Akşamları uyuyamıyorum kinci hiç değilim Allah belamı versin...
Ama bu farklı
Nasıl rezil ederim nasıl doğduna pişman ederim?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya annen için ahiretini mi mahvedeceksin? 20 yaşında artık bir bireysin kendine iş bul ya da bir evlilik düşün böyle intikam hissiyle ancak kendine zarar vermiş olursun
Evlilik diyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kimseye güvenemiyorum 20 yaşımda dım kimseyle çıkmadım çirkinlik den değil 178 boyunda 55 kiloyum
Yüzüm de fena değil çok fazla çıkma teklifi alıyorum ama...
Kimseye güvenemiyorum
Sanki içimde bir şey yanıyor... Şu an bile ağlıyorum
Yani fikirlerin var sevdim bunu
Uzun hikaye şu kadarını bil başka insanlara zarar vermemek için kendime zarar veriyorum
O kadar çok şey var ki...
Babam la 7 yaşımda iken boşandılar
Annem beni o zaman 7 yaşında idim akşam parka bıraktı ve babamı aradı o parka akşamın bir saatinde ne kadar korkdum anlayabilirsin...
bir de üstelik velayetim ondaydı
Sonra ben 9 yaşımda iken ne yaptım ettim görüşmeye razı ettim bana her şeyi çok güzel olacak dedi ama...
Sonra 1&2 sene Sonra yine aynı şeyler 1 ay için yanına Kalmaya gitmiştim ama onu sevgilisi ile konuşurken duydum ona (yani sevgilisine,) benim yakında gideceğimi sadece misafir olduğumu bende iyi bir anı bırakmak istediğini söyledi ciddiye almadım ama bir kaç gün sonra beni babama geri yolladı 1sene Sonr onu aradım ve tekrar deneyelim dedim o da tamam dedi Hata yaptığını ve beni sonsuza kadar seveceğini söyledi inanmıştım ona çok mutlu olmuştum kendimi dünyanın en mutlu insanı sanıyordum ama sonra...
Yine... Sonrası yine aynısı oldu ve ben inandım, (yada inanmak istedim) sonuç yine yüzüstü bırakıldım
Hadi anlattım fikrini ver
İstediğini yaptım sıra sende
Bana anlatır sam yorumunu söyleyecektim nasıl hissettiğimi bilemez sin belki yardımcı olup iyi bir fikir ile gelseydin...
Bir şeyleri değiştirmeye şansım olabiliridi
Tedavi ol abla. Hayat intikam peşinde koşacak kadar kısa değil ki en güzel intikam da mutluluktur unutma.
Tedavi mi
Haaaaaaaaaa
İsviçreli bilim adamları bile çare bulamaz bana
Bana yaratıcı fikirler ile gelin şu an eski sevgilim desem yorum yağardı...
@Rich1907 fener bahçe liyiz galiba...
Yaşamadan bilemezsin canım çok acıyor
Aşk acısı değil lan
Eğer öyle olsaydı dedim
Başıma gelenler yüzden güvensiz bir insan oldum
7 Sonra20 yaşıma gireceğim ama hiç kimseyle çıkmadım
Cevap
3Cevap
En büyük intikam senin sapasağlam düzelip işini eline alıp zengin olman. Bunu görürse utanır zaten
Sapasağlam mı emin ol dışından çok güçlü görünüyorum... 5 yıldır görmedim ama içimdeki öfke büyüyor
Fikir istedim hadi ama millet...
Yardımcı olun
Ne yani bunlar başıma geldiğinde 7_8__9_10_11_12_13_14_15_16_17_18yaşımdaydım çocuk dum ne yani hak ettim diye mi yaşadım çocuk luğum bok gibi geçti karma mı?
Sen bişey yapmamışsın o yapmış. Allaha havale et Kendi hayatına bakarsan mutlu olabilirsin ancak. Kimse kimseyi takmıyor bu devirde. İntikam alsan rezil etsen bir süre sonra unutacak unutulacak ama senin içindeki yara gitmeyecek. Yara gitmez ama acısını sen dindirebilirsin. Bazılarımızın tek başına yaşamaya alışması lazım demekki. Sanki doğarken elimize bir silah vermişler hayat seni hep vuracak sende yara almadan onu vur demişler gibi.
Bence geçmişe değil önüne bakacaksın herkes bu dönemden geçti ama senin ayağa kalkman lazım hayatını geleceğini duşunmen lazım bu hayatı kendin icin yaşa kimse senden değerli değil
Önce ksfanda bitirecen. Sonrası kolay.
Anlamadım?
Şimdi eski sevgilimi küçük düşürmek desem yorum yağardı...
Allah sana sabır versin 😑 hiçbir şey yapma
15 yaşımdan beri sabır ediyorum 20 yaşımda gireceğim öfke küçültmek bir yana büyüyor
Haklısın kardeşim Allah sabır versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?