AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
İlk izlenimde güzellik önemli tabikide ama aptal bir kadınada uzun süre tahammül edemem o yüzden geleceğe yatırım yapıp zeki olanı seçiyorum :)
zeka tüm kusurları örter erkek hayatını kolaylaştıran, gerektiğinde akıl danışacak kadınları daha ilgi çekici bulur
Zeki kadınlar korkutucudur. Ancak korkanın çocuğu olmaz derler :D Zeki kadınlar her zaman tartışılmaz en güzelleridir.
Unutmayın ki zeka güzelliğin baş öğelerindendir elbette zeki ayrıca güsel kadın yoktur kadınlar eskirler kalıcı değildir güzellikleri
ikisi bir arada dunyada hic bir zaman olmayacaktir bunu kabullensin herkez bence. guzelligede doyarsin elbet. o nedenle zekisi kafi.
Herkes yazmayı öğrendiğin bir gün ikiside bir arada olduğunuda öğrenirsin
sana birsey dokunmus belliki. birsey dokunmasa atlamazdin buraya. herkeZe selamlar :)
Bu zamanda güzelliğe bakan erkeklerin ne kadar zekası var acep.. Düşündürücü🤔 zeka olmadığı halde zeka ararlar güldürücü 😂
Bence erkekler güzel olan kızı tercih edecektir hiç bir erkek yalan söylediğinde ya da gizli bir şey yaptıgında karşısında hemen bunu anlayan biri olsun istemez.
Yoo isterim ben mal çok gördükten sonra...
@ruhsuz05 :) ben sevgilimin atacağı adımı bilirim sezerim ne zaman yalan söyleyeceğini tepkisini herşeyini.. Bir kere bana yalan söyledi ilk 2 saat felan üstüne düşmedim sonra soru yağmuruna tuttum bu beni aptal yerine koymaya kandırmaya çalıştı tabi yemedim o kaar şey görmüşüm insanları tanımışım felan beni nasıl kandıracak sabahında yalan söyledğini itiraf etti çooğu zaman bişeyi de bilme der gibi tavırlar sergiliyor bir kadın baskın olmalı bunu karşı tarafa itici değil de daha kibar bir yolla hissettirirse şayet o zaman güzel olabiliyor çünkü bazen korkuda ilişkinin zedelenmesine sebep oluyor.
Anlamayan inek 🐮 insan var maalesef. Dediğin doğru ama her erkek aynı değil bende salağa yatarım bişey söylemem bizde biliyoruz kadınlar bilmediği şeyi sormaz 😏 Bilmediğini kendi öğrenir. O konuya gelirsek kibar olursa iyi öbür türlü karşıya sadece kork benden demiş olur kadın hem zeki kadın kendini güzel göstermesini de bilir 😉
@ruhsuz05 olgun bir erkek senin gibi düşünebilir :)
Ahaha çok teşekkür ederim ama çok gır gır şamatayım ama dışarda biraz daha ağır 😇 hem inan güzelliğine bakmıyorum anlaşacağım biri olsun yeterli güzelliğini kozmetik sanayi halleder
@ruhsuz05 halledemediği kadar çirkin olmasın lütfen :)
Teknoloji herşey mevcut burun diş sivilce kaş botoks gözenekler yani para 💵 ile alakalı bakım ile alakalı. 108 kg dan 76 kg A düşen biri olarak söylüyorum 😉
@ruhsuz05 anlaşabildiğin birde sevdiğin birisi olursa bence bunların hiç birine gerek kalmaz.
Var da 3 yaş büyük aramız iyi ama erkeklere güvenmiyor yani bir nevi söyledi geçmişten dolayı sanırım evleneceğine inanmıyor. Böyle kıza nasıl güven vermek lazım..
@ruhsuz05 mesaj atarsan konuşalım
Xp seviyem yeterli değil sen atamaz mısın
Mesaj attım ama sana gitmedi sanırım
Orda mısın merve @
Zeki kadın zeki olan kadın bakımlı olmadı gerektigini ve erkekleri adil tavlaması gerektiginixe bilir
Sadece kısa sürelik seks ilişkisiyse güzel kadın
Uzun soluklu bir birliktelik olacaksa zeki kadın..
Aşk zihinsel bir surectir ben zekamla uyusan erkegi secerim erkekler de hormonlariyla daha cok hareket ettiklerinden olsa gerek guzel olani secerler
Kadınlarında erkeklerinde aklı fikri hormonlarında
@Iamnothero bazi insanlar daha gelismistir ilkel olanlar icguduleriyle hormonlariyla hareket eder
Hepimizde hormonların etkisi var zaten her duygu hormonla olusuyor ama duyguları baskilamak yonetebilmek zeka işi
yazında erkekler genellikler hormonlarıyla hareket ettikleri için güzel kızı seçer demişsin aynısı kız nesli içinde geçerli yani sanki kızlar daha zeki demeye çalışmışsın gibi bir şey anladım kb
@Iamnothero yok evet kizlara bir sey yazmamisim kendimden ornek verdim boyle erkeklerde mevcuttur sorun degil ben kisa ve eksik yazmışım
ben güzeli seçerdim napicam profesör mü yapıcam abi zekiyse de... az buçuk olsa kafi... çok olunca da başına dert oluyor...
Zeki kadın mı varmış? Kadınların beyni süslenmek, teşhircilik, alışveriş yapmak, dedikodu yapmak, sosyal medyada günde en az 12 saat ego kasmaktan başka bir işe yaramaz. Kadınlar ortalama 75 IQ seviyesindelerdir. uzun boylu güzel kadın diyorum
Zeki kadın daha iyisini görünce bırakır güzel olsun salak olsun bizim olsun
Zeki bir kadın zaten güzeldir, hem de her yönden...
Tabi ki zeki kadın.. zaten tüm kadınlarımız güzel. :)
👍👏👏👏
@Hayatgercek teşekkür ederim efendim :)
Ne güzel nede zeki,%65 içine sinen vede geçim ehli..
Tabiki zeki kadin. Yuzu guzel olmasada olur gonlu guzel olsun.
Zeki kadın nasıl güzel olacağını zaten bilir. Bu yüzden zeki kadın.
Zekı kadın güzel olabılır ama güzel kadın zekı olamaz
Zeki kadın güzellik gelip gecici olmakla birlikte elde edilir ve kaybedilir zeka baki
zeki zekii :) espiri yaparsın anlarr hayat devam eder , güzelle nereye kadar zaten bir saatten sonra güzzellğinden eser kalmayacakk
Zeki kadın nedense fotoğrafta güzel kadından daha güzel.
Zeki insanlar etkilemeyi güzellerden daha iy bilirler!
güzel olup salak olsa kaç yazar? O bir aksesuar değil ki sadece dış güzelligi için yanında dursun
Kadın olması yeterli. :))
Şaka bir yana bu kadını ne için istediğine göre değişir. Sadece bir gecelik yatmak içinse tabi ki güzel olan. Ama uzun vadeli bir şey içinse aptal olan çekilmez yaa.
Zekisi ayrı dert güzeli ayrı dert bu yüzden rakı içen kadın
Zekasini napicaz hayir evde arge calismalari falan yapmiyoruz 😂 sevisirken ruzgarin hizini ve yatagin egimini hesaplamasini da istemiyoruz, o halde uzun bacakli sempatik guzel bir kiz.
Birlikte yaşayacaksın evleneceksin sonuçta, ya yarın bir gün gelip de kadını dolandırıp bütün paranı alırlarsa nolacak :)
@Eleutheromania_13 yok ben flirt icin demistim. Evlinirken zekada olsun tabi 🙂
güzel olsun salak olsun o salak sa bende salagim dir o zekiyse bende zekiyimdir
Aptal sarisin dedikleri kadinlar aslinda zeki ve guzelmis. Zeki ve guzel isterim.
Bir kadın zeki ve güzelse çok tehlikelidir ikiside iyi bence
dünya üzerinde insanları hayvanlardan ayıran özellik akıl sonuçta
Her kadın güzel olabilir. Önemli olan zeki olması. Kimse yanında s. alak bir kadını istemez
Salak insana bakamıyorum ben davranışlaro göz kanatır.
Zeki kadın tabii de ama biraz da eli ayağı düzgün olsun yani
Zeki Kadın Başkadır Birde Gözlük Takıyorsa Bam Başka :)
dostum tabbi ki zeka çünkü zeka kolay bulunan bir şey değil güzelliği her türlü bulursun
Biraz güzel, biraz zeki ama iyi kadın tercihimdir. İyi olanlarından pek kalmadı.
Var var. Yok demeyin
zeki kadin fotodaki gibiyse hemen alayim onu bu tarafa e-mail ile gonderin
Güzel kadının güzelliği bir yere kadar, zeki kadın güzel olmayı da bilir tabi onu taşıyabilecek erkek lazım
Her ikisinde az orta derecede yollarsaniz sevinirim
Zeki kadın elbette. O zekasıyla karşısındakini etkiler
Guzellik beş para etmez bendeki bu zeka olmasa zeki kadinlar tercih edilio genelde
güzel olsun ama karaktersiz olmasın.. yani şımarık, kendini beğenmiş..
Erkek olsam zeki kadın derdim güzellik gelip geçici çünki
zeki olan zaten güzelleşir tezata bak tabiki zeki...
Şimdi şu var zeki olan çirkin güzel olan aptal mı oluyo
Ha bak bide bu var :)
Guzel olup iki mantikli kelime konusamayinca yuzune bile bakasin gelmiyor.
Zeki kadının yaşam anlayışı ve sohbeti daha keyifli.
Kişiliği daha yerinde olur.
hem guzelim hem zeki bana gore kategori yokmuydu ya :D
Selam
Heyy
Güzelliğin lens takıp iyi fiziğini öne serecek fotolar çekerek dudak büzmek olduğunu mu sanıyorsun? Zeki bir kadın asla zeki olduğunu dile getirmez. Mütevazi olması gerektiğini bilecek kadar akıllıdır çünkü, bil istedim.
ben hayatimda egitimimde ve sosyal iliskilerimde basarili hep lider vasfinda olan vasifli bir insanim beni tanimadan hakkimda yorum yapabilmen komik ayrica gozlerim lens degil orjinal dikkatli bakabilirsin zeki insanlar genelde sarkastiktir bunuda bilmen gerekli 137 iq numarasi olan biriyle konusuyorsun bil istedim fksjdhs
Etrafini kiskanmak yerine kendini gelistir gereksiz elestiri gizli hayranliktir..
Zeki kadın çünkü kadın zeki olursa güzel olmanın da bir yolunu bulur
Zeki kadın tabiki de. Zeki kadın her zaman öndedir.
Kız olsaydım zeki olsun derdim ama erkeğim güzel olmayan kızı sil gitsin.
Salak bir kadin sadece senin cinsel ihtiyacını giderir zeki kadın ise içinde seni onurlandirir..
Kariyeri olan bayanlar zaten güzel olur halledilir ama salak bir güzelin beynini duzeltemezsin..
@busra4545 kız değilim işte aklım bu kadar çalışıyo ama soruda zeki ve çirkin diyo. En salak kızın en zeki erkekten daha akıllı olma ihtimali var her zaman.
Üniversitede bu durumla karşılaştım.. zeki kadına canim feda olsun diyeyim de siz anlayin
Zeki kadın, zeki erkeklere; Güzel kadın, yakışıklı adamlara bakar.
Zeki kadın her zaman bulunmuyor güzelleşmek sonradan da oluşabiliyor devirde bakımlı olmakla başlıyor bu durum. Bu yüzden zeki kadın tabi ki de 🤗
Güzeliğe Önem veriyoruz valla zeka daha başka bir kavram
Kutuyu versinde sorun olmaz yaani önemli olan vermesi erkeklere göre hele birde dö tten verip sak soda çekiyorsa her pozisyona geliyorsa erkeğe bir masrafida yoksa isteğin zaman istediğin gibi sok çikar yapiyorsan tadindan yenmez o kadin yaani :)
Ya bazilari haric haklisin ne diyimm
Kutu önemli 😂😂
Harbi açık sözlü buna denir.. ve zeki bir insansın. Karşı cinsini iyi tanımissin ya da tanitmislar
Tabbii en önemliside kiza bunlari yaparkene bekarete önem vermeyen kullanilmaya açik ortam mali olmaya aday bir kiz olmasi idealdir sevgiliyken ya da f*ck buddyken mesela kizdan hevesini alinca kizi evire çevire yapa yapa folloş edince ayni kizi düdüklemekten bir süre sonra sikilinca hatunu şutlarsin illaki yaani :)
Tkp edermisn 😊😊
Umarım bir tenesindir bu sitede bu site ikinci seni kaldirmaz
Zeki kadın derim zeki olan güzel olmak için de yapar bir şeyler 🤔
Ne kadar güzel olursa olsun aptal insan bir süre sonra sıkar
Zeki insan akıllı insandir akıllı insan her zaman zarif ve alimlidir. Guzellik gelip gecici
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!