Sevgilim arkadaşlarıyla buluşacak, kendimi zorla devet ettirsem mi?

ya erkek arkadaşımla uzun zamandan sonra tekrar birleşme kararı aldık. dün bana bugünü beraber geçireceğimizi söyledi ama ben geç kalkınca arkadaşın yanına gidiyorum dedi. mangal yapmışlar. akşam 8de avukat stajer arkadaşllarıyla akşam toplanma kararı almışlar. arasında kızlar da var. bunu bana söyledi ama beni davet etmedi. sizce ne yapmalıyım? ben beni davet etmesini isterdim...
Güncellemeler
+1 yıl
aradım gelsem sakıncası olur mu dedim.canım toplanma amacımız muhabbet degil.barolar birliği hakkına bir tartışma konusu var dedi.sonra kapattı telefonu.
Güncellemeler
+1 yıl
ya halen daha orda ve telefonumu mesgule attı.kafayı yiyecem ya ...cok agrıma gidiyor keske beni de cagırsaydı.aklım hep orda cıldıracagım..
Güncellemeler
+1 yıl
ya aradım onu 11 gbi cıktık kokorec yiyecez nasıldı sesin iyi geliyor dedim iyiydi ya gayet iyiydi muhabbet falan .hım ne tartıstınız peki dedim sorguluyor musun beni yine basa mı dönüyoruz dedi.eve geldiği için mesaj attı yatıyorum diye.aradım yatıp uyuyacam cok uykum var dedi.peki yarınını bana ayırır mısın dedim bakarız dedi.kapatık teli.faceden 20dk cıkmadı burda mı uyuyorsun dedim cevap gelmedi sonra cıktı.acaba gercekten uyuya mı kaldı :Syardımcı olun bana kafayı yiyecegim.

Sevgilim arkadaşlarıyla buluşacak, kendimi zorla devet ettirsem mi?