1-Erkekler karşısındaki kadının ona yalan söylememesini ister. Evlendiği kadın dürüst olmalıdır, çünkü erkek ona güvenmek ister 2-Erkek eşinin bakımlı olmasını ister. Bu da en doğal hakları kim ister ki eşine sarıldığında mis gibi koku yerine ter koklamak. 3-Erkek birşey söylediği zaman karşısında ona avel avel bakan birini değil. Hemen atağa geçen bir tip ister. Akıllı kadın her zaman için daha iyidir. 4-Erkek verdiği parayı tutan bir kadın ister. Tutumlu kadın kendini bilen kadındır. 5-Kız ve erkek ayırt etmeden herkes sadık bir eş ister. Eşinize sadık kalabilmek çok önemlidir. 6-Erkekler sevdiği kızı ailesine tarif ederken genellikle anne-baba kız oturmasını kalkmasını biliyor diye bahseder. Hanım hanımcık kızlar ise genellikle bu kısma girerler
Bence onlar evlenmeyi aksam rahatca disari cikamamak ve baska kadinlarin hayatinda olamayacagi bir xxl masraf goruyorlar bu erkeklerle konusup bu problemi cozmezseniz bu erkek %1500 sizi aldatir. Eger yedegi varsa ve kendinizi onunla uygun gormuyosaniz lutfen birakin sap kalsaniz bile kafaniz rahat olur.
beni ben olduğum için sevmeli sadece ben yakışıklı buldu beni sevdi yakışıklı olmak kalıcı değil varsayalım bir kaza sonucu yüzüm korkunç bir hal alırsada sevgisinde zerre değişmese ya da yatalak olursam beni bırakım gitmemeli para için değil varsayalım beş parasız kaldım aç kaldım beni bırakmayacaksa benimle birlikte aç olmayı kabul ederse yani çoğu insanın yapmadığı şeyi yaparsa kötü günlerimde yanımda olursa olabilir
Evlenecegim kizun bana karsi huzur sevgi durust olmasini istiyorum. Malesef ki bir sure sonra tripler havalanmalar istekler istekker vs vs. insani nefret ettiriyorlr evlensen ne olucak insan mutlu olmak icin evlenir strese girmek icin degil.
Evliliğe soğuk bakan erkekleri sadece fiziği düzgün ama evlenmeden birşeyler yaşamayı doğru bulmayan kadınlar etkileyebilir... oda sırf ulaşmaları için...
Tabiki kişisine göre değişir. Bir erkek çok anaç bir kadına tutulabilir, diğer erkek ise çok deli birine tutulabilir. Belli bir şey olsa da kurtulsak :D
şimdiye kadar kızlara karşı güven problemim oldu düzgün sadık yalan söylemeyen başka erkeklerle konuşmayan ve zor günümde beni terketmeyecek kız bulursam evlenirim
Evliliğe soğuk bakan erkeğin bağlanma sorunu vardır. Bu erkek için napsan boş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her şekilde anlayacak inat etmeyecek tüketmeyecek yalan söylemeyecek yapilmamasi gereken şeyi yaptiginda bile dürüstce söyleyebilecek. Ve evlenmeden asla birlikte olmayacak. iste boylesine hicbir erkek hayir diyemez...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun birde tam tersini yazsan iyi olur, ziira evlilik bana çok soğuk bir kelime😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evliliğe sıcak bakmıyorsam eşim çok çokk Zengin olursa fikrim değişebilir
En İyi Cevaplar