Aşık olduğum kız beni reddetti. Onu unutamıyorum. Size ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz?

Arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum, ama bildiğiniz sırılsıklam aşık oldum, aylarca her an onu düşündüm. Sabah uyanınca aklıma gelen ilk şey oydu. Aklımdan çıkmıyodu yani. Bir sürü hayal de kurmuştum kafamda. Yazın bayağı mesajlaştık ama tamamen arkadaşçaydı. Ben biliyordum bana karşı ilgisi olmadığını ama işte o içimdeki küçücük umutla yaşıyordum. Sonra Aralık ayında ben bu kıza toplamda 7 ay sonra açıldım ve beklediğim gibi reddetti (Aynı okuldayız bu arada ve lise sondayız). Reddetmesinin ardından duygularımda bir değişme olmadi ve ben de son kez konuştum, onu ne kadar sevdiğimi anlattım ama olmayınca olmuyo. Mümkün olduğunca kırmamaya çalıştı bu arada beni. Şu an reddetmesinin üstünden 40 gün geçti ve hala unutamıyorum onu. En büyük sorun bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor olmam. Çoğu zaman derse kendimi veremiyorum. Ve sizden yardım istemek zorunda kaldım, nasıl aklımdan çıkartabilirim bu kızı yardım ederseniz çok sevinirim. (Bu arada bana en çok koyan da ne oldu biliyo musunuz? Onun beni reddettiği günün akşamı yıllar sonra ağladım ilk defa, ve ben ağlarken o izlediği dizi hakkında güle oynaya tweet atıyodu. İçim bir daha parçalandı) Şimdiden teşekkür ederim.
Aşık olduğum kız beni reddetti. Onu unutamıyorum. Size ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz?