Hoşlandığım kız beni takipten çıkardı sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum biraz saçma bir soru olucak ama yine de çok bunalıma girdim sormak istedim. Şimdi ben bir kızdan hoşlanıyordum ama benim ondan hoşlandığımı bilmediğinden eminim yani biliyorsada çok küçük bir ihtimalle. Bizim okul kampı felan vardı ben bunun bir üst dönemiyim sorularını felan çözmüştüm beraber kart felan oynamıştık. Sonra instagramdan takip edince etti başta. Attığım fotoğrafı felan da beğenmişti. Bugün okule gelmedi ve eve geldiğimde ise bir baktım çıkarmış. Yani bilmiyorum ne düşünsem ama kırıldım baya. Biraz duygusal biriyim ve çok düşünürüm ondan aklımdan da çıkmıyor sürekli düşünüyorum ve ciddiyetle biri bana tavsiye verebilirmi? Bu yıl zaten sınav var son yıl. Böyle şeylerin olması hiç hoş değil. Benim de elimde değil umursamama gibi şeyler yapamıyorum. Şimdi sorum ne yapmam gerektiği? Yani ben de mi takipten çıkarsam yoksa instagramı tamamenmi kapatsam yoksa burdayım der gibi herhangi bir fotoğrafını mı beğensem (çoğunuz güldünüz galiba ama cidden çok beynimi yoruyor söylediğim gibi çok kırılıyorum böyle şeylere.) Yoksa ben de mi takipten çıkarsam yani ne yapayım? Ha şunu da belirteyim birgün biryerden çıkarken tanıdığım bir oğlan var yani yanyanalarmıydı tam görmedim ama beraber olmala ihtimalleri var. Kız ile dün takipten çıkarmadan önce konuşmak için derslerini felan bahane edip sorular sordum az. Bundan olabilir mi? Birde şu var kız bütün arkadaşlarımı takip ediyor beni etmiyor şu an yani bilmiyorum çok mu alınganım da... Yazmışken şunu da söyleyeyim hemen ben bir kıza aşık olmuştum 5 6 yıl önce ve o da bu kızın en yakın arkadaşıydı. Bütün olan bitenleri de biliyordu. Yani zaten bu kızla aramızda birşey olamazdı zannetmiyorum. Ben hatta yakın arkadaşı beni bırakınca ağlayıp sızlıyordum baya o bunları görüyordu hep. Ama yine de gönül işte gitti kondu yapabileceğim birşey yok. Neyse baya uzun yazdım tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bir kadın arkadaş yardımcı olursa sevinirim onlar sanırım daha iyi anlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o eski sevgilim konusunu biraz daha açayım diye düşündüm.
Şimdi olay özetle ben bir kıza aşık oldum baya ve bunu 4 5 yıl unutamadım. Bu süre içerisinde de bu yeni hoşlandığım kız aşık olduğum kızın en yakın dostuydu.
Benim de biraz arkadaşımdı çok yakin olmasak da.
Ha o aralar da bu kıza karşı hiçbirşey hissetmiyordum bu arada.
Bu yıl aynı okuldayız yeni yeni başladı bende inanamıyorum zaten neden nasıl oldu.
Zaten asla beraber
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon yanlışıkla güncelleye bastım devam edeyim.
Beraber olacağımızı hiç düşünmüyordum zaten ama anlattığım gibi bari böyle olmasaydı.
Hoşlandığım kız beni takipten çıkardı sizce ne yapmalıyım?