2 senedir beraberiz, ilk zamanlar her şey çok güzeldi. Ben Terazi burcuyum o Kova (19 yaşındayım, o da 18) aramızdaki sorunlar yaklaşık 4 aydır bitmek bilmiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorum sürekli, ezilen taraf ben oluyorum küfür ediyor, benim tahammülümün olmadığı şeylerden birisi de saygısızlık. Maalesef ki bizim ilişkimizde saygı denen bir şey kalmadı. Ben artık çileden çıkınca her yerden engel atıyor, sinirli konuşunca da gülüp, dalga geçiyor. Dün akşam erkek kuzeniyle fotoğraf çekinip, duruma atıp geri kaldırdı bende o fotoğrafı istedim ve atmadı, whatsapp konuşmamızdan bir kısmı isimleri karalayıp atıyorum, okuyun. Boğma kıskançlığı abartmışsın diyecekler için, fotoğraf yok görseniz ne demek istediğimi anlardınız.
Yorumlarınız çok kıymetli, Okuyan herkese teşekkür ederim. Mesafe ilişkisi yaşıyoruz, Ankara'dayım, O İstanbul'da. Teşekkürler.
Kız arkadaşım çok inat, anlaşamıyoruz ama çok seviyorum ne yapmalıyım?
Ben bir kova burcu olarak söylüyorum yaşımda 18. Burçlara pek inanmam ama belki inanan, destekleyenleriniz vardır aranızda. Pek kısıtlanmayı sevmeyen kolayca kırılabilen ve kıran bir yapımız var. Sana şöyle söyleyebilirim saygıdeğer arkadaşım, sen haklısın. Benimde 2 senelik bir ilişkim var ama çok sevdiğimden karşı tarafın sınırlarına göre davranıyorum, kız arkadaşın senin sınırlarını ya anlayamadı ya da anlamak istemedi ama sevgisini hissettiğin ve seni sevdiğine inandığın bir bayan sana karşı laubali tavırlar sergilememeli hatta gerekirse kısıtlamalarına izin vermeli. Sonuçta bir ilişki yürütüyorsunuz ve iki tarafında istekleri olacak kısıtlanmalar olacak. Bıçak dayatıp yapma demediğin sürece hoşuna gitmeyen şeyleri söylemen ve buna karşı tavırlarına çeki düzen vermeli. Yahu yoldaş bu, sorununu anlattığında, hatasını anlattığında, istemediğin bir davranışı anlattığında bu dalgaya almada ne oluyor? Bir kıza küfürü yakıştırmam insandır çok sinirlenince edebilir ama her kavgada küfür edip kendini ortaya koyan biriyle ilişkimi devam ettirmek istemezdim. Kız arkadaşına güzelce anlat ve kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyle, düzelmiyor mu? Bırak. Kendini harap etmene değmeyeceğine emin olabilirsin.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın, çok çektirdi bana 8 kilo aldım bak ameliyat oldum sırf İstanbul'da ben daha bu yaştayım gelemem cesaret edemem dedi tek başıma girdim çıktım sesimi çıkarmadım, ben 2 sene önce bu ilişkiye başlarken neysem şimdi de oyum, değişmedim ona yalan söylemedim istediklerini yaptım, kıskancım evet erkeklerle konuşmasına dayanamıyorum ne yapayım yapım böyle. Ama haklısın artık yeter bence de.
Konuş ciddi şekilde engel atıp durma ergen miyiz de. Ben istemediğim halde resim koyuyorsun , bana kim karışır diyip dalga geçiyorsun falan de. Bunları yapmaya devam edersen ilişkimiz yıpranır de
Niye fotoğrafı istedin? Ayrıca sen ciddi misin? Kuzeni o. Aralarında bir şey olabilir mi? Bunu düşünmen bile iğrenç. Erkek bir arkadaşıyla veya erkek kuzeniyle istediği gibi fotoğraf atar. Saçma sapağın kıskançlıklar yapma
Anlayışlı olduğumu düşünüyorum, 27 ocakta benim vefat eden annemin doğum günüydü. O gitti arkadaşlarıyla avmde hamburger yedi yine keyfi kaçmasın diye sustum benimde bir sabrım var.
En İyi Cevaplar