Şimdi arkadaşlar bir tane erkek arkadaşım var. Bununla aramız arkadaşlıktan da ileri bir seviyede gibi. Yani kendisi sözleri ile belli ediyor. Ama iş fotoğraf beğenmeye geldi mi beğenmiyor benim hiçbir fotoğrafimı instagramda. Yeni fotoğraf attım. Fotoğrafta benimle birlikte yakın bir kız arkadaşım var. Bu gidip o fotoğrafı beğendi. Ne anlama gelir bu beğenisi ve neden benim diğer fotoğraflarımı beğenmiyor?
Cevabın nedir?
Bende beğenmem. Çünkü ınstagram da takip edenler ne yapmış görüyor ki çocuk seni kimse görmesin istiyor. Ondan dolayı bak mesela deneme yap kendi fotoğrafını değil de bir manzara paylaş hemen beğenecek
1102 Yorumla- +1 yıl
Ama neden simdi beğendi bir de yanımda kız arkadasımın oldugu bir fotografı
- +1 yıl
Tamam saol
- +1 yıl
Çok doğru noktaya değindin. Bu çocuk gerçekten kafamı karıştırıyor benim. Seviyor gibi. Dışardan görenler de seviyor diyor. Ama bazen de hiç sevmiyor gibi.
- +1 yıl
Tek bir hareketine, sözüne ya da yaşadığım bir olaya kapilıp da seviyor demiyorum ama garip yani anlamıyorum bazen. Mesela su koca 15 tatilde girmeden once sinemaya gideriz demişti ne mesaj var ne de bir haber
- +1 yıl
Görüşlerini gerçekten beğendim ve sana bir şeyler daha sorabilir miyim
- +1 yıl
Tamam çok saol
- +1 yıl
Burdan sorsam da olur aslında farketmez
- +1 yıl
Bu çocukla konusmak istiyorum yani mesajlaşarak. Ama her seferinde ilk mesajı ben atıyorum. Onun bir kere bile attığını görmedim. Ben mesaj atarsam çok güzel günlerce sohbet ederiz ama atmazsam hic atmıyor. Napmalıyım snece?
- +1 yıl
Bazı olaylar da fedakarlık lazım. Mesela ben yakında çok sohbet canlısı ama uzağa girince insanlar arayan birisiyim. Bu insanlardan soğudum anlamına gelmiyor. Bazı insanların karakteri böyledir. Onunla bir yola girene kadar ilk mesajları sen at. Belli süre sonra bakacaksın ki o da atıyor
- +1 yıl
Sorun değil. Bana biraz umursamaz gibi geliyor. Ama mesajlaştığımızda insanı değerli hissettiriyor. Ben mesaj atıcam sorun olmayacak benim için. Ama ne düşündüğünü tam kestiremiyorum. Ters tepki vermesinden korkuyorum. Belki konuşmak istemediği için mesaj yazmiyor da olabilir. Ama bana hiç mantıklı gelmiyor. Kafam çok karışık 🙄
- +1 yıl
Konu bulamıyorum bu sefer. Sıkmaktan korkuyorum. Yani anlamıyorum bazen. Altı üstü iki kelime yazıp atacak. Ama bazen de sanki benden bekliyor gibi geliyor
- +1 yıl
Seni de sıkıyorum kusura bakma 😊 ama gercekten çok güzel fikirler veriyorsun bana.
- +1 yıl
Önemli degil 😊 Seni biraz haddeden cıkaracak ama zevklerini de bilmiyorum ki. Kilitli kutu gibi aynı.
- +1 yıl
Şimdi mesaj atmak istiyorum. Sonuçta arkadaşsak biraz kırıldığımı belli etsem sorun olur mu ki
- +1 yıl
Napıyosun diye ilk mesaji atacağım. Naber gibi yani. Geri dönecek. Sonra... sonra ne yapacagım?
- +1 yıl
Böyle deyince aklıma bir yaşadığım bir olay geldi. Bir akşam ben bununla yine mesajlasıyordum. Dışarı çıkıcaktim. Hava alıcam, biraz yürücem yazmiştım ona da. O da sokaklar olmaz ya simdi sıkıntıli demişti.
- +1 yıl
Yani düşünüyor beni ama işte iş mesaj atmaya gelince ilk benim atmam lazım. Gurur falan dinlemiyorum. Bazı insanlar gurur yapar atmaz. Ama ben atıyorum genelde. Zaten bir kere o atsa ben baska aramayacagım 😊 bir bilse işte. Ikimizde habersiz birbirimizin duygularından. Ben gelin güvey oluyor muyum diye düşünüyorum bazen. Ama hareketleri, sözleri seviyor diyor resmen.
- +1 yıl
Önce bir napıyosun diyim ama demi
- +1 yıl
Benimki de soru 😂 direk hastayım denmez ya saçmalıyorum arada kusuruma bakma sen 😊
- +1 yıl
Tamam sana söylerim bir gelişme olursa 😊
- +1 yıl
Attım gitti
- +1 yıl
Bir sey daha sorim mi 🤗
- +1 yıl
Çok saol 😊 soruyorum o zaman. Siz erkekler ne gibi jestlerden hoşlanırsınız? Yani başta arkadaşız biz. Ama diğer kız arkadaşlarından farkli bizim aramızdaki biliyorsun. Ben ona ne gibi cumleler söyleyebilirim? Ne gibi kücuk sürprizler yapabilim?
- +1 yıl
Mesajın devamı çıkmamış sana şöyle söyleyeyim erkekler kendini gülümseten bayanları severler. Onu bir anda gülümset. Mesela küçük bir köpek fotoğrafı yolla beklemediği anda. Bunu sen çözeceksin onunla sohbet edip bu biraz senin yeteneğine kalıyor 😊 en iyi görüşü hak ettim mi 🤗
- +1 yıl
Çok saol hak ettin bence 😊
- +1 yıl
Tamam benim de çözmem lazım sanırım çok saol arkadaslığın icin 😊
- +1 yıl
Mesaj attım. Geri cevap verdi. Napıyosun dedim. Geziyorum sen dedi. İyi bende dedim. Hastayım diyemedim çünkü sinemaya gitme fikrimiz vardı ya iptal ederse.
- +1 yıl
Secebilsem seçicem unutmadım. Ama bu sohbeti xp için yaptığını düşünmeye başladım.
- +1 yıl
yıldız yok ki meydanda bulamadım 😊
- +1 yıl
Bazı şeyleri de onun hatırlatması gerekmez mi sencede?
- +1 yıl
Onemli değil ama benim de xp iye ihtiyacım var ben mesaj atamam bu yüzden ama halledicem
- +1 yıl
Konuşuyoruz şimdi geziyordu ya bu bende bana da bırak belki bende gezerim dedim bu da dediki tamam gezmem artık dedi ben de dedim ki yok canım öyle demek istemedim falan dedim o da zaten bitti gezmem artık dedi
- +1 yıl
Ya laf koymadım ama yani ben öyle demek istemedim şaka yaparak söyledim 😣
- +1 yıl
Off salağım demi ben çok kötü yaptım de mi
- +1 yıl
Baskı uygular gibi olmaz mı? Adım gibi eminim unutmadı bu sözünü. Dediğim her şeyi hatırlıyor. Ama niye böyle yapıyor bu yaa ağlıcam valla. Yaz diyosun ama aramızdaki ilişki ne onu bilemiyorum bu yüzden yazıp yazmamakta kararsızım. Sen olsan bu cocuğun yerinde ve ben bu mesaji yazsma ne düsünurdün
- +1 yıl
Gideriz dicek biliyorum sonra unutulacak yani unutulmayacak da kimse hatırlatmayacak biliyorsun ki kendisinin mesaj atma gibi düşünceleri olmuyor fayda etmeyecek yani hatırlatmak
- +1 yıl
Ben dedim ki işte tatilde çok sıkıldım dışarı cıksam yanıma kedi kopek gelir dedim o da dedi ki bana söyleseydin gezdirirdim ben dedi acaba sinemayı hatırlatmaya mi çalışıyoki
- +1 yıl
Of tamam ya sinirlenme söylüyorum zaten streslendim
- +1 yıl
Mal evet 😂😂
- +1 yıl
Söyledim
- +1 yıl
Saol da ya kaçarsa napıcam
- +1 yıl
Bakalim neymiş durumu 😊
- +1 yıl
Tamam 🤗
- +1 yıl
En iyi görüş icin 24 saat gecmesi lazımmış yarın secerim
- +1 yıl
Çaktım ortak 🤗 iyi iş yaptık gerçekten. Ayrıca tekrar çok saol
- +1 yıl
Bu tescilli öküz ortak. Yemin ederim kalas ya hala daha mesaj yazmadı
- +1 yıl
Başka planlar lazım sanırım 😣
- +1 yıl
Hala daha mesaj yok ortada. Napıcam ben şimdi
- +1 yıl
Çok zor biliyor musun umursayip da umursanmamak.
- +1 yıl
İyi geceler diye mesaj atıcam kendi bilir cidden bir insanın hiç mi aklina gelmez anlamıyorum.
- +1 yıl
Tamam saol iyi geceler
- +1 yıl
Sectim🤗
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Hala daha mesajlasamıyoruz bir işe yaramadı desene 😊
- +1 yıl
Evet iyi geldi bana 😊
- +1 yıl
Son mesajıma görüldü attı
- +1 yıl
Ne diyeyim ben şimdi? Napayım bu çocuğu? Delirtiyor beni.
- +1 yıl
Hiçbir şey yazmayacağım dostum. Bir daha ne zaman mesajlaşırız Allah bilir 😂 Biliyorsun ki mesaj atma huyu yok. Ne biliyorsa onu yapsın. Diyecek lafım yok artık onu. Yarından sonra görcem yüzünü. Yine birlikte olucaz. Yüzsüz yüzsüz bir şey olmamıs gibi davranıcaz. Ayak uydurucam yüzsüz olucam. Kırgınlığımı unutucam yine her seferinde oldugu gibi. Sıktım seni de ama çok saol 🤗
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Ama unutmam biraz zaman alıcak gibi. Belki yine dayanamıcam yine mesaj atıcam. Ve yine ayni son gibi olacak. Beni mutlu ediyor. Bazen değerli hissettiriyor. Ama yapacak bir şey yok bazen öküz olabiliyor 😂 Gerçekten cok saol bana çok yardimcı oldun. Kendine iyi bak ortak 🤗
- +1 yıl
Bakarım söz 😊😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılbir tane daha at bakalım tek basına onu begenecekmi
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam deneyecegim ama beğenmez
+1 yılO fotoğraf denk gelmiştir onu beğenmiştir. Fazla kurcalama bence canını sıkmana değmez. Özellikle o kız var diye değil anasayfasına o düşmüştür o da beğenmiştir o kadar bence kuruntu etme :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ya daha öncede paylaştım. Yine düştü anasayfasına ama beğenmedi. Garip bence
- +1 yıl
Aktif değildir sen paylaştığıdna
- +1 yıl
Aktifti yani eminim gördü
Başkaları da görür diye yani onun hayatında s neden başka kadınlar da var.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok biliyorum ve eminim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Fotograflari begenmemesi anlamina geliyor ne anlama gelicek
02 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya bilmiyodum cidden saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyden anlam şımarıp panaroya yapmayın. Sevse iki kelam laf eder zaten
07 Yorumla- +1 yıl
Anlam çıkarmak değil biraz garip durmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılBizde beğeniyoruz bazen ama herşeyi flört ya da sevgili durumuna bağlamak yanlış olur 😉
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Ama dedigim gibi tuhafıma gitti. Neden diğerlerini beğenmiyo da yanimda baska kız varken beğeniyo? Bunu anlamadım gercekten
Cevap sahibi+1 yılKafa yorma boş işler bunlar
- +1 yıl
Sizin icin kolay tabi
Cevap sahibi+1 yılO onu beğendi bu bunu beğendi tamam beğenir sen anlam çıkarırsın sonra karşı taraftan hamle gelmez üzülürsün 😉
- +1 yıl
Aynn öyle oluyor 🙄
+1 yılSosyal medyada aktif değildir pek
10 Yorumla
+1 yılYakında sana evlenme teklif edecek
05 Yorumla- +1 yıl
Güldüm kdhdbs
- +1 yıl
İyi geçtin dalganı kdjd
- +1 yıl
Klavyenin üstünden kalksan da mundar etmesen
- +1 yıl
Bir soru sordum ve sadece fikirlerinizi merak ettim. Abazalık yapma dostum hadi işine
- +1 yıl
Çok sert
Fişeq gibidir beğenmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılKiskaniyor olabilir bir ihtimal
01 Yorumla- +1 yıl
Kimden neyi kıskanıyor
Beğenmediyse hoşuna gitmemiştir
00 Yorumla
+1 yılNormal , erkeklerin birçoğu böyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında