İçim soğumuyor ne yapsam ne etsem?

arkadaşlar merhaba iki senelik ilişkim birkaç hafta önce noktalandı. ben istemedim bitmesini ve klasik bahanelerle bitti küçük bir tripten bahane üretti ve kesinlikle istemiyorum, seni kırmak istemiyrum gibi şeyler söyledi. mesajla terk etti. bitmesin dedim ama dinlemedi beni her yerden engelledi. tabii üzüldüm çok fazla ve ilişki bittikten iki gün sonra başka kızlara yazdığını öğrendim biz birlikteyken. ve bu başka kızlar benim eski arkadaşlarım. çok zoruma gitti bir şekilde ulaştım yaptıklarını öğrendim dedim sinirle birkaç kötü laf da ettim. hiçbir şey söylemedi hattını değiştirdi. birkaç gün sonra başka bir numaradan bana uzun bir mesaj attı sözde amacı benim hakkımda konuşmakmış o kızlarla ama mesajları gördüm onu sevmiyorum demiş benim için ve resmen yürümüş onlara. inanmıyorum sana dedim o da zaten anlaşamıyorduk bitmeliydi yeter beni unut artık istemiyorum seni dedi ve o hattan da beni engelledi zaten kendi hattı değil arkadaşının hattıymış whatsapptan kontrol ettim. birkaç gün sonra sözümüz yapılacaktı her şey ayarlıydı. benden tam 10 yaş büyük biri şu yaptıklarını kaldıramıyorum. ilişkimizde çok seven taraf hep oydu ya da bana öyle gibi geldi çok güzel bir ilişkimiz vardı. kaldıramadım bir sürü mail attım başka türlü ulaşamıyordum cevap vermedi. instagram açmış buldum onu da kapattı kayboldu ortadan bitti gitti. hiç umrunda değilim. ne yaptım bunu hak edecek. hırsımı alamadım resmen hem aldattı hem terk etti hem de ortadan kayboldu. biraz yardımcı olun bana lütfen oturacağımız eve kadar her şeyimizi planlamıştık ve bunu en çok o istiyordu büyü mü yaptılar ne yaptılar bu adama. pişman olsun istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ltffff cvpp
Güncellemeler
+1 yıl
ortadan neden kayboldu biri cevap versin
İçim soğumuyor ne yapsam ne etsem?