Sevgilim çok soğuk davranmaya basladi?

kızlar bakin simdi biz sevgilimle yazın tanıştık falan o kışın okul için ailesi ile beraber ülkesine gitti yazın yine dönücek tabikide buralar önemsiz neyse işte gitmeden önce hep böyle resmen prensesiymişim gibi davranırken gittikten 1 hafta falan sonra çok soğuk davranmaya basladi anlatamam neden böyle davranıyorsun tarzında sorular sordum tek problem soğuk davranmasi değil mesaj dahi yazmıyordu ve bana tek cevabi “derslerim çok yoğun son sınıfım diye dedi” tabikide dersleri yoğun olabilir ama ara sıra Instagramda hep aktif gözüküyor ve hiç bir mesaj yazmiyor ben dedim instagramda aktifkinde mi ders var ve cevabi şu “evet o sıradada derste oluyorum gizlice bakiyorum” bende “iyi zamanin varmis bari” dedim falan neyse sonra bir kaç gün sonra cidden çok sinirlendim tüm içimi döktüm dedim işte bana 3 dakika bile ayiramiyorsan ben sana hiç bir şey katmamışım yani bi mesaj yazmak bu kadar zor olamaz dedim böyle baya bir uzun metin yazdim çok pismanim neyse sonra bir saat yaziyor gözüktü sonra şey dedim “diyecek hiç bir şeyin yok değil mi” dedim ve tam olarak şöyle yazdi “yok” sonra öyle öyle bir şeyler yazdi konuştuk sonra ben şey dedim haraketlerinden o kadar belli ediyorsunki artik sevmediğini ilgi vermediğini Şu an tamamen boşa yazıyorum dedim sonra şey dedi “ben cidden artik bir şey demiyorum, gerçekten” dedi bende deme dedim bitti kapattik konuyu bir kaç gün sonra bi baktim storylerimden begenilerini çekmiş aktifligini kapamış gittim bende çektim falan Şu an hiç bir gelişme yok yazmiyor bile ama yazın geri geldiğinde onu herkes ben dahil taniyorum ayagimda sürüm sürüm sürünecek ve ben hiç bir şekilde ne yüz veririm nede şey kalsın böyle ama ben cidden onu çok seviyorum ne yapicam bilmiyorum uff ayrilmakta istemiyorum
Sevgilim çok soğuk davranmaya basladi?