Aşk İlişkileri Sevglimden soğudum ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bundan 1 ay öncesine kadar agzıma ssctı tam anlamıyla herşeyi yaptı şimdi düzeltmeye çalışıyor ama o günler gitmiyor aklımdan Güncellemeler+1 yıl Ayrıl demeyin hemen Sevglimden soğudum ne yapmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hickimse düzelmez. Sadece menfaati kadar rol yaparO yüzden iyi düşün doğru karar ver. Herkes tercihlerinin bedelini öder 1 0 Yorumla
OğuzhanPolat27 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bunları unutamıyorsan her zaman için sorun yaşarsın sogursun belli süreden sonra 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Soğudum :( Yorumla OğuzhanPolat27 +1 yıl O zaman artık her şey bitmiş demektir zorlasanda bir şey edemezsin Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla OğuzhanPolat27 +1 yıl Zor bir süreç umarım biran önce atlatırsın Yorumla Soran +1 yıl Of of Yorumla OğuzhanPolat27 +1 yıl 😏😏 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hep aklında kalacak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet diyor ki sal biraz takma diyor ama ben takıyorum Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl ağzına sıçacak ne yaptı mesela 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aklına gelebilecek her şey Yorumla Doktormhmtt +1 yıl cinsellikte tüm fantezileri denedi mi mesela? aklımdaki her şey değil bence Yorumla Soran +1 yıl Of o anlamda değil kadınlar konusunda dedim Yorumla Doktormhmtt +1 yıl ama aklına gelebilecek her şey dedin ya bu yüzden her cümleyi kullanırken düşünüp öyle kullan Yorumla Soran +1 yıl Sanane cinsellik fantezsi yapsa niye üzüleyim manyak Yorumla Doktormhmtt +1 yıl cinsellik fantezisi mesela senle gurup ta yaptı mı? beni bağlıyor demedim. yazıyorsun herkese açık forumda ben de yazarım Yorumla Soran +1 yıl Ruh hastası Yorumla Doktormhmtt +1 yıl sensin o Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biraz bekledim ve diyorum ayrıl 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaajah 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hickimse düzelmez. Sadece menfaati kadar rol yapar
O yüzden iyi düşün doğru karar ver. Herkes tercihlerinin bedelini öder
Bunları unutamıyorsan her zaman için sorun yaşarsın sogursun belli süreden sonra
Soğudum :(
O zaman artık her şey bitmiş demektir zorlasanda bir şey edemezsin
Haklısın
Zor bir süreç umarım biran önce atlatırsın
Of of
😏😏
hep aklında kalacak
Evet diyor ki sal biraz takma diyor ama ben takıyorum
ayril !!! daha ne düsünüyosun hayir gelmezzz bundannnn
Kurtul ondan.
Soğumuşsan bence bi süre uzak kalsanız özlersin
ağzına sıçacak ne yaptı mesela
Aklına gelebilecek her şey
cinsellikte tüm fantezileri denedi mi mesela? aklımdaki her şey değil bence
Of o anlamda değil kadınlar konusunda dedim
ama aklına gelebilecek her şey dedin ya bu yüzden her cümleyi kullanırken düşünüp öyle kullan
Sanane cinsellik fantezsi yapsa niye üzüleyim manyak
cinsellik fantezisi mesela senle gurup ta yaptı mı? beni bağlıyor demedim. yazıyorsun herkese açık forumda ben de yazarım
Ruh hastası
sensin o
Ayrıl kanka
Ayrılın
sıktır gıt de bana gel
Biraz bekledim ve diyorum ayrıl 😂
Hahaajah 🤣
Cidden
Soğumussan bitmiştir