Kız beni reddetti ve ben herşeyi denedim ama unutamiyorum ne yapabilirim yardım edin?

Kızla aynı sınıftayım ilk başlarda normal iki arkadaştik sonra kanki olduk sonrada ben ona aşık oldum ve en sonunda dayanamayıp kıza açıldım kız beni reddetti. Ben onu unutmak için herşeyi denedim gittim 1 hafta izmirde 2 hafta almanyada tatil yaptim ama hala unutamadm. Kiza öyle bir aşığım ki bir bardak suya hasret kalmis gibi seviyorum. Ben o kız olmadan yaşayamicami biliyorum. kiza bir daha sorayımmı yoksa sormayip içimde bir ukte ile hayatimi yanliz devam mi ettirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız whatsapp ta bir grup açti ve tum erkekler çikti. Oyle olunca tabiki bende çiktim. Sonra kizin arkadasi bana mesaj atti. Al iste kizin kalbini kirdin diye. Sonra ben onunla 1 hafta barismaya çalistim. hatta bir ara bundan dolayi intihari bile dusundum. en sonunda kiz baristida yeniden gulebildim. Ben o kiza hastayim yani anlayınn ne yapabilirim sevgilisi falan yok. Valla istesin ben altina bir ferrari bile alirim. Öyle seviyorum kizi. Bana acilll birileri yardim etsin lütfennn.
Güncellemeler
+1 yıl
Kizı geri kazanmak için ne yapabilirim ne gibi sözler söyleyebilirim? Ne yapabilirim bana yardim edinnn lutfen artik dayanamiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Allah rızası için yardım edin
Kız beni reddetti ve ben herşeyi denedim ama unutamiyorum ne yapabilirim yardım edin?