Diyelim ki iki tane kız var biri zeki ama çirkin, diğeri ise güzel ama affedersiniz salak hangisini seçerdiniz? (Resimlere çok takılmayın lütfen)
Guzel kadın
Zeki kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Millet zeki kız demişte hepsi fasa fiso tabikide güzel kadını seçerler millet salak deilki empati yap biraz ben çok gördüm öyle diyenleri hepsi güzellerin peşinden koşar çirkin kadın güzele göre doğal olarak ( veya genel olarak ) az özgüvenli olduğu için fazla tercih edilmez fazla özgüvenli oluncada itici olur bu hayatın acı gerçek yanı ben dominant insanımdor k. bakmayın ama size şu saçma motivasyonu söyleyebilirim "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" bu tamamen saçmalıktır yalandır çirkin kadın vardır aynı çirkin adam olduğu gibi yo yo bunu okuyan kişi sakın bana kızmasın o söz yerine çirkin diye tabir ettiğiniz kadınlar özgüvenli olsaydı ve siz insanları çirkin güzel diye ayırmaya devam etmeseydi herşey daha farklı olabilirdi bunu suçlusu kim biliyormusun ben çirkin kadın dediğimde kızan insandır ama özgüvensiz kadınla insanları ayıran sistem olmasaydı bu söz bile olmayacaktı bilmem anlatabildimmi kardeşim hayatın acı gerçekleri şudurki insan zeki ve güzel karşı cins hayal eder millete zeki karşı cins istiyorum der tercih ettiği güzel karşı cins tir insan doyumsuzdur konu kapanabilir be reis
Zeki kadın güzel olmasını da bilir. Bu önermeye göre güzel kadında zekidir. O halde zeki kadın 😂
Aristoles😂😂
Size saygi duyuyorum🙏😹😹
Zeki
Güzel kadın. Hiç tanımadığı bir kez gördüğü kadın için deli divane oluyor erkekler. Çok güzel bir kız arkadaşım var oradan biliyorum. Ha onlar da zorluğunu çekiyorlar ayrı. Ha kimseyi de kınamıyorum, her erkek için de budur demiyorum. Çevremde de çok özel farklı zekaya sahip birini de görmedim. Belki vardır ben fark etmemişimdir, benden farklı özel birini hiç görmedim. Ama güzel kadının arzu edilen olduğunu net biliyorum
Zekasını güzelliğiyle birleştiren kadınlarımız var
Cevap
381Cevap
Güzel olupta zekasını kullanamadıktan sonra neye yarar ki..
Ortaya karışık olsa ikisi bir olmaz mi
Zeki kadın güzeldir zaten nedenmi?
''Zeki kadin''
1-Ahlaklıdır
2-Empati yapabilir
3-Düsüncelidir
4-Mantıklı haraket eder
5-Nerede ne yapacagini ve nasil davranacagini bilir
6-bazen cocuk bazen anne bazen kardes bazen arkadas olurlar ama hep sevdigine sadik olurlar
7- zevklerini ve onlari neyin mutlu edecegini bilirler
8-iyi niyetlidir...
Bunlar Guzellik degilde nedir soyleyin bana?
Biri benden bahsetti galiba 😊
soruda şaşırtmaca var.. zeki kadına da aslında güzel olan bir kız koymuşsun.. :)
buyrun serra yılmaz ı verelim , kadın 6 dili anadili gibi konuşuyor.. yazar, çevirmen.. ondan sonra tekrar konuşalım aynı konuyu..
cdn.yeniakit.com.tr/.../...m-degil-h1447071865.jpg
kadınların deli saçmalarından bir diğeri.
zeki olmayan ve üretken muhabbet edilemeyecek bir kadın ile ömür geçmez felaket arkadaşlarım.
bunu farkedemeyen kadınların uydurduğu ve kendilerini zeki oldukları için aslında suçlamaları gerektiklerini düşündükleri için geliştirdikleri bir nevi koruma iç güdüsü olarak adlandırılabilir. hayır zekanı kanıtlayan ne yaptın ki? birisine zekanı kanıtlayabildiysen zaten karşında ki senden daha az zekidir. onun düşünemediği birşeyi düşünmüşsündür. ya arkadaşım ne işin var o zaman senden daha az zeki bir insan ile.
oldu her terk edilen "çünkü ben zekiyim!" desin. nasıl olacak bu iş? sıçanların, aldatanların veya bilmem nelerin hiç mi suçu yok?
zeki bir insan ile birlikte olmayan bir insanın (erkeği kadını bir yana bırakalım lütfen) kafasının orta yerine sıçayım dememe sebep olan bir önerme
İcin baya doluymuş hahaha. 😂😂
Sjsjsj
Sen bize naap biliyo musun :D Sipariş verir gibi oluyor ama :D İkisine de belirli miktarda sahip olması lazım. Kimse çirkin bulduğu biriyle birlikte olmak istemez. Fiziksel güzellik önde gelir diye tahmin ediyorum. Ancak çok salak biriyle de zor yani. O yüzden dünyayı siyah beyaz görmek yerine gri olarak görmek lazım.
Bence zeki kadın. Çünkü zeki bir kadın güzel olabilmek için plan yapabilen, çözüm üretebilen bir zekaya sahip. Lakin zekası pek yüksek olmayıp güzel bir kadın olursa güzelliğini saçmalığa bile çevirecek bir potansiyele sahip olabilir. Ve şunu belirteyim her kadın güzel ve özeldir :)
Şunu söyleyebilirim, güzel kadın daha zekidir. Güzel olmak için çaba sarfetmiyor ama diğeri akli, fikri güzel görülmektedir. Kafasını dolduruyor, maalesef bu durum zeka geriliğine sebep oluyor başka bir şey düşünmüyor. Düşünemiyor, İlgilenmiyor çünkü.
zeki olsun ya ama bazı zeki kızlar neden yapıyorlar bilmiyorum salak taklidi yapabiliyorlar bazen anlayamayabiliyoruz zeki mi değil mi :D bir de zeki derken iq yüksekliğinin sadece olması hiç bir işe yaramaz bence kendini geliştirmiş olması lazım entelektüellik seviyesinin yüksek olması lazım. ama tabi güzel de olsun her ikisini aynı anda b*k bulurum zaten :d
Merhabalar.
Kadınlarda zeki ya da güzel diye bir kavram olmadığını düşünüyorum şahsımca.
Her kadın genel kültür, bilgi seviyesini kitap okuyarak çeşitli kurslara gitmekle yatırım yaparak geliştirebilir.
Sorunuza gelince Zeki bir kadını tercih ederdim evlenmek için tabii ki,
Güzelliğini yıllar alırsa geriye kalacak şey onun karakteri bilgisidir.
Okuduğunuz ve klişe sözlerime katlandığınız için teşekkürler.
Ama unutmayın aynı fikri birden fazla kişi taşıyabilir.
Sevgiyle kalın efendim*
Dediginizi yapmayan kadinlar da var kitap okuyup kurslara gitmyn biz bunlardn bahsediyoruz
Doğru söylüyorsunuz hanımefendi.
Bir insanda (kadın erkek fark etmez...) karakter iyi yönde yoksa Dünyanın en ileri giden üniversitelerinde tahsil alsa da ona bir faydası olmayacaktır.
zeki olanda çok güzel yaaa resimdeki gibi varsa ben zeki diyorum. Güzel olan aptalsa hiç çekilmez ömür boyu bir salakla yaşanmaz bide salak kadın herkese kanar elde tutulamaz ama zeki severse baskasına kanmaz hep senindir. Evet evettt zeki kadın diyorum
Bir masaüstü bilgisayar alacaksın. Sana soruyorlar. Klavye mi yoksa fare mi? Birini seç. Ama bana ikisi de lazım kardeşim derim çeker giderim. Aynı şekilde burda da ikisini istiyorum tamam mı :D hem güzel olacak hem zeki hem sevecek hem yemek yapacak :D
Güzellik ne ki. 40 yasından sonra buruşmayan kadın mı var?
Güzellik sinsi bir seytan ama zeki kadın candır. Zeki kadın tabikide.
Zeki kavramıda su olabilir bir konuda becerikli veya pratik.
Örneğin sanatçı (müzisyen ressam vs vs) kadınları severim.
Bana göre diğer kadınlardan 3-0 öndedirler.
zeki kadın candır canandır üzmeyin onları.
Aslında hem hormonlarımıza yenik düşmemiz hem de aslında kontrol saplantımız dolayısı ile bizim de çok fazla ne istediğimizi bildiğimiz tartışılır bir durum ve Biz erkekler aslında ister güzel ister akıllı isterse de hem güzel hem akıllı olsun kontrol edebildiğimiz ve hormonlarımıza cevap veren kadınlardan hoşlanıyoruz :D
Bak gecen güzel bir kızla tanistim ama net geri zekaliydi. Sonra zeki bir kızla tanistim bu da net çirkindi. Yani sonucta ikisinde de kibarca ayrıldı. Güzel olan kız pek bir anlam veremedi ama olsundu. Yani ortasini bulmak lazim hocam. Guzellige inan cok fazla önem vermem..
Güzel kadın akılsızdır. Erkeğini bir hiç uğruna terk edebilir
Zeki kadın adı üstünde Akıllıdır. Uğruna Ölüm dahi Erkeği için kendini feda edebilir önemli olan güzel kadın değil zeki kadındır bunu gözlemci olarak hayatımın her tarafında gördüm bekledim izledim
Güzel kadını egitebilirsin.
Ama çirkin kadını ne kadar guzellestirebilirsin.
(Bana göre cirkin, baskasina güzel olabilir o ayrı, gorecelidir güzellik )
Her ikisini birden alamıyor muyuz?
Nonono sec birini
Hahaha
Yine mantıklı yorum
Guzellik tek basina yeterli degildir yaninda ki insan seni gururlandirmali bir ortamda 2 cift laf edebilmeli senin takildigin yerde sana fikirler sunabilmeli hayatin geri kalanini bir insana ogretmenlik yaparak gecirmek istemem mumkunse ben ondan birseyler ogreneyim zeki olsun.
Bazıları için güzel kadın bazıları için zeki kadın bazıları için sadece kadın ama hep KADIN kadınlar olmasa erkekler ne yapar 😊😊🤔
Zeki olup onun kadar tatlı olucaksa olur aksi halde sadece insanlar beyinleri ile diyaloga girmiyor baktığın yanında durduğun kişinin de güzel olması gerek.
baktımda zeki kadın hem güzel hem zeki. şahsen ben aptal kadınları daha çok seviyorum aptaldan kastım biraz saf
hani kadınlar derler ya tipi önemli değil önemli olan karakterli erkek olsun beni sevsin diye, sonra kendisine değer gösteren seven erkeği tipim değil diye beğenmez yakışıklıların peşinden koşar. bizimkiside buna benzer birşey :) kadının zekasını napiim! fikirleriylemi sevişecem :D
Zekileri cirkin diye adlandirip begenmezler guzel grizekali olsa da sirf guzel diye katlanirlar sonra makyaj estetik niye cikti
Zeki ama çirkin olmayacak. Güzel olup başımı derde sokacağına zeki olup yuvamızı kurmasını tercih ederim açıkçası..
Cirkinde olsa güzelde olsa benim tercihim biraz salak olması
Her ne kadar zeki kadınlar yalnız kalsalar da yine de bence zeki kadınlar. Güzellik geçicidir.
Zeki kadın denince neden gözlüklü kadın tipi beliriyor kafada yahu? 😄
He ya bende gozluk kullaniyorum oyle algilaniyor
Tamam gözlük bana göre ayrı bir çekicilik katıyor ama yani zeki kadın gözlük takar havasından çıkarmak lazım :)
Zeki kadın zaten nasıl güzel olacağını bilen kadındır güzellik geçici ama zeka kalıcı
Bir kadın sadece güzel diye onun ile birliktelik kurmam.
Bir kadın sadece zeki diye de onun ile birliktelik kurmam.
yüzü güzele bir gün doyarsın
sözü güzele bir ömür doyamazsın
tarzında bir söz vardı
Abi zeki falan tamam da hicbiriniz tipe bakmiyorum diyip yalan atmayin hepimiz ilk guzellige bakiyoruz kizlarda yakisikli tarz olana sonucta kim sokakta yasayan bir adama veya mendil satan bir cocuga asik oldu ki🖒
Kadının güzel olması iyi ama zeki olmaması sebebiyle güven problemi olabilir ama diğer taraftan da sizden daha zeki olmayan birisi her zaman size bağlı kalır
Tam tersi düşünerek cevaplıyorum
Zeki erkekler çok çekici
En basiti gözleri ışıl ışıl
Zeki olsun ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz gideri olmalı 😅
Zeki tabi ki aptal kadınla bir ömür geçer mi? Güzellik geçicidir. Dünyanın en güzel kadınyla evlensek bile Maximum 1 yılda yüz güzelliğine alışırsın. Yani düşünsene yanında yatacak sabah uyanınca onu gorceksn hayatının her anında o olcak Yüz güzelliğine alışılr. Ama zeki ve huyu güzel kadına bir ömür doyum olmaz. Şahsi fikrim bu yönde
Orasini bilmem ama zeki ama tipsiz erkek mi yoksa yakisikli ama salak erkekmi deseler zekiyi secerdim gerci kiz da da aynisini soylerdim de neyse fjjfjd
ben zeki olmak isterdim malesef aptalim ve cok güzelim
sevecegim erkek zeki olsun istemem yakiskli olsun ben zekamla onu yönetim ama zeka yok bende demeki tersi olacak bende
Bir kadını güzelliği için sevmektense zekası için sevmeyi tercih ederim zaten zaafım var bilgili hatunlara karşı akıntıya kapılır gibi kapılıp gidiyorum.
Resme göre cevap vermişler, Hey Allahım. Türkçe dersi de veriliyor halbuki okullarda. Erkekler zeki kadın tercih etmezler , hele güzel ve zekiyse iyice uzak dururlar. Sebebi aşağılık kompleksi.
Zeki kadın. Zaten çirkin bayan yoktur bakımsız vardir
hem güzel hemde zeki olan kadınları tercih ederim.
güzel diye aptalla
ya da zeki diye çirkinlik abidesi biriyle asla beraber olmam. buna en güzel örnek burdaki fundadır. hem güzel hem zeki bir kızdır
Fizik için salak bir çekilmez. Zeki kızın sadece yüzü çirkin ise bana göre en güzeli O dur. Bir de bu sorunun ne özelliği var ki bildirim olarak bize geliyor?
akıllı olmadıktan sonra güzel olsa bir anlamı olmaz zaten eksik zekası sayesinde o güzellikte değerini kaybedecek ve /veya eriyip gidecektir
Erkeklerin yarısı zeki kadın seçmiş tipini begenmedigi hicbir zeki kadinada bakmiyolar bence dogrusunu secip guzele bassaydilar bari😂🤔
Ben fotolari demiyorum
Ama ben sorumda fotograflara takilmayin demistim
Karar verenlerin çoğunun kararını etkilemiştir fotoğraflar, her ne kadar takılmayın desen de o esnada zeki & çirkin kız tipini düşünmeden fotodan yardım aldı bilinçaltımız.. aptal & güzel için de aynısı geçerli.. fotoğraflar farklı fotoğraflar olsaydı ve yine fotoğraflara bağlı kalmadan cevap verin deseydin, sonuç bambaşka çıkardı
Benden zeki olmasın, sonra başıma ördüğü çorapları fark edemem. O yüzden 1 diyorum, güzel kadın candır. 😁😁
Zeki kadın her zaman iyidir. Güzellik kusurları zeka ile örtülür. Ama zeka dediğin kusur güzellik ile örtülemiyor ne yazık ki. 😂 😂 😂
Zeki olan bir kadın zaten nasıl güzel olacağını da bilir ve istediğini elde eder. Zeka güzellikten daha ağır basıyor.
Erkekler güzeli seçerler çünkü zeki kadın işlerine yaramaz. Hatta dahada zorluk çıkarır onlara. Neyseki hem güzelim hem zeki.
Egon da gö. tünden büyük
Bence biraz da egoistsin ne yazik ki
Azıcık mı?
Bence cizgi mizgi yok kendini begenmislik var sana guzel diyen kim zeki diyen kim soylenen laflara kapilma bence kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyenleride bilirim :)
Sadece güzelim ve zekiyim dediğim için anında bana egoist etiketini yapıştırdınız. Oysakı okadar alcakgönüllülük yaptığım zamanları siz bilmiyorsunuz. Çirkinim ve aptalım demem mi gerekiyordu? İnstagrama resim atıp çok çırkın çıkmışız ama yinede atıyorum yazmam mı gerekiyordu.
Anlayışlı bay keşke karakterinizde isminiz gibi olsaydı görüyorum ki hiç anlayışlı değilsiniz. Söylenen laflara kapılsaydım eğer seninle muhattap bile olmazdım. Ve başkalarının bana güzel veya çirkin demesiyle güzel veya çirkin olmayacağımın bilincindeyim. Üstelik başkalarının bana egoist demesiylede egoist olmayacağımın farkındayım.
Su lafina kil kaptim neyseki hem guzelim hem zeki bu kendini begenmislik gbi algilaniyor soylerken yuz ifadeni gormuyorum sonucta ve seni ne tanirim gecmisini ne bilirim sadece su yorumunu okudum ben oyle anladim. Sana zeki guzel degilsin de demedim bana gore herkez guzeldir onemli olan sagliktir.
Ozaman siz yanlış anladınız, üstelik güzellik göreceli bir kavramdır ben kendime güzel desem sen beğenmeyebilirsinde. Ben herkes beni beğenir diyede idda atmadım ortaya kendime göre iyiyim. İnsanın kendiyle barışık olması lazım. İllaki benimde kusurlarım var asla mükemmelde değilim.
Senin icin sadece cumlelerine hareket ederek cevap verebilirm. O sifati hak ettigimi olaylar karsisindaki tepkimden dolayi sectigimi bilmeni isterim. Yani benimle yasayanlar dan basima gelen olumsuz olaylara karsi dirayetli olusumdan olusan bir sifat oldugunu bilmedigin icin yakistiramamissindir. Ha anlayis gostermek kibirli sozlere cevapsiz kalmak degil bilakis onlari karsi tarafin duzeltmesini istemek oldugunu dusunurum hanimefendi.
Bende arkasindayim sozumun k bkma ama kisinin kendini bu sekilde ifade etmesini hic sevmem benden daha anlayis abidesi olan tabi olabilir ama sunu bil ki ben kendimi begenmeyen olgun insanlarin olgun tepkilerine seviniyorum guzellik gecici.
Konumuz guzellik ve zekilik birde ne alakasi var diyosun moralin bozuk senin 😊 ha illa sevineceksen bas basa dilemk isterdim ama ozguvenlilik acisindan duygusal yapidasin galiba ordan kabul etmezdin ve senin inadin dolayisiyla kendimi rezil etmek pahasina ozur diliyorum bak hani anlayissizdim kendimi kurban ettim 😀
Konumuz bana egoist denmesi güzelliğin gecici olduğundan değil. Ve özür dilemenin nerde olduğu hiç önemli değil ha burda dilemissin ha başka bir yerde önemli olan gerçek duygularınla özürdilemen. Neden mi? Çünkü hiç tanımadığın bir insana egoist diye yargıladın. Neyse uzatmanın lüzmü yok özürünü kabul ediyorum iyi geceler.
Iyi geceler
İki çift sohbet edemiceksem sevgilimle ne anladım güzelliğinden
Zeki olsun , zaten o zekasıyla kendini güzelleştirir
Her ikisini bir bedende bulmak neden bu kadar güç? Cevap basit aslında. Güzel kadınlar güzelliklerine güvenip zekalarına eğilmeyi ihmal ediyorlar.
İkisi arasında seçim yapsam güzek derim. Zeka akıl ike olmalıdır. Zeka var akıl varsa ruh hastası insan.
burda zeki diye koyduğun güzelden daha güzel yani zeki yi seçersek hem güzel hem zeki seçmiş oluruz Allahım ne kadar zekiyim
Bayan zeki orda fotograflara takilmayin demisim
Bugüne kadar hep bu konularda zeki dedim. Bu sefer çirkin ne kadar çirkin diye düşünüp aptalı seçiyorum :D:D
herkesin bir guzelligi vardir ama herkesin zekiligi yoktur zeki kadın bulunduysa kacirilmamali bence 🤗
Güzel kadınların Cogu salak oluyo onun için güzel kadın diyorum genel konuşmadım kimse uzerine almasin
Eğer kadınları sınıflandırarak seçiyorsam, hayat eşim olmamasını tercih ederim. Bir insanın yalnızca bir yönlü özellik taşıması imkansız.
Kesinlikle zeki olmalı. Zekilikten kasıt okul performansı değil ama hayatın her anında o zeka kıvılcımı olmalı
Zeki kadın demek istiyorum. Zeki, eğlenceli, komik bir kız olsun. Vakit geçirmekten keyif alayım güzellik çok şart değil.
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar