bence sebep ara sıra senin sevgilini torklamamış ayar vermemiş olman.04 Yorumla
SoranDoğru sustum hep biryerleri kalktı
- +1 yıl
Susmayacaksın susarsan senin yaptığın alttan alma iyi niyet acizlik olarak görülür maalesef.
Soran+1 yılBenden sonra karşısına çıkacak insan ona tokat. Gibi gelir o zaman kavga ederdik katiyen karşılık vermezdim o ateşse ben su olayım diye buyursun hodri meydan
- +1 yıl
Aynen en doğrusu
+1 yılErkek kızdan soğuyorsun o ilişki beklentisini karşılamadığı içindir bu bir kaçış cümlesidir.
010 Yorumla
Soran+1 yılOda benim beklentimi karşılamıyor ben neden kaçmıyorum
- +1 yıl
Bunu söyleyen kişi senşnle ilgili olan düşüncelerini zaten bitirmiş. Bence üstüne gitme boş ver bu durumu. Eğer fazlasıyla canını sıktıysa konuşma talep et
Soran+1 yılBende şunu anlamıyorum neden vazgeçemiyor benden o zaman işine gelince benle çok mutlu gelmeyince mutsuz dengesizliği beni bozdu. Ben onu soğutacak birşey yaptıysan soğuyup gitmesi gerekmiyormu
- +1 yıl
Aslına bakarsan soğuduğu takdirde gitmesi mantıklı. Demek ki senden hâlâ vaz geçmemiş ki bu durum anladığım kadarıyla senin için iyi bir şey. Eğrr davranışları seni probleme ve ya sıkıntıya sokacaksa bence sen bu işi çok fazla araştırma vaz geç. Önemli olan sensin o değil!!!
Soran+1 yılİstediği kadar gelsin bu saatten sonra ona muamma göstermeyeceğim ya adam olur kendini düzeltir sövüp dövmez o zaman konuşurum
- +1 yıl
Sana sövüp vurdu mu?
Soran+1 yılHerzaman küfür eder bir kere vurdu o yüzden asla yanyanayken sinirlendirmemeye çalışırım
- +1 yıl
O zaman adam dememeliyiz çünkü kadına el kaldıran ve ya küfreden bizden değildir? Bence sen o şahıstan uzak dur. Yan yana gelme adam değil!!!
Soran+1 yılHaklısın valla
- +1 yıl
Sen n yapmak istediğine karar ver bir an önce
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevilmek için kendiniz olmaktan vazgeçerseniz, sonunda mutlu olamayacağınızı biliyorsunuzdur umarım.😊
015 Yorumla
Soran+1 yılBen değişmiyorum hiç ondanda istemiyorum değiş diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman seninkisi herkesin ben iyiyim dediği dünyada hep kötüsüne denk gelmek gibi bisii😢👍
Soran+1 yılSadece sevdiğim için iki gün sonra ondan vazgeçmediğim için umarım hayatına biri girer ve anlar benim ona nasıl davrandığımı
Cevap sahibi+1 yılE zaten oyle degil mi? Degerlerini kaybedince anliyoruz. Uzulme arkadasim. Sen kendini sessize al. Üstüne gitme. Merak ettir. Göreceksin hersey degisir.👍
Soran+1 yılHayırlısı ya yolu açık olsunda ben yokum onun için artık
Cevap sahibi+1 yılAma belli emek vermissin. Kizginlikla davranma. Biraz bekle. Insanin akli basina hep sonradan geliyor. Kapiyi kapatma👍
Soran+1 yılBu kaçıncı bende insanım sevgim bu kadar suistimal edilince mahvoluyorum dengem kayıyor vicdanım sızlasada bu sefer tek buyursun dış dünyayla tanışsın
Cevap sahibi+1 yılKusuruma bakma. 33 yiilik hayatima 100 yil sigdirdim. Elimde olsa herkesle paylasirdim. Erkekler sevgilililerin cocugu gibidir. Annesiniz bir bakima. Deger diyorsaniz buyumesini de beklemelisiniz. Biz erkekleri guzel bahcelere tasiyacak kadinlari anlamamiz uzun surer. Biraz mazur gorun. Hepimiz boyleyiz😊👍
Soran+1 yılZamana ihtiyacım var yorulmuşum kendime ilgi vermeyi unutmuşum onu düşünmekten kendime zaman kalmamış en azından oda birşeyler yaşar tercübe edinir eğer hata bendeyse zaten hayatına pek çok kadınla devam eder
Cevap sahibi+1 yılAynen. Kimseye haketmediginden fazla degeri verip yipranmayin. Birinin güven vermesinin sevmesinden daha önemli olduğu gerçeğini unutmayin. Hersey düzelir. Kendinize zaman taniyin👍
Soran+1 yılVerdik vermesinede artık bitti
Cevap sahibi+1 yılAh be dostum. Bitmeyen tek şey sevgidir. Biter mi😊
Soran+1 yılGelmesin bana yine kabul etmekten korkuyorym yıldım ya
Cevap sahibi+1 yıl😊ne çok üzülmüşün. Dinlen biraz. Yanlış anlaşılır. Küçük olsaydın konuşurdum daha, hadi dinle kafanı. Kimseyi takma👍
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
+1 yılİstediğini senden alamamid, bunu anlamak bu kadar mı zor?
06 Yorumla
Soran+1 yılİstediği bende değilsem istediğini alamıyorsa bana niye geri geliyor?
- +1 yıl
Almak için
Soran+1 yılTek seçeneği ben değilim ama
- +1 yıl
Belki dr o öyle hissediyor, bilemezsin
Soran+1 yılNiye öyle hissetsin
- +1 yıl
Bilemezsin işte, kim nasıl düşünüyor
+1 yılO saydigin ozellikler sende ise telafi etme hadi ordan et o mali bemimle evlenirmisin
015 Yorumla
Soran+1 yılTelafi edeceğimden değil hata bendemi bilmek istedim. Evlilik ne alaka sonra dersin sende az konuşuyorsun dırdır et edince dırdır etme biz ne yapalım
- +1 yıl
Hata sende degil senin hayatindaki okuzdee kuaura bakama bira fazla olsada insan dahabne iatwrvyaaa
Soran+1 yılAnlamadımki
- +1 yıl
Hata sende değil senin hayatındaki Öküz de insan senin gibisini bulmuş daha ne ister
- +1 yıl
Akilli olsa zaten o kelimeyi senin gibi bir hanima kullanmazdi
Soran+1 yılKendisi pişman oluyor herkes bana sen ona layık değilsin dedikçe sahip çıktım şımarıklığından resmen buyursun iyisini bulsun. Ne tahsiline baktım ne işine gücüne herkes dengin değil dedi dinlemedim ama şimdi olsa gene dinlemem insan ayırmam kendisi sinir hastası vara yoğa sinirlenir küfür eder susarım o ateş ben su olmalıyım ama şimdi ne hali varsa görsün
- +1 yıl
İste bu sen surekle oyle su olmaya devam edersen o hic durmaz en guzelini yapmissin madem insan ayirmassin seni tanimak isterim hadi bakalim😊
Soran+1 yılBen şu evrede hayatıma kimse alamam aldığım insanada yazık seviyorum onu hala ama fikren onu bitireceğim
- +1 yıl
Hayatina almak baska tanimak tanismak arkadas olmak baska ben senin dusuncelerini begendigim icin seni tanimak istedigimi soylemistim
- +1 yıl
Gercekler acidir oncelik saygidir saygi olmadan hicbirsey olmaz sevgi olmaz ask olmaz hic bise olmaz
Soran+1 yılBen uzun uzun süre kimseyi almam hayatıma
- +1 yıl
İsmini bahsedermisin
- +1 yıl
Hayatina al diye zorlamiyorum tanimak istiyorum insanin bu durumda bir omuza ihtiyaci olur oda ben sana omuz olurum oluyor 🤗
Soran+1 yılAaa yok teşekkür ediyorum benim kendime gelmeye dinlenmeye ihtiyacım var
- +1 yıl
Haklisin eger bir arkadasa sohbete ihtiyacin olursa yazabilirsin 0553 139 39 92 beklerim ama uzme kensini
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKadin dedigin muhabbeti sağlıklı cinselligi saglam ve sıkma problemi olmamalıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılMükemmeli isterken birazda kendinize baksanız ne verdimki ne alayım deseniz. Ben onun tanıyacağı en sıkmayan sevgiliyimdir hesap sormam zorlamam rahat rahat gezer tozor 😒
- +1 yıl
Bu sozu senin soruna karşılık yazdım. Onun veya senin nasıl oldugu sizin iliskinize bağlıdır
Kızınca, kırılınca, üzülünce geçer de soğuyunca çaresi yoktur...
14 Yorumla
Soran+1 yılGitsin gelmesin o zaman ilk kafayı bulduğunda beni aramasın
Soran+1 yılBu sefer ben yokum o herzamanki ben yokum
+1 yılYazdıkların doğruysa anladığım kadarıyla o cocuk tambir mal seni kaybetmekte..
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha birsürü şey etrafımda o kadar fırsat varken onu seçtim hep ben olmazsam o düştüğünde kim kaldırır dedim durmadan ayrıldığımızda diyorki üniversiteden birini bul. Ben seni seçmişim onları gözüm görmüyor ben seni küçümsemiyorum etmiyorum
- +1 yıl
Akli basinda efendi birini bul sana deger vereni yani hade eywallah..
Soran+1 yılBen olmasam ona kimse bakmaz kimse değer vermez kimse tahammül etmezki biz 5 yıldır birlikteyiz herşeyiyle tanıyorum o bir ilişki sürdüremez.
- +1 yıl
Sen bilirsin. M
+1 yılSenden bıktım artık yeni birini bulacam demek
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden sonra birisiyle olmak istemediğini dile getirdi ve benden sonra ilişkisidr olmadı ne saçma denge
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbıktırdın demek istemiş :D
41 Yorumla
Soran+1 yılOnun bıktırdığı ne olucak ben ona tahammül ediyorum mantıksız işlerine garip davranışlarına 😑
cekilmez bir kizla uğrasmayi tercih etmem..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekilmezmiyim ama ben hiç trip atmam oraya gitme buraya gitme demem instada o 350 kişiyi takip eder ben 30 karışmam sıkmam
+1 yılKaybedince belki kıymetini anlayacaktır
011 Yorumla
Soran+1 yılHep anlıyor zatende suçumu bilmek istiyorum. Sevgim olmasa çekilecek birisi değil sinir hastası
- +1 yıl
Senin bir suçun yok. Onun ani duygu geçişleri var galiba
Soran+1 yılAniden öte bir kere tokat attı o gündür yan yanayken sinirlenmesin diye susuyorum
- +1 yıl
İşin zor açıkçası. Ama seven insan katlanır. Psikiyatri doktorunda ilaç alabilirsin biraz daha sakin bir insan olması icin
Soran+1 yılKabul etmiyor kaç defa dedim oda kabul ediyor hastayım diye
- +1 yıl
O zaman terapiste götür. Ona daha iyi gelir.
Soran+1 yılArtık kendisi tek başına bu yolda o benden kaç kere vazgeçti benden ondan vazgeçiyorum artık
- +1 yıl
Çok seviyorsunuz belli. Sorunu çözmek için sevgilin sana hiç yardımcı olmuyor.
Soran+1 yılSeviyorum ama aynı şekilde sevilmiyorum seven herseferinde gidermi gittin peki herseferinde pişman olup neden dönüyorsun
- +1 yıl
Oda seni seviyor demek ki. Arada sırada yanlız kalıp kendini dinlemek istiyor sanırım
Soran+1 yılBuyursun dinlesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelafisi olur da, zor olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen artık onun için birşey yapmam. Hayatımın rotasını değiştirdim onun için başka şehre ve yerleştim tüm hatalarıyla kabul ettim. Onla birleşme gibi düşüncem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılEskiyse zaten orasını boşver. Dalgana bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuzdolabı gibisin demek
14 Yorumla
Soran+1 yılFırın nasıl olunur
- +1 yıl
Ban yemek istemem
Soran+1 yılGarip
- +1 yıl
Boşver , yazarsan anlatirim uygun bir dille
gösterip vermemek baş sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
dediklerini yapmadın yane
019 Yorumla
Soran+1 yılDedikleri derken hep benden birşey beklemeyi ilişki sanıyor ayrıca ne alaka birgün ben ona hediye almak için dışarı çıktım gittimm adamın teki beni taciz etti dedem yaşında sağnak yağmurun altında eve gidene kadar arkama bakarak gittim. Aldığım hediyeyide ayrılırken bu çok değersiz parçaladım attı dedi
Soran+1 yılÜstüme yıktı ayrılığın ağırlığını ben soğutmuşum
Soran+1 yılBir mağzada yardımcı ol dedi kız montu bakıcam bende torununa zannettim sürekli ellerimi tutup çekiyor sarılıyor sırtımı sıvazlıyor öğrencisine bakıyormuş sürekli hediye alıyorumm filan dedi dar taytlara bakıyır göbeği açık şeyler arıyor ben anladım kaçmak istedim rezalet çıksın istemedim bana diyorki benimle kahve iç birbirimzii tanıyalım aldıklarını ödeyim pislik kasada ödedim aldığım hediyeyi nasıl çıktım bilmiyorum dışarıdada öyle bir yağmur varki eve gelene kadar nokta kadar kuru yerim kalmadı
Soran+1 yılİnşallah ölür diyemiyorum toprağı kirletir
Soran+1 yılBen nerden bileyim benim hiç dedem olmadı aa dedim torununa alacak ne güzel diye iç geçiridm benimkiler olsa alırmı diye düşündüm. öğrencilerinede aynı muameleyi yapıyor demekki kıza cins cins şeyler baktırıyor
Soran+1 yılSap kim
Soran+1 yılSoğuktumuşum ben yapmışım benim suçummuş ayrılık
Gerçekten sıkıcısın galiba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Zordur
07 Yorumla
Soran+1 yılNe zordur
Soran+1 yılIsıtanlara gitsin
Soran+1 yılNah bulur
Soran+1 yılOndan her seferinde dönüyor
artık sevmiyor
00 Yorumla
Daha fazla(8)