Normalde hayatta askım vs gibi sözler söylemez sdce tanıştığımızın başlarında 2 aydır hergün böyle söz bekledim ve iki gün takmıyormuş gibi yapaym dedm işe yaradıda bakın Bugün ise böyle nerde yanlıs yaptmki şimdi anlamadm son msjımı okudu cvp atmadı sizce arasammı ya da taviz vermiyeyimmi sizce
Sevgilime soğuk yaptım iki gün çok ilgiliydi bugün , böyle davrandı (fotolu) sizce nasl davranmalıyım?
Allahım çıldıracağım ya kardeşim sizin derdiniz ne de birbirinizi üzüyosunuz ya yapmayın şöyle saçmalıklar bile bile soğuk davranmakmış adam sana neler diyo senin yaptığın şeye bak ya
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ondan önce kalbimi kırcak ağır söz söyledi ondan soguk yaptım işede yaradı ilgilendi ama bugün adce neden uyumadın diye sorguladm tersledi
Hiç bişe olmamış gibi ara bir istersen biraz şirinlik falan da ekle aranız düzelir diye düşünüyorum çok da duygusuz birine benzrmiyo sadece hesap vermekten hoşlanmıyo anlaşılan
Kalbimi kıracak söz söyledi ve aylardır pesinde koşan bendim. Artık yeter dedim soguk davrandım bir anda hiç yapmadğm gibi iki gün ilgilendi gerçektn bugün ise neden uyumadığını sordum tersledi ama o iki günde hesap sorsamda terslemiyordu noldu sence
Bak sevgilimle bende ara ara kalplermiz kırıyo benımkı kırılsada yıne gıderım onun gonlunu alırım hayatta kuslugumuz 2.3. günü bulmamıstır ben sevmem oyle 1 hafta konusmayalım eger araya 1 hafta gırerse her zaman sogukluk gırer ama sende ona bıraz canım cıcım askım de tamam fazla ılerı gıtmezsın yıne kendını gerı cekersın ama bu sekılde olmaz zevksız gıbı olur ya bır araya gelıp konusmanız lazım yüzyüze başka türlü olmaz.
Sorgu çekiyorsun gibi algılamıs belki bugün canı sıkkındır bişey olmuştur pek fazla uzərinə gitme bakalım
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama o iki gün soğuk takmazkende sorguya cekiyordum direk açıklıyor alttan alıyordu bugün böyle olmuş.. son yazdığmdan sonra cvp atmadı sence yazammı veya arasammı yoksa ondan iki günki gibi bişeylerin gelmesinimi bekliyim
Bişeyleri bekleme anı yaşa ara bence ne kaybedersin ki canım bir sorun mu oldu de ya da o konulara girme hiç özledim de konuyu aç. Belli ki bir problem olmuş
Kaçan kovalanır tatlım arada soğuk yapmaya devam et
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin gibi 2 gün öyleydim hiç sölemediği güzel sözleri söyledi bak ilk resimde paylaştm. Ama bugün sdce neden uyumadın diye sordum tersledi ki iki gündede hesap soruyordum cvplıyor alttan alıyordu. Nolduda yine böyle oldu sence son msjıma cvp atmadı bişeymı yazsam veya arasam. ya da sence ondan beklemeyemi devam edeym
En İyi Cevaplar