Diğer Erkekler, Tövbe ettim ben sen de et ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Erkekler, Tövbe ettim ben sen de et ne demek? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Bulasici olsun edelim yayalim etrafa tovbe etmeyi nouet ettim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Et Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Kebab bence Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Cidden bunu anlamayacak kadar zeka özürlü musun 🤣🤣 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ya o anlamda değil tabi. Yorumla Soran 1 yıl Bir erkek neden der ki bunu hiç denk gelmedi Yorumla Kriptolog 1 yıl Sende gunahkarsin bak mübarek üç aylar başladı hadi sende tövbe et doğru yolu bul demiş işte 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yaptığım tek şey sextikg Yorumla Soran 1 yıl Onunla Yorumla Kriptolog 1 yıl Orasını bilmem doğru yolu bulmuş seni de davet ediyor 🤣🤣 Yorumla Kriptolog 1 yıl Dönmez sen yenisini bul 🤣adamı daha çok günaha sokma Yorumla Soran 1 yıl Ah bu aşk varya sana her günahı işletiyor Yorumla Soran 1 yıl He tamam yani kimeseye fotoğraf atmamak. Sonra erkeklerle konuşmamak falan onu demek istemiş Yorumla Kriptolog 1 yıl Yok genel af genel tovbe bu 🤣 her günahtan uzak duracaksın aşkın için Yorumla Soran 1 yıl 😅nasıl ne demek istedin Yorumla Soran 1 yıl Genel af ne Yorumla Kriptolog 1 yıl Genel tovbe her günahtan. Bir daha günah olan bisey yok Yorumla Soran 1 yıl Genel demedi ama yine genel olarak algılayacam djjdfk Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tövbe etmiş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Döner mi? Sadece sext ing Yorumla Kupid 1 yıl Ne bileyim etmiş bir şeyler Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. net değil mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sebep ilk kez bir erkek dedi Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Sende et iste 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl boş ver 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Abi Yorumla Soran 1 yıl Sence döner mi Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bulasici olsun edelim yayalim etrafa tovbe etmeyi nouet ettim
Et
Kebab bence
Cidden bunu anlamayacak kadar zeka özürlü musun 🤣🤣
Ya o anlamda değil tabi.
Bir erkek neden der ki bunu hiç denk gelmedi
Sende gunahkarsin bak mübarek üç aylar başladı hadi sende tövbe et doğru yolu bul demiş işte 🤣🤣
Yaptığım tek şey sextikg
Onunla
Orasını bilmem doğru yolu bulmuş seni de davet ediyor 🤣🤣
Dönmez sen yenisini bul 🤣adamı daha çok günaha sokma
Ah bu aşk varya sana her günahı işletiyor
He tamam yani kimeseye fotoğraf atmamak. Sonra erkeklerle konuşmamak falan onu demek istemiş
Yok genel af genel tovbe bu 🤣 her günahtan uzak duracaksın aşkın için
😅nasıl ne demek istedin
Genel af ne
Genel tovbe her günahtan. Bir daha günah olan bisey yok
Genel demedi ama yine genel olarak algılayacam djjdfk
günahlarını temizle demek istemiş
Nasıl
Tövbe etmiş
Döner mi? Sadece sext ing
Ne bileyim etmiş bir şeyler
net değil mi
Sebep ilk kez bir erkek dedi