Karşı cinste iç güzellik mi daha önemlidir iç güzellik mi gerçekten evleneceğiniz kişiyi ya da evlendiğiniz kişiyi hangisine göre seçersiniz?
Dış güzellik
İç güzellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dış guzellik onemli degil diyemem o da onemli ama bir insanla hayatimi gecireceksem ic guzelligi daha önemli kesinlikle sonucta hepimiz yaslanacagiz, guzellik geciyor maalesef😊
%70 iç %30 dış
Dış güzelliği tamamlayan içsel güzelliktir her zaman benim için. İç güzellik olmadan dışsal güzelliğin önemi olmaz bana göre.
İç güzellik
Cevap
4Cevap
Şimdi sorsan herkes iç güzellik der ama dış güzelligini begenmsdiginiz birinin içini merak etmessinz bile o yuzden ikisi de onemli
Kim dış güzelliğe bakmam dese inanmam dışa bakar önce insan ama dışı taş olsun karakter olmasın yine bir halta yaramaz dengeli olacak ikiside
aslında şöyle çok yakışıklı olmasına gerek yok beğeniyim tabi o farklı bunlar göreceli ama sonrada en önemlisii iç güzellik geliyo dış görünüşü çok iyi olsada içi onu itici gösterebilir.
Her ne kadar iç güzellik desek de biz dış güzelliğe göre hareket ediyoruz. Sonrasında olanlar ise iç güzellikle büyüyor ya da yok oluyor
%60 dış güzellik , %40 iç güzellik önemlidir benim açımdan
Dışını beğenmediğiniz kimsenin içini merak etmezsiniz %50 %50
Yüzü güzele 40 günde doyarsın.
Huyu güzele 40 yılda doyamazsın.
Dems atalarımız.
Şu alttaki fotoğrafı görene kadar iç güzellik diyecektim
Dış güzellik olmadan nasıl yaklaşır insanlar insanlara
Kanka maalesef bu devirde insanların peşin hükümleri sağolsun içteki o güzelliği keşfetmeye çalışmıyorlar.
Dış güzellik seni bir yere kadar götürür dış güzellik sonsuza kadar
Önce göze sonra gönüle hoş gelecek 🍃🕊
görsellik ve ic güzelligi
İç tabikide
dışı beğenmeyen içini merak etmiyor
Disina yansimis ic guzellik😑
Önce gözüme sonra gönlüme
ikisi de biraz önemli ya
İç güzellik daha önemli
Üzgünüm daha çok dış güzellik 😅😅
İç gizellik
Bence ikiside lazım