Şans.. Aslında çok güzel bir kelimedir kıymetini bilene ben kendimden eminim de şanslı olabileceğimden emin değilim sevgi de anlayışta sabır da her daim olabilecek eş ve çocuklarımın şanslı olacağını biliyorum bu yürek bir sevdi mi bir daha gitmez kimse oradan orası sıcacık bir yuvadan öte olacak onlara saçlarım yorganları gözlerim ışıkları olucak yuvamız hep sıcak kalacak ve şans bizi birbirimize veren Rabbimize adanacak 🙏
tanımaya çalışsalar en şanslı kişi olduklarını anlayacaklar ama nerede onlar da o beyin. değerimizi bilen yok, bir hayaletin peşinden koşup durmasını bilirler ancak, sonra da ben ne yaptım diye sızlanmaya başlarlar. Etme bulma dünyası dedikleri bu olsa gerek
Kesin konuşmak doğru olmaz bu konuda. Bol keseden atıp şanslı demek mümkün ama evlenince ev içi farklı oluyor. Sevgililer bile evlenince aynı evin içinde yaşayıp "sen böyle bir insan mıydın" diyebiliyor. Yani kısacası : Kurtken kuzu, kuzu iken kurt olan çok insan var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla güzellik olarak bilemem ama kariyerim, çocuklara aşık olmam ve bakımlarını çok iyi becermem (Minik kardeşim var ondan) yemek yapmayı iyi bilmem, genel kültürümün çok iyi olması, kitaplara aşık bir kadın olmamdan ötürü şanslı bence. Boş insanla evlenmeyecek...
Beni tanıyanlar eşin çok şanslı olucak diyor. Peki ben diyebiliyor muyum? Evet bazı konularda diyorum ama bazı konulardada şanssız diyebiliyorum canından bezdirebileceğim huylarımda mevcut. Kimse mükemmel değil herkes de illaki bir kusur vardır
Diyorum, kendimi övmüyorum mükemmel biri değilim ama kimsede değil, zaten şanslı dediğim kız her kız için demiyorum sadece Allah’ın bana nasip ettiği kız çok şanslı aynı şekilde bende çok şanslıyım ki Allah benide ona nasip edecek.
Buradaki tüm bay bayan arkadaşlarımıza haykırarak şu cümleyi kafalarına kazımalarını tavsiye ediyorum !!! Evlilik sizin mükemmel olmanızla değil fedakar özverili ve vazgeçmeyi sevmeyen cesur insanların zaferi ile sonuçlanır !!!
Hayatının en doğru kararını vereceğine inanıyorum eşimin. Ama çocuklar olduktan sonra pek şansı kalmayacak onun yerini çocuklar alacak vaktimin tamamını onlara ayıracağım. Böyle bakınca pek şanslı değil. 😂 😂 😂 😂
hayır diyemiyorum ne çok güzelim ne çok zengin ne de çok akıllı tamam belki bayağı bir akıllıyımdır ama gerisi fos. bende akıl dışında hiçbir şey yok bunlar da akılı götürür herhalde
Manevi açıdan çok şanslı olacaklar ama maddiyata onem vermem sadece gerektigi zaman parayı düşünürüm 90 lar insani oldugum icin sevginin gucu benim icin cok değerli
evet. sahiplenme koruma icgudusu cok bende. nolursa olsun sevdiyimi atmam. sevince cok pis seviyorum😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşciligim iyi, duygusal birisi degilim, romantizm beklemiyorum ama duygusuz da degilim. Dozunda bir kiskancligim var kimseyi kisitlamam. Onun da beni kisitlamasina izin vermem cunku zaten kanatlarinin altina girip benden en ufak bir suphe duymasina yer birakmam. Dir dir edecek birisi olmamakla birlikte fazlasiyla da sadik birisiyim. Sevgisini suistimal edecek birisi degilim. Ideal esim bence. Sorun benim idealimi bulmakta...
Şimdi herkes burda şanslı tabiki der ama kimse özeleştiri yapmaz herkes mükemmel peki kim kötü. ben sevgime güvenerek eşim şanslı diyorum ama illaki hoşlanmayacağı huylarım olur benimde öyle.
Eş dedinmi orada duracaksın bir elmanın 2 yarısı oluyor genelde birbirinin zıttı oluyor aksi eşe yumuşak eş sakin eşe sinirli eş denk geliyor çevredeki sezinlerim bunlar istisnalar kaideyi bozmuyor tabi
Onun için şansların büyüğü. Milyar Kadın nüfusundan onu seçiyorum. Çok düşük bir ihtimal ve benim eşim olmanın getirdiği haz paha biçilemez. Elbette şanslı
En İyi Cevaplar