AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
güzel görünümlü dahi kadın
Zeki kadın azdır en iyisi odur.
Hem güzel hem zeki olan kadın.
Tabiki zeki kadın güzellik geçer zeka baki kalır
Tebrik ederim bu yasta bu olgunluk cidden.
Dalga mı geçiyorsun 😏
Ters cumle oldu. Seni takdir ettim tebrik ederim.
Zeki olan kadın zaten güzel görünür 🤭
Normal gorunsun yeter ☺
Zaten baktigimiz yer belli afedersn 😊
Yani zihniyet bu olduktan sonra şu devirde de kimse kadında zekaya bakmıyor bence birazda bu yüzden kaybediyorsunuz 😏
Yahu kaybetmiyoruz elbet bir kus kapana geliyo ;) ama yeri ve zamani bilmek gerekli.
Efendilik de bunu gerektiriyor. Ama efendilikde bu zamanda cok gec prim yapiyo genelde ikinci eslerde :)
Devam edin o zaman
Egitim ilaci bu isin
Kesinlikle
Ekleyebilr miyim ☺
Bence zeki kadın her zaman 1 adım öndedir
Zeki olan
zeki kadın zeki olan guzellesmeyide bilir
Mümkünse ikiside olsun
tabikide zeki kadın 👍
Zeki kadın her zaman iyidir
dengeli olsa güzel olur
Hem güzel hem de zeki kadın.
Zeki kadın dicem zeki kadın yok xd
Laf soktu, alkışlayın.
zeki kadın yok ki hepsi görselliğiyle kazanıyor yani zeka bir tek erkekte olur kadın müstehcene sığınır
Hahaha bence zeka sende de yok biraderim.
Ben de zeka olmadığını nereden bilebilirsin ki leylekler mi, söyledi yoksa?
-de ekini ayırmandan olabilir.
Senin aklın çalışmıyor kadınları gorunce baska tarafların çalıştığından ne yapman gerektigini ne demen gerektigini bilmiyorsun o yuzden bos yapma
@Bayn_sorunlu yeterince gömçürdüm arkadaşa, sinirlenme. Nihahaha
Aynen 😂😂
O de eki ayırınca ya da ayrılmayınca bir şey değişmeyecekti aynı mana her türlü ortaya çıkıyordu zaten neyse.
B*k aynı mana. Aynı anlamda olsa niye uyarayım?
@Bayn_sorunlu
Dostum mesela bir kadın göğsü açık ve ya memeleri açık bir kanala ya da videoya çıkıyorsa amacı reytingdir erkekleri baktırma çabası değil yani ben burda kadınları görünce başka taraflarım çalışıyor diye bir söz söylemedim farkındaysan kadın, müstehcene sığınıyor dedim nereden anlıyorsun dediğimi acaba. .
Peki de ekini ayırdım diye ne anladın başka bir şey mi, anladın o halde aynı manayı algıladın hey gidi türkçesi kıt arkadaşım benim. :)
Anlam karmaşası oluşturmuşsun, ilk başta ne saçmaladığını anlayamadım bu yüzden.
Peki ben orada ne anlatmaya çalıştım bunu anladıysan 'de' ekini ayırmam da bir yanlışlık olmadığını anlayabilirsin.
Tabi zeki olmak türkçeyle anlaşılmaz.
Benim ilkokul'da derslerime o kadar çok türkçe öğretmeni girdi ki yazıları doktor yazısı gibiydi ve imla hataları da yapıyorlardı yani zeki olmak türkçeyle anlaşılmaz onu yani imla kurallarını ırgalamadığım anlaşılır.
Hahaha oldu hocam, biz kalkalım. "Zeki" olduğunu kanıtlamak için efor harcaman, zeka seviyenin düşüklüğünü ortaya çıkarıyor zaten.
Dostum şu an hep kendini haklı görmekle seviyeni de düşürüyorsun.
Ben zeki olduğumu kanıtlamaya çalışmadım ki sadece zeka imla kurallarını doğru yapmakla anlaşılmaz dedim peki, sen bu söylediklerimi zekasını kanıtlamaya çalışıyor olarak algılıyorsan o halde sen de okuduğunu anlayamama gibi bir durum söz konusu var bir doktora görünmeni diliyorum. :)
"Zeka bir tek erkekte olur hehe" "zeki olmadığımı nerden biliosn zaa xdé" minvalinde ilerleyen konuşmaların, bunu ortaya koyuyor zaten. Şöyle bir görüş bırakman bile, tam bir zekasız angut olduğunu kanıtlıyor. Beni bırak, önce sen bir psikoloğa git bence. Seni çocukken bir kız grubu falan iyi ezmiş herhalde. Acısını çıkaramamışsın hala, sağda solda havlıyorsun.
@LunarStill seni anlayamacak olan insanlara laf yetiştirmek boşa bence seviyendeki insanlar ile muhattap olmalısın yani sen ne dersen de o seni anlamamaya devam edecektir. Beyin köşeli olunca 😊
@Bayn_sorunlu haklısın. Bu zaten son lafımdı zaten. Arkadaş laf yemekten zevk alıyor galiba.
Peki zeki olmadığımı nereden biliyorsun dedim Bunu demekte hakkım.
Kimseyi yazdıklarıyla yargılayamazsın buna hakkın yok.
Ön yargı yapar mısın, diye sorsam hayır yapmam diyeceksin peki, neden yazdıklarımla 'xd' dedim diye beni yargılıyorsun ve zekasız bir angut diyorsun bana ön yargılarını bir kenara bırak bence artık.
Zeka bir tek erkekte olur dememle espri yaptığımı anlayamayacak kadar fazlasıyla egosu tavan yapmış bir kızsın.
Zeki kadın yok ben göremedim hepsi ya erkeğe sallıyor ya da göğsünü açıp sallıyor nerede bir kadın görsem afişlerde cinsel obje olmuş ben telefon fabrikası kuran holdingler film sektöründe uzmanlaşmış kadın göremedim bu sebeple zeka bir tek erkekte olur esprisini yaptım. :)
Bak ön yargıyı sen yapıyorsun başta yazdığın iğrenç yorum ile önce kendini değerlendir. Bunu boyle yapanda siz erkekler degil misiniz? Aciz taraflarınızı kullanıyorlar bunu yapan baş kişiler kurucularda erkek YANİ ERKEK ERKEĞİ KULLANIYOR. ŞİMDİ KONU UZAMASIN ARTIK SONUÇTA HERKESİN ÖZGÜR DÜŞÜNCESİ saygı duyuyorum düşüncene iyi aksamlar :)
İşte böyle diyecek bir laf bulamayınca lafı çevirir, sonra da önyargıdan girip egodan çıkarsın, Allah'ın tek hücrelisi. Şimdi ağla kendi kendine burada. Hahaha
Ben vücuduyla değil de zekasıyla ünlenen bir kadın göreyim bu düşüncemde vazgeçeceğim ciddiyim.
İlk yorumum da espri ve ironi var farkındaysan yani zeki kadın yok diyerek sizi sinirlendirmeye çalışıyorum ben mazoşist biriyim başkasının sinirden ve ya başka sebepten acı çekmesi hoşuma gidiyor.
Guzel devam et 👶
Zeki kadın varsa da ben göremedim ya da kendilerini gösteremiyorlar erkek her zaman zekada ve beyinde sizden üstün her şeyimizle sizden üstünüz dostum. :)
O kullandığın telefonu bile erkekler yaptı basketbolda futbolda hep erkekler önde kadınlar hep düşük bu da zekalarını kullanamamalarından kaynaklanıyor.
Ya da göğüslerini sallayıp ünlü olmaya çalışıyorlar. :)
Mazoşist değil, sadist deniyor ona. Önce onu öğren. Ayrıca sinirli değilim. Sadece cringe oluyorum şu an burada, aşırı zekasızsın çünkü. Espri yapmadığın çok belliydi. bir tek sen mi zekisin kodumun aveli? Espri diye yutturamayınca işi fanteziye mi çevirdin şimdi de?
Zekalıyım demedim ki zaten bende dostum ve bir tek ben zekalıyım da demedim farkındaysan.
Ayrıca onu öğrettiğin için teşekkür ediyorum demek ben yanlış biliyormuşum.
Espri yaptığım anlaşılması için yandaki 'xd' kelimesinden anlayabilirsin o 'xd' samimi değilim imajı veriyor.
ama bir o kadar da haklıyım zekalı kadın göremedim zekasıyla iş yapan kadın göremedim ve hep erkekler iyi işler yaptıkları için böyle bir espri ortaya attım bunu da eğlence maksatlı yaptım.
Peki, sana bir soru dislike butonunu niye yapmış olabilirler sence beğenmediğin yorumlarda o butona basıp seviyeni düşürme diye yapmışlar.
Sen de o seviye olmadığı için hem bana laf attın hem de seviyeni düşürdün ben zekasız biriysem niye benimle uğraşıyorsun.
Laf sokarken de "xd" kullanabilirsin, bu bir.
Kendine ucu dokunmuyorsa niye bu kadar dellendin o zaman? Bu iki.
Ünlü olmamaları, bu işleri yapmadıklarını göstermez, bu üç.
Sende beyin olmadığı ve bunları anlayamadığın için, seni biliçlendirmek istedim. Bu dört.
Cidden sus çünkü cevap vermeyecem, bu da beş.
Peki ben sana tartışırken kötü bir laf söyledim mi?
sen ilk önce tartışacağın adamlara kötü bir söz söylemeden tartışmayı denemelisin ben hep laflarımda dostum diye başladım buda benim ahlakımdan ve bilinçli olmamdan kaynaklanıyor oysa sen bana etmediğin kötü söz kalmadı kendini haklı çıkarmayı başardın evet haklısın ben kaybettim ama bana laf anlatırken seviyeni o kadar çok düşürdün ki ahlakta ben tartışma da sen kazandın tebrik ediyorum. :)
Güzel
Zeki kadın
Zeki
Gozluklu guzel
Resimlere takilmayin demistm
Cok takilmadim resimlere 😄
Hem guzel hem zeki
Her ikisinden de biraz olsun:)
Güzel
Akıllı Kadın.
Tabii ki güzel kadın
Şıklar eksik!
Sen ekle gerisini
Ahlaklı kadın
Omer_krblt24 Instagram ekle
Zeki kadın tabiki
Zeki
Zeki olsun, güzellik makyajla da olur
Zeki ve güzellik
Zeki
Zeki kadında ki kız daha güzel mk
2si 1 arada :)
Zeki kadın
Zeki ladin
Güzellik gecicidir neden onu seciyim ki
Zeki kadin 😂
Her ikiside olmalı ama zeki olsa daha iyi olur
Zeki olsun
Elimde olsa olana raziyim
%100 zeki. Salak bir kadınla ömür mü geçer
Zeki kadın
İkisinde alamıyoruz
Zeki kadın...
zekiiiii
doğru
Hangisi daha s*ksi ise onu alirim napim 😂😂
Hem güzel hem de zeki
Salaği alirdim
Salaklar çekilmez
Zekii
Guzel...
Zeki kadın
Zeki kadın
İmanlı kadın 😉
Zeki kadın
Ikisindende olsun
Şirin olsun :/
Güzel kadını
temiz olan
zeki
Zeki
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!