Sizi rahat bırakmayanlar için kullandığınız teknik nedir 🤔
#KişilikKarakter

Sizi rahat bırakmayanlar için kullandığınız teknik nedir 🤔
#KişilikKarakter
İnsanlar ne olursa olsun belli bir süre sonra karşısındakinden vazgeçebiliyor bunun için gerekli olan tek şey kendini kesinlikle geriye çekmek ve yine kendi yarattığın duvarların arkasına saklanmak. O zaman ne olursa olsun seni rahatsız edemiyorlar.
Birine içimdeki nefreti kustum umursamadım birini bu kez tuzağına düşmedim sezgilerimle yaşadığım olayla milletin orada olmasıyla kurtuldum arkadaşından yine mucizeler yaşandı 23 yaşındaki eski anı canlandı 3. yol kesmede kurtuldum bence bunlar benimle oynuyorlar ve öğrendim ki kahverengi gözlü de aslında mavi gözlüymüş ve garip bir gerçek var evet cinsiyet farklı ama ikisi de sarışın ve mavi gözlü kız kumral
Kullandığim bir teknik yok ama rahat bırakmazsa kendime özel teknikler üretirim😂
Kibarca ikaz ediyorum. İnsan olan anlar zaten.
Yazınca bakmıyorsun ki zaten 😂
Bildirimlerim kapalı😂
😂😂
Cevap
8Cevap
Umursamamak
Engellerim veya bağırırım beni rahat bırak s.. Iıı defol git diye
Umursamamak.. bazen beni çok çıldırtan şeyler oluyor ama umursamıyorum bu sayede fazla kırılmıyorum.
😏 pişman etme taktiği.. en sevdiğim
Yok saymak, görmemek
Soğuk oluyorum hep
Umursamadan davranmak bu durumda en etkili yöntem
Uzaklaşıyorum..
Telefonla konuşuyor numarası.
Hayır. kelimesi yeterli
Geri püskürtme tekniği.
Psikolog desteği.
Ben zaten insanlardan bahsetmiyorum. Kendi düşüncelerim, şeytanın vesveseleri rahatsız ettiğinde takıntı için psikolog desteği alıyorum.
Para vermedim zaten internetten İzzet Güllü hocamı dinliyorum. Meditasyon vakit kaybı. Çözüm odaklı olmak ve kendini eğitmek önemli olan.
engellerim : )
Rasenshuriken
Kavga cıkarmak
Engel tuşu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?