Masa altından ayaklarına dokunmak diye bir efsane var. Yaşayan var mı bilmiyorum ama başıma gelse kıpkırmızı kesilirim herhalde :D Sizin taktikler neler?
Flört ettiğin kişiyi baştan çıkartma taktikleri neler?
baştan çıkarmaktan çok görsellikle onu mest edersin en fazla kısa süreli büyülediğin bir insan düşün senin için hayranlık duysa bile bu geçici olur baştan çıkarma olayıda tepeden tırnağa bir aldatmaca ayrıca fazlasıyla çocukça olgun birey ister kız ister erkek bunlara takılmaz seversin arzularsın istersin ama yetmez çoğu zaman istemek kabullenmek gerekir bu yüzden seni kabulleneni sev.
Benim içimden gelmedikçe baştan çıkarılamıyorum ne yazık ki. O an itici bile görünüyor bir çoğu. Ama benim keyfim yerindeyse ve hali hazırda o kişi zaten çekici ve cazibeliyse tek bir hareketine tav olabilirim. Bu da benim zayıf noktam.
Erkeğe bağlı her erkek farklı baştan çıkar ama mesela ben görünüşü sert kadın seviyorum her türlü baştan çıkarır o beni. Kadını baştan çıkarmak için bişey yapıcak olsaydım eğer durum müsaitse diz üstünden bel ile diz arasında kalan bacağın iş kısmından öperdim eğer daha böyle yemek Cafe tarzı yine müsaitlik elveriyorsa masa altından bacak boyu yumuşakca parmak ucumle eleyerek yumar doğru çıkardım daha birşey var da üşendim hepsini yazmaya çok istersen özelden yazabilirim merak ediyorsan eğer. Saygı çerçevesi içinde :)
Ona onun ne kadar güzel ve çekici olduğunu söylemek onunla güzel vakit geçirmek ellerinden öpmek ve çok zarif olduğunu söylemek kulak memelerini okşamak ve öpmek Bir kraliçeye benzediğini söylemek yüzünün ne kadar Parıldadığını söylemek onu yemeğe çıkarmak güzel bir restorana götürmek gece de unutamayacağı bir gece yaşatmak Ve hayatta onu ne kadar sevdiğini söylemek Ve daha neler neler
Taktik mantik yok. Bam bam bam 😂 İşin sakası bir yana. Herkesin vardır delirdigi birşey. Masa altından dokunmak buna dahil. Avuç içi okşamak olur. Sirtini ovmak olur. Falan filen
Bu tarz çok dişi var ama kendini küçültürsün başka bişey değil kadın dediğin duruş sergilemeli hayvanlar yapıyor birbirine bir ton cinsel hamle gerek yok ama göz TEMA’sı yeterlidir onada belli zamanlarda
Şu masa altından ayağa temas taktiği başıma geldi evet ama çok da itici geldi aynı zamanda. Çünkü tamamen yapmacık bir kur hareketi bence ve romantizm değil buram buram erotizm kokuyor. Ben sevmedim, daha soft ve yaratıcı olunmalı.
başıma gelen bir durum ancak bir hayli uygunsuz bir ortamda uygunsuz biri tarafından... daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmeyecek biri.. kızarma bozarma ne istersen ne dilersen dile oluyor insan... halen herşeye açık biri olamadım çok şükür...
Bastan cikarma muhabbeti hemi onlara gerek kalmadi sanirim gunumuzde ona cesareti olacak kisiler zaten ayan beyan yasiyorlar herseyi olsa olsa sevgiline caktirmadan isaret ya da uyari vermek icin yapilir artik
güzel bir kıyafet giyerim ve söylediklerine daha çok gülerim ve gözlerine imalı bakıp küçük bilinçaltı hareketlerle beynine subliminal mesajlar gönderirim...
Genellikle kafelerde küçük masalarda otururken bacak bacak üstüne attığımda benimde başıma geliyo bu pantolona takılma durumu çok şükür ki hayatıma bunu yanlış anlayacak insanlar almadım
Karşısında otururken gözlerini, gözlerinden ayırma. Ne tedirgin olsun nede dikkatinin başka bir yerde olduğunu düşünsün. Kadın ise dış güzelliğini abartmadan öv. Erkek ise güçlü bir kadın imajı çiz. Flört ettiğin kişinin ayağına bacağına dokunamazsın. Dokunuyorsan o artık flört değil, ilişki konusuna girer. Şahsen flörtünü "fiziksel" olarak tahrik eden birine rastlamadım, duymadım.
Sakin ortamlarda ses tonumu çektiğim bir nokta var. Çok baştan çıkarıcı olduğunu söyleyen kız arkadaşım olmuştu onun dışında bakışlar, konuşurkenki vücut temasları... var işte bişeyler.
En İyi Cevaplar