Aile dostumuz var Fransız bize geldiler adam çocuklarıyla geldi evli değil 2 gün kaldılar sürekli göz göze geliyoruz gülümsüyor bana bakarken yakalıyorum bana okulun bitsin 2 sene sonra seni Fransaya götüreyim dedi söz ver dedim söz dedi araba almana yardım ederim alamazsak 2. arabamj veririm kullanırsın sana dedi giderken de koluma kendi bileğinden çıkarıp bilekliğini taktı üzüldüm diye girişlerine ınstagram'dan yazmıştı ordan arada konuşuyoruz hikayelerimi beğeniyor ilk takiplestigimiz de resmimi begenmis 2 saat sonra girip tekrra begenmis sizce benden mi hoslaniyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazınca falan hiç terslemiuor okulumu falan soruyor geçende aşk hayatımı sordu seni kirmislar gibi uzulmussun noldu diye
Ya şöyle eekekler çok tuhaf yaratıklar , o artık yaşlanıyor yaşıyları da yaşlanmaya doğru gittiği için onlar ilgisini çekmiyor. Sen gencecik kızsın , ve seni bu yüzden istiyor seks ağırlıklı cezbediyorsun onu. Belli bir yaştan sonra genç kızları istiyorlar benim de çok başıma geldi ondan biliyorum.
Genç kız olduğun için hoşlanmış senden ve evet evlilik düşünüyorsa tekrardan genç br kız istiyor. E herkese de güvenemeyeceği için etrafından tanıdığı birirlerine bakıyor sonra da senin olabileceğini düşünmüş , senden de ilgi görünce bu iş olur kafasında bence
Bilmiyorum ki ama çok iyi birisi eğlenceli temiz kalpli baya eğlenceli okul konusunda çok moralim bozuktu moral verdi benim için yurt dışında lisansları arastiricak
Benim düşüncelerim bu yönde karar senin , ama sen daha yolun çok başındasın ve şu an duygusallığının yoğun bastığı dönemdesin. Bir şeyler yaşadıkça tecrübe kazanacaksın ve bu basit numaraları yemeyeceksin ama zamanı var daha tecrübesizsin belli
Evet uzun süreli yani ben benden hoslandigini dusuniyorum cok iyi birisi okul konusunda moralim bozuktu moral vermeye calisti sohbet ettik konuşurken sürekli yüzüme doğru eğiliyor beni daha iyi duymak icin galiba bilmiyorum
Çok ama neden öyle davranıyor ki bilekligi çıkarıp resmen benim bileğime takti üzüldüm diye gidislerine insagramda konsuurken ask hayatımı sordu kirmislar seni gibi noldu diye
Öyle tabiki de ama şu an öyle bir şey düşünmüyorum sadece bana cok yardımcı oluyor yurt dışında lisanlarlı falan arastiricak benim için hoşlanıyor mu onu anlamadım abiden yakın davraniyor bunun farkındayım konuşurkem gözlerini hiç çekmiyor geçen de denize giriyorduk deniz yataklarına binemedim bacaklarımdan tuttu olmadı belimden tutu öyle bindim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok açık aslında beğenmiş seni hoşlanıyor
Öyle mi
Kendi bileginden çıkarıp bileğime bileklik taktı
Benimsin demenin başka bir hali olsa gerek 😂
Ya gercekten mi aramız da yaş farklı çok ama
Yaşlar kaç ki?
Benim 19 o 40 neden boyle yapıyor anlamadim da konusunca en son görüldüyu o atiyor
Bak ben yaş farkına asla takılmam ama sizinki baya fark var , çocuğu yaşındasın. Ama bak bu yaş farkı sen 40 o 60 olsaydı bu kadar sırıtmazdı.
Peki ne yapicam
Bence iletişimi kes , olgunlar hoşuna gidiyorsa benim gibi en fazla 32 yaşa kadr olanlarla takıl
Kesemem aile dostumuz kendisi da yazıyor sohbet ediyoruz
Mesafeli ol samimi olma o yazmadıkça sen yazma , yazınca kısa kes. Ama tabi aksi türlü sende karşılık vermek istiyorsan ona bir şey diyemem
Peki benden hoşlanıyor dimi
Ya şöyle eekekler çok tuhaf yaratıklar , o artık yaşlanıyor yaşıyları da yaşlanmaya doğru gittiği için onlar ilgisini çekmiyor. Sen gencecik kızsın , ve seni bu yüzden istiyor seks ağırlıklı cezbediyorsun onu. Belli bir yaştan sonra genç kızları istiyorlar benim de çok başıma geldi ondan biliyorum.
Hoşlanma yok yani beğeni falan
E zaten öyle biri olduğun için senden hoşlanıyor istiyor
He anladım benden hoşlandığı için öyle bakıyor harekleri falan ondan ama bu yaşlar seks ağırlıklı ister
Genç kız olduğun için hoşlanmış senden ve evet evlilik düşünüyorsa tekrardan genç br kız istiyor. E herkese de güvenemeyeceği için etrafından tanıdığı birirlerine bakıyor sonra da senin olabileceğini düşünmüş , senden de ilgi görünce bu iş olur kafasında bence
Bilmiyorum ki ama çok iyi birisi eğlenceli temiz kalpli baya eğlenceli okul konusunda çok moralim bozuktu moral verdi benim için yurt dışında lisansları arastiricak
Benim düşüncelerim bu yönde karar senin , ama sen daha yolun çok başındasın ve şu an duygusallığının yoğun bastığı dönemdesin. Bir şeyler yaşadıkça tecrübe kazanacaksın ve bu basit numaraları yemeyeceksin ama zamanı var daha tecrübesizsin belli
Yok kullaniyor
Yaşına uygunsa neden olmasın
Hoslaniyor mu peki
Senin durumuna bağlı bu kaç yaşındasın
19 um
Daha küçük çok iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Olabilir tabi bilinmez
Önemli olan sen ney istiyorsun takılmalık mi uzun süreli bişey mi
Evet uzun süreli yani ben benden hoslandigini dusuniyorum cok iyi birisi okul konusunda moralim bozuktu moral vermeye calisti sohbet ettik konuşurken sürekli yüzüme doğru eğiliyor beni daha iyi duymak icin galiba bilmiyorum
Kaç yaşında peki o
O büyük 40
Çok değil mi sencede
Çok ama neden öyle davranıyor ki bilekligi çıkarıp resmen benim bileğime takti üzüldüm diye gidislerine insagramda konsuurken ask hayatımı sordu kirmislar seni gibi noldu diye
İlgi duyabilir ama şöyle düşün ilerde yaşın ilerledi evlendin ki bence olmazda sen 30 yaşındasın o 51 senin ihtşyaçlarını karşılayamaz
Öyle tabiki de ama şu an öyle bir şey düşünmüyorum sadece bana cok yardımcı oluyor yurt dışında lisanlarlı falan arastiricak benim için hoşlanıyor mu onu anlamadım abiden yakın davraniyor bunun farkındayım konuşurkem gözlerini hiç çekmiyor geçen de denize giriyorduk deniz yataklarına binemedim bacaklarımdan tuttu olmadı belimden tutu öyle bindim
İlişki yaşamak istiyor olabilir ama sen ne istiyorsun önemli olan bu
Var biseyler
Nasıl
Hoslanti veya yurume
Beni begendigini bakışlarından anladim dik dik bakıyor ben bakınca guluyor
Sende bi taraflarin tavana vurmus 🤣
Evet