Evet ben yengecim ve bir boğadan hoşlanıyorum onu kendime nasıl aşık edebilirim genelde karakteri duygusal ve inatçı ikimizin ortak yönleri ve yüz yüze hiç görüşmedik oda olucak yakında 😇
#BununAdıAşk ❤
#BununAdıAşk ❤
Ben boğayım bana yemek yapmalı bir oturuşta sofrayı bitiririm. Sonra çok çok ilgi göstermelisin gözlerine bak o sana baktığında hiç vaz geçme bakmaya devam et eğer kendine güveniyorsan yanına git ve seni seviyotum de
Tanışma aşamasındayız ona olan duygularımı biliyo psikolojisi bozuk ve zamana bırakalım dedi bunları
Zor zamanlardan geçiyor demekki git ve yanında ol ve bir pskoloğa gitmesini öneririm
Asker psikolojisinde😒
Ben boğa Burcuyum. 27 Nisan da doğdum.
1 erkeğin kalbine giden yol Midesinden olabilir.
2. İlgi ve şefkat gösterebilin. Ama abartmadan dozunda.
3. onun yanında olduğunu hissetir.
4. Ona yalan söyleme ya da hayal kırıklığına uğratma
5. Mümkün olduğunca onunla zaman geçir.
6. Ortak 1 yanıniz olması çok önemli ancak böyle arkadaş olabilin ve ortak olduğun 1 şeyi paylasabilin. Mesela ders, film, kitap.. ortak hobiniz ya da ortak 1 noktanız olursa çok daha iyi anlaşabiln.
7. Sadece mutlu olabileceginiz yerlere gidin mesela sinema, beraber yemeğe gidebilirsiniz ama sevdiğiniz ile sevdiğiniz ortak 1 yer.. ama abartmadan.
8. En önemlisi sadece kendin ol. Nasıl tepki görmek istiyorsan öyle davran. Yani seni sevmesini istiyorsan sev ama abartmadan.
9. Sevgilini severken fazla kıskanç olma. Yani abartma.
10. Son olarak sevgilin sana 1 şey söylerse ya da yaparsa, 1 aksilik olursa 1 bahane bulma yani bu beni artık sevmiyor deme. Önce geçerli 1 neden bul. Ondan sonra o buldugun nedenle uyuşmazsa 1 bahane bulun.
Aynen haklısın tesekkür ederim 😇
Yani kısaca çok hassas 1 burç tur. Onu severken, onunla zaman geçirirken çok özen göstermelisin..1 de mizah anlayışında olursa iyi olur. Yani espri anlayışın buda önemlidir. Ama o kişinin espri anlayışı Recep İvedik gibiyse hiç tavsiye etmem. Önce onu tanı onunla zaman gecir. Onu tanı ondan sonra karar ver. Ama acele de etme..
Hem ciddi hem eğlenceli bir karakteri var dediğim gibi ortak yönlerimiz çok 😊
Yani en azından ben öyle olduğuma inanırım. Ama bilirsen her kişi farklı olabilir. Oncin önce onu tanıman gerek.. ama ben olsam hem ciddi hem eğlenceli birisini tercih ederim ama yapacağın şakaları iyi seçmen gerek. Buda senin mizah anlayışını gösterir. Çünkü bilirsin hacana 1 ciddi olabilin sıkılın. Arada eglenmek işten. Ama abartmadan.. bende böyle sevgili isterim. Ama ortak yönleriniz ne kadar çok olursa o kadar çok konuşacak şeyiniz ve yapacak o kadar çok seçeneğin olur.. sadece bulurken.. kendi özelliklerinle nerdeyse 1 uyuşuyorsa onunla zaman geçirmelisin. Çünkü sevdiğin 1 şeyi birisiyle paylaşmak güzel dir. Özellikle bu sevdiğin kişiyse..
Aynen
Güzel yemekler yaparak :)
Ve şefkat göstererek bir boga olarak bunu diyebilirimm:)
Ilgi iltifat vs hosunuza gidiyomu? Yoksa sert bir kiz dahami cekici size gore
Ilgi hosumuza gider ama abartmadan
Ya oyle tatlı yanakları varki yeşil gözlerine tutuldum 😓 iltifat etmemek elde degil
Cevap
10Cevap
Birinin senden hoşlanmasını istiyorsan kendini kendince kendi tarafından hissettir karşıdaki benliğini hissetiğin kalpte bence :)
Aşktan korkan biri bu yüzden benden kaçıyor😞
Daha once bir kizdan ayrilmis asik olmaktan baglanmaktan korkuyo ve bu aralar psikolojisi bozuk oldugu icin beni uzuyo ama birakmiyo durumlar karisik yani
Iste deniyorum ama o kotu gununde destek olmamdan cok benden kaciyo acilariyla bas basa kaliyo hep 😑
Yuz yuze konusalim bunlari demisti aslinda , zamanla bisiler degisirmi kafama bu takildi sadece
Aynen haklisin tesekkur ederim 😇
Biz boalar salak oluruz çok bir şey yapma aşık seviyorsa aşık olur zaten
Sadece hoslanti var zamana birakalim dedi 😑
Kuzenim de boğa ve çok çapkın. Ve çok fazla üzüyor kız arkadaşını. Yani çok iyi anlaşırsınız 😂 çünkü yengeçler üzülünce daha çok seviyorlar 😂
Yani orasıda doğru 😑
Bir boga olarak ilgiyi severim tabi dozunda olucak, trip atma kesinlikle, kiskan ama abartma, duygusaldir sakın kalbini kiricak bir laf soyleme bir kerede silebilir seni.
Öncelikle inadına alışman lazım
Güven ver aşık olur sana knka.)
Kanka ona güven vermek samanlıkta iğne aramak gibi bişi olsa gerek😕
Erkeğin kalbine giden yol belli
Direk mide boğalar yemek yemeyi sever
Vay be bilgim yok ama gönlünce olsun her şey 😊
Saol 😇
Cukunden geçer
Kuyruğundan.
😂😂
2. eksiyi atabilme sansim olsa onuda atarsimda neyse😕
3. eksiyi vericem sana 😣