Nisanlimin yengesi !!

benim nisanlim askerde ve abisi yengesi annesi hepsi bir evde kaliyorlar. yengesiyle cok iyi anlasiriz benden 10yas büyük oldugu halde arkadas gibiyizdir. ve nisanlimin face sifresini yengesi biliyor cünki kendisinin face olmadigi icin ordan esinin sayfasina arada bakip duruyor uslu duruyormu diye...normal olabilir tabiki. Ama benim sorunum

bende sifreyi biliyorum ama pek girmiyorum. Dün uzun zamn sonra girdimki nisanlimin erkek kuzenleri yazmis mesela "yenge senmisin, cihan izindemi" diye. yengeside yazmiski "evet canim daha cikmadi". sonra cocuk yazmiski "tamam yenge anladim yenge" yani burda beni rahatsiz eden o CANIM kelimesi. ben o kuzenleri henüz tanimiyorum etmiyorum konustugum bile yok.. ve o orda benim adima onlarla canim diye konusuyor ayrica onlarda nisanlilar evliler yanlis anlayabilirler diye düsünüyorum.ayrica cok tutucular. neyse genel olarak biri sorarsa kimsin diye kiz arkadasiyim diyor. yani kendisinin oldugunu bilmelerini istemiyor.

bosunami sinirleniyorum acaba?

kendisine acikca diyemiyorum cünki cok kirilgan biri ve cokta iyi anlasiyoruz.

ama her insan bunu kendiliginden düsünemezmi yanlis oldugunu hem benim adimi vermek hemde canimli konusmak

siz olsaniz yanlis anlarmiydiniz, kuzeninizin nisanlisi sizi tanimadan canimli konussa?

yoksa benmi cok geri düsünüyorum.. benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Nisanlimin yengesi !!