Acaba beni beğendi mi? Acil yardım?

Merhaba arkadaşlar cuma günü birisi ile buluştum ve beni beğenip beğenmediğini gerçekten çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun tüm olanları aşağıda açıklayacağım.
Perşembe günü akşam en yakın arkadaşımla evde otururken sosyal medyada bu beyi gördüm beğendim ve yazdım oda geç olsada mesajlarıma hep cevap verdi. Ertesi gün cuma günü için kahve içelim mi dedim işte benim başka programlarım olduğu için anlaşamadık sabah konuşuruz sizin o tarafa spora geleceğim dedi tamam dedim ben hiç birşey yazmadım ertesi gün o bana yazdı spordan çıkmış nerdesin dedi bende tam o sıra arkadaşlarımla vedalaşmıştım eve dönecektim avmdeydik ikimizde spor salonu avmde otoparka inerken dedi ki otoparka gel selamlaşalım açım eve gideceğim burada yağlı birşeyler yemeyeyim dedi dedim aa bende iniyordum tamam dedim sonra selamlaştık oturduk arabada sohbet etmeye başladık. 1-1,5 saat sohbet ettik en sonunda ben seni daha fazla tutmayayım açsın dedim. Oda haklısın ama ben sohbete başlarken 1-2 dk dururum yemeğe giderim eve diye düşünmüştüm açlığım aklıma gelir demiştim ama konuşurken sadece konuştuğumuzu düşündüm başka birşey aklıma gelmedi dedi bende yanlışlıkla olması gerektiği gibi dedim ne büyük salaklık benim ki ah ah. Neyse ben dedim ki ben o uygulamayı kullanmıyorum normalde istersen dedim hemen numarasını verdi görüşürüz dedim görüşürüz mutlaka dedi. Gittik kendi yollarımıza ama şimdi o sportif bir bey sürekli işi gereği yurt dışında ben tombulum ev kuşuyum acaba ne olacak birde bakıyorum sürekli online o uygulamada hep biriyle konuşuyor yani bilemedim bu gecede story koymuş gece klübünde yani hiç yazmadı aramadı ne yapmalıyım beğendi mi sizce çarşamba yazacağım kahve diye cuma için ama deliriyorum ne yapayım hayallerimin erkeği o herşeyini kendi başarmış birde başarılı sormayın gitsin neyse efendim cevaplarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada önemli güncelleme bir zamanlar en yakın arkadaşım olan şahış ilk ilişkisini bu beyle yaşamıştı ki o benden daha çirkin ve daha kilolu neyse adam bunu evine çağırmıştı bu gitmişti yatmışlardı adam bunu yollamamıştı ama mesela bana hiç böyle bir teklifte bulunmadı acaba beğenmedi mi yoksa namusuma hayran mı kaldı eğlenelicek kız değil evlenelenicek kız olduğumu mu anladı bu arada adam bildiğimi ve o kişiyle eskiden arkadaş olduğumuzu bilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yollamıştı diyecektim sorry
Acaba beni beğendi mi? Acil yardım?