Kızlar beni ya abi ya da arkadaş olarak seviyor neden beni sevgili olarak görmüyorlar

Benim kız rakadaşım yok çok istiyorum olmasını ama olmuyor. Kızlar beni ya arkadaş olarak görüyor ya da abi olarak görüyor ama beni sevgili olarak düşünmüyorlar görmüyorlar. Diyeceksiniz kız çevren geniş değil kızların olduğu ortamlarda değilsin diceyeksiniz ama tam tersi kız çevrem çok geniş ve sağlıkçıyım kızların bol olduğu ortamlarda ömrüm geçti hep ama olmuyor. Kızlar beni çok seviyorlar ama ya arkadaş olarak görüp seviyorlar ya da abi olarak görüp seviyorlar ama sevgili yönünden görmüyorlar ama ben istiyorum ki beni sevgili olarak görsünler aşık olup sevsinler dış görünüşe bile önem vermem yeter ki beni sevsin bana yeter acaba bende mi sorun var diye düşünüyorum ama öyle de değil 24-25 yaşlarımda olgun ağırbaşlı yakışıklı iyi bir insanım bende de sorun yok acaba sorun neyde anlamıyorum biri banada aşık olsun sevsin sorun nedir yardım edin arkadaşlar :-( :-(
Kızlar beni ya abi ya da arkadaş olarak seviyor neden beni sevgili olarak görmüyorlar