• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Sevgiliye sosyal medya hesaplarının şifresi verilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Yani buna gerek var mı?
Sevgiliye sosyal medya hesaplarının şifresi verilir mi?
Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• karAYip_Korsani_
    karAYip_Korsani_ Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl

Bundan sonra hayatta vermem! Birine verdik herkesi sildik ve engelledk tabi ilkönce, verdikten sonra baktı sadece onunla ilgileniyorum sıkıldı han fendi, nede olsa elin deyim diye düşündü rahat tavırlar umursuz hareketlr filan iyice götü kalktı.. En sonunda deli etti beni onun gözü önünde (şifreli bildiği için yazışmaları görüo) birçok kızla flörtleştim sırf delirsin diye ve o delirdi tabi ama hiç cevap vermeden ayrıldım! Egolu insanları hiç sevmiyorum! Uleyn neyin egosu allaha şükür yskışıklıyız sen olmazsan başkası olur beyniniz mi gidik anlamıyorumki çok değer veriyoruz diye bu seni vazgeçilmez yapmıyor! O değer veren BENİM okey! (İçimden geçenler) Helede verdiğim değeri kullanmaya kalkacak kadar karaktersizleri hiç sevmem!

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• youngsailor
    youngsailor Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 679 cevap paylaştı.

Sevgiliye sosyal medya şifresi vermek ya da vermemek ne kadar önemli tartışılır. Sosyal medya olarak tek uygulama kullanan biri olarak benim için verilmemesi gereken bir sebeb yok, sosyal medya bir b*k yemek için kullanılmadığı müddetçe tabiki verilir. Saklanması gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama özelliklede istenip verilmesi kesinlikle doğru bir hareket değil ve güven kırıcı bir durumdur. Bu durum tıpkı her saniye neredesin konum at, kimle konuşuyorsun resim at gibi ani tetik durumu gibi bir durum.

1
    0 Yorumla
  • ineedtime
    ineedtime Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Bence çok da takılacak bir sorun değil , zaten attığı adımdan haberin oluyor ise azıcık güven de isteme. Benim sifrem yok onda onunda bende yoktur. Vermem de sormam da kızlarla özelimiz var sonuçta
    Onun da kendine özel hayatı var
    Arkadaşları ile instagram grupları var
    Bu kadarına karışmam sende Karışma ilişkini zedelersin

0
    0 Yorumla
  • Kıymet-i_Harbiye
    Kıymet-i_Harbiye Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 73%
    +1 yıl

Önemsiz bir şey bence. Verilmesi de çok gözde büyütülecek bir şey değil. Canı ister verir. Veresi olmayana niye vermedi diye kuşkulanmak yersiz. Güvene layık olup olmadığı da güvenip güvenmediği de başka birçok şeyden anlaşılır zaten. Eskiden sosyal medya mı vardı :D Hoşa gitmeyecek işler yapan her türlü belli eder kendini.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

165

Cevap

125

Cevap

• istanbulbeyfendisi6
    istanbulbeyfendisi6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Eğer ergen iseniz kesinlikle verilmeli fakat olgun bireylerseniz sosyal medya şifrelerinizi birbirinize vermeniz kadar saçma birşey yok bence. Sosyal medya dediğin şey kişiye has olan birşeydir eğer şifreni ona da vereceksen şu sonradan görme 2 kişilik hesaplardan açın!!! Yani benim düşüncem bu tabi ki herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir :)

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben hiç bir zaman bu tip şeylerin (sosyal hesaplar) ilişkiyi yönlendirecek bir enstrüman olmamasını dilerim. Çünkü buraya kadar düştüyse ilişkiniz geçmiş olsun. Önemli olan sevgili ne verdiğin güvendir. Eeee o zaman kime ne şifre ne yapacak ya da? Onu seviyor ve aldatmıyorsa sorun yok demektir.

0
    0 Yorumla
  • Seymagnc
    Seymagnc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 54%
    +1 yıl

Bence hiçbir şey fark etmiyor. Şifremi versem de vermesemde ben kendimden eminim, ondan da emin olduktan sonra şifresini şahsen istemezdim ha ama nasıl emin olucaz diyorsanız insan kendini her alanda zaten belli ediyor:)

0
    0 Yorumla
  • Betyy_1
    Betyy_1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

Sen alicaksan şifreyi vs alma. Çünkü karşındakinde öyle bir niyet varsa sahte hesap açar yine yapar. Böyle hiç ummadığı anda al telefonunu bak. Şimdi aşağıda güven sorunu yaratmayın vs demeyin. O kadar ihanetler olunca mecburuz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yorumların hemen hemen hepsini okudum. İnsan evlatları demiş ki verilmez insanın özel alanı olmalı (özel alan neyse artık zaten hayatında herşeyini bilecek insan var ne özeli ben bunu hiç anlamam). Bence verilmelidir abicim. Öyle şey mi olur özel filan yerim valla o ayakları.

0
    0 Yorumla
  • Bugraaltas
    Bugraaltas Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Vermem, istemesi bile yanlış kişiyle olduğumu göstermiş olur bana.
    Ayrılırım, böylesiyle bir yaşam düşünülemez çünkü.
    Güvensizlik ve aşırı kıskanç olma durumu, yürütmez ilişkiyi.

1
    0 Yorumla
  • Elif21xx
    Elif21xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Verilmez. Istenmesi de saçma. Aldatacak insan bana şifrelerini verir ama başka hesabı vardır orada aldatır yani aldatmaya meyili varsa her türlü yapar.

0
    0 Yorumla
  • JohhnycageTR
    JohhnycageTR Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence fuckbody ise zaten böyle birşeye gerek kalmaz ama eğer ciddi ciddi şifreler isteniyorsa ilişki gerçektir kıskanma vardır merak vardır sahiplenme vardır. Bence bunların olması çok güzel ama günümüz ilişkilerinde böyle şeyler ilişki katili. Eskiden olsa millet her dakika sevgilisini anardı beni merak ediyor yok benim şifremi istedi beni kıskandı... HEEY GİDİ HEY...

0
    0 Yorumla
  • YorumYazar
    YorumYazar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Akıllı ve kişilik sahibiyse kız olsun erkek olsun kimse vermemeli. Herkesin sosyal alanı kendine özeldir kimsenin karışmaya hakkı yoktur üstelik izinsiz ihlal edilmesi suçtur.

0
    12 Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Ya bukadarda otoriteye resmiyete uymayın insanlık değerlerinizi kaybetmeyin

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri insanlık değerlerinin temelinde insanların özel hayatlarına saygılı olmak yatar. eğer karşı tarafa güvensizlik varsa karşılıklı güven kurulamamıştır zaten. Yeni sayfa açmak gerekir

Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Emin ol devlet sistem yazı veya kağıt köpeği olmassan en büyük değeri kazanırsın zaten içinden ne geliyorsa onu yap insanları bilgisayar karakteriymiş gibi şekillendirmeyin en sevmediğim şey reis kusura bakma atar gibi oldu damarıma değdin

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri yanlış anlamadım korkma duygularını ifade etmişşin ucundanda azcık giydirmişşin :) benim demek istediğim sevgilinde olsa bir yere kadar özeline girebilir. Annen baban sevgilinden sana daha yakınlar onlar bile senin kişisel alanına saygı duyuyorlarsa sevgiliye ne yemek düşer sen anladın :D

Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Yok orasıda doğrudurda "izinsiz ihlal edilmesi suçtur " a takıldım ben aşkın içine bile sistemi devleti sokup bilinçaltımızı yıkıyorlar iyice köleleştirme oyunlarıdır bunlar unutmayınızki yerdeki köpekten bir farkımız yok hepimiz hayvan oğlu hayvanız bunu hakaret olarak deilde anlamlı bir şekilde anlayanlara söylüyorum. Hakaret olarak algılayanların zaten yorum yapma gereği yok

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri yasa iki tarafıda korumak için konulur. ben yaptım ama aşığım diyip yırtamazsın karşı taraf sana aşık değilki. o zaman hepimiz hayvani duygularımızla hareket edelim. ben bir kızı cinsel anlamda isteyim kızın isteği önemli olmasın. mantıklımı? devlet sistem belki doğru belki yanlış belki sen devletsiz bir utopya istiyorsun orasını bilemem. ama günümüz gerceğinde kötü niyetli insanlar var iyi niyetki insanlar var bunları birbirinden koruyacak kurallarda var. ne kadar korur ne kadar korumaz o tartışılır ama iyiki var.

Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Ben öyle olsun demedim sonuçta zeki canlılarız ama rmin ol sistem daha adeletli ve mantıklı olabilirdi senin anlamadığın olay şu ki gördüğümüz kadarı kadar güzel fakat genelleyeme baktığımız zaman kötüye gidiyor sadece büyük resmi görebilmek önemli öz benlik duygulatına sahip olup deperlerini bilmen lazım ama BOŞUNA KONUŞUYORUM HERKES HAYATINDAN MEMNUN ( veya öyle sanıyor ) bu ülke daha çok sessiz kalıcak galiba

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri ben sistem mükemmel insanlar mükemmel demiyorum o konuda hemfikiriz zaten. elimizde bu var sadece. inan türkiye ya da diğer ülkeler inan benim umrumda değil ben görüşlerimi global olarak söylemiştim

Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Yok o konuda haklısın zaten reis ona sözüm yok

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri muhabbetini sevdim kanka kabul edersen takipleşelim :)

Yorumla
    • Hissedenbiri
      Hissedenbiri
      +1 yıl

Eyw reis yazarsın arada

Yorumla
    • YorumYazar
      YorumYazar
      +1 yıl

@Hissedenbiri eyvallah :)

Yorumla
  • _Yaşayanölü_
    _Yaşayanölü_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Benim facebook instagram ks bide telefon ekran kilidi şifrem hepsi var onda o istemedi ben verdim. hep laf arasında verdim. o bı kez bile bakmaya çalışmadı. ben istiyom vermiyo o

0
    0 Yorumla
  • Poncikreiss
    Poncikreiss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

İstememek daha iyi bence çünkü güveniyosan gerek olmaz hem şifre olsa bile kizlarla konusmak isteyen her türlu konuşur bu iki taraf icin gecerli tabi uzun lafin kisasi gerek yok bence

0
    0 Yorumla
  • ɱrsponçik
    ɱrsponçik Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Verilmez. Güvenmiyorsa sen yanındayken telefonunu alır istediğine bakar ama şifre vermek mantıklı değil ✩

1
    0 Yorumla
  • Magicalmind
    Magicalmind Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Bence güvensizliği büyütüyor. Özellikle şu 2 hesabı birleştirmeler falan.. Erkek arkadaşınla birşey konuşuyorsun hemen atlamalar falan.

1
    0 Yorumla
  • pekgezenti
    pekgezenti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 67%
    +1 yıl

Yani isterse ozguven problemi vardir derim. Hic ugrasilmaz boyle basit seylerle. Istemesi bir abest zaten

0
    0 Yorumla
  • VoyagerC
    VoyagerC Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Verilmez. İstiyorsa da bu onun size güvenmediğinin işaretidir. Bana güvenmeyen biri neden sevgilim olsun ki...

0
    0 Yorumla
  • kubilaylom35
    kubilaylom35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

hiç lüzumu yok özel hayata saygısızlıktan başka şey degil. ayrıca benim yüzlerce kızı takip ettiğim sayfada ne işi varmış beyefendinin

0
    0 Yorumla
  • Kujara
    Kujara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 71%
    +1 yıl

Verilebilir, bir sakınca yok. İsteyen verir isteyen vermez. Özellikle ciddi ilişkilerde şeffaflıktan yanayım.

0
    0 Yorumla
  • İnekliPijama
    İnekliPijama Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 81%
    +1 yıl

Vermem de istemem de. Söz konusu olmadı zaten. Oldu olacak birlikte tuvalete de girelim. Yapışık ikizler gibi her şeyimiz ortak olsun.

0
    0 Yorumla
  • Pikapikaaçuu
    Pikapikaaçuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Kapatırım bile hiç sorun değil özelim sevdiğim kişidir sosyal hesabim degil. Kullanmiyorum zaten. hobbidik bir uygulama için kırmam

0
    0 Yorumla
  • ZombiMombie
    ZombiMombie Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

birseyden korkusu yoksa verir. biliyorsan hic zarari olmaz da biliyor diye hep oturum acik olmasida hos olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 11b cevap paylaştı.

Yani ileri aşamada vermek yerine ortak hesap kullanmak daha mantıklı. Sen de olsan onun her şeyini bilmek istersin. Empati kur

0
    0 Yorumla
  • Buğlemmli
    Buğlemmli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

gerekıyorsa verırirm de havadan nem kapan biriyse hayır.. benım umrum olmaz güven yoksa hıc olmasın ılıskı

0
    0 Yorumla
  • tekamül
    tekamül Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

Kullansaydım verirdim, bilsin yani ne varki, kalbine şüphe düşerde üzerim diye korkarım...

1
    0 Yorumla
  • ablanızbitik
    ablanızbitik Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

İstemem de vermem de herkesin bir özeli var o kadar güvenmiyosam ilişkiyi sürdürmem zaten

1
    0 Yorumla
  • oculusreparo
    oculusreparo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 80%
    +1 yıl

Hala bunları mı tartışıyoruz ya herkesin kendine ait bir alanı olmalı ne diye verecekmişim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bence gerekli. kıskanma olayının da güvensizlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. seven insan kıskanır. sevmediğin birini kıskanman için bir neden yok :)

1
    0 Yorumla
  • tekeksiginizbendim
    tekeksiginizbendim Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Verilmez, çok gereksiz bir hareket. guvenmiyorsan çıkarsın hayatından olur biter.

1
    0 Yorumla
  • CascadeÇ
    CascadeÇ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir kız ile flört yaşıyorduk bendrn insta şifremi istedi vermedim ben vermeyince sana guvenmiyorum ozaman dedi bende guvenmediğin birine mesaj yazma dedim 3 gun sonra mesaj atti cevap vermedim

0
    0 Yorumla
  • Blackrainbowsouls
    Blackrainbowsouls Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 918 cevap paylaştı.

Saçmalık ya ha vermişsin ha vermemişsin şifren onda olunca geriliyorsan sen zaten hiç olmamışsın

1
    0 Yorumla
  • ronaldo_66
    ronaldo_66 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ben vermiştim. Bana olan güveni arttı. Zaten kötü bir şeyde yoktu. İş sende bitiyo biraz.

0
    0 Yorumla
  • ecedesidero
    ecedesidero Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 675 cevap paylaştı.

Uzun ilişkim varsa artık ve güven sağlanmışsa veririm, çekinmem.

0
    0 Yorumla
  • -TersHatunn
    -TersHatunn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Karşılıklı yapılacaksa kişilere kalmış birşey , kız takip ediyorsa sürekli isterim (sevgiliden.)

0
    0 Yorumla
  • Dilekkka
    Dilekkka Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Verilir ne var ki bunda tabi saklayacak bişey yoksa

0
    0 Yorumla
  • Tunahanyldz
    Tunahanyldz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 66%
    +1 yıl

İsterse ben veririm ama güven olması gerekir, güvenin olmadığı bir ilişki ne kadar sağlıklı olur ki

0
    0 Yorumla
  • Serengul1903
    Serengul1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Verilir verilmezse hep napıyor acaba o ınstada AA ya bı kız mesaj atarsaa gıbı trıplere gırılebılır

0
    0 Yorumla
  • ÜNSAL77
    ÜNSAL77 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 56%
    +1 yıl

Kendine güveniyorsan, gizli saklı arkadaşlıkların yoksa neden olmadın

0
    0 Yorumla
  • Meltemcee
    Meltemcee Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı.

bence hiç kullanılmaması daha uygun, şifre verilmesine karşıyım.

0
    0 Yorumla
  • PollyannanınRuju
    PollyannanınRuju Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Sosyal medya ilişkide başlı başına zaten sıkıntı hiç olmasın Bence

0
    0 Yorumla
  • _ghost_gril_
    _ghost_gril_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Zamaninda verdim ama akillandim kesseler bir şeyimi vermem😀

0
    0 Yorumla
  • ___GK___
    ___GK___ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

Şifresini verirse veririm ama hesabımdan paylaşım falan yapamaz.

0
    0 Yorumla
  • Ourang_Medan
    Ourang_Medan Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 68%
    +1 yıl

Verilir de bulur bir kıskançlık malzemesi al başına dert.

0
    0 Yorumla
  • boncuksultan
    boncuksultan Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Hayır, gerek yok. Sana güvenmiyorsa gitsin başkasını bulsun.

0
    0 Yorumla
  • Sümeyrakyaa
    Sümeyrakyaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Saçmalık ve güven eksikliğinden başka bir şey değil

0
    5 Yorumla
    • seytanca35
      seytanca35
      +1 yıl

Tamam istenmesi karşıya güvensizlik vermemek ne oluyo?

Yorumla
    • Sümeyrakyaa
      Sümeyrakyaa
      +1 yıl

Güvensizliğini karşıya kanıtlamış oluyor

Yorumla
    • seytanca35
      seytanca35
      +1 yıl

İstemek ne kadar gereksizse vermeme konusunda diretmekte o kadar gereksizdir net.

Yorumla
    • Sümeyrakyaa
      Sümeyrakyaa
      +1 yıl

Sen karşındaki insana güvenmiyorsan bu problemini onunla çöz burada bana bir şey kanıtlama çabasına girme

Yorumla
    • seytanca35
      seytanca35
      +1 yıl

Ne alakası var insanlar senle aynı düşünmüyo olmasını da saçmalık olarak adlandırman saçma bu konudaki görüşümü ben zaten belirttim ama sakin kalmak yerine bu görüşe saldıranlarında güvenilmemekte haklı oldunduğunun kanıtısın (nokta) sen kimsin ki sana kendimi ispat mecburiyeti hissedicem neyse sakinim

Yorumla
  • Hetzenn
    Hetzenn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.

verilir de verilmez de, merak için sadece güvensizlikten ilişki de zedelenir.

0
    0 Yorumla
  • Espadon34
    Espadon34 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 62%
    +1 yıl

Tercih meselesi. Bir haltlar karıştıranlar vermez :))

0
    0 Yorumla
  • MasterMagician
    MasterMagician Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.

istiyorsa veririm mühim bir mesele değil benim için.

0
    0 Yorumla
  • __BununAdıAşk__
    __BununAdıAşk__ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Ben vermezdim dogrusu , bana guvenmeyen biriyle isim olmaz

0
    0 Yorumla
  • delidivane02
    delidivane02 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

bir hatan yoksa niye verilmesin güveniyosan kendine sorun olmamalı bnce :)

0
    0 Yorumla
  • Erm0411
    Erm0411 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 58%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Lazim olursa veririm sıkıntı yok ama kontrol amaçlı asla vermem

0
    0 Yorumla
  • Warimathras
    Warimathras Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı.

Güven sorunu oluşturmamak amacı ile verilmesi uygun tabi herhangi birşey yapmıyorsanız.

0
    0 Yorumla
  • sevimlişeyy
    sevimlişeyy Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl

Çok gereksiz bir konu bence ne öyle yani güvenmiyorsa zaten isim olmaz

0
    0 Yorumla
  • birazdegisikbiri
    birazdegisikbiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

gereksiz buluyorum ama vermeyince de benden ne saklıyorsun oluyor..

0
    0 Yorumla
  • Varyadayokkk
    Varyadayokkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Ben verdim şifreyi o vermiyordu artık ne anlamalıyız bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • ahu13
    ahu13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

İlişkide karşılıklı güven varsa bunlara gerek Yok ama çok istiyorsa da veririm

0
    0 Yorumla
  • srdr16
    srdr16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Hiç gerek yok böyle bir şeye. Kesinlikle vermem şifremi söz konusu olamaz. Bende istemiyorum zaten.

0
    0 Yorumla
  • MUHAMMED52
    MUHAMMED52 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50 , eic 49%
    +1 yıl

vermeyipte neyi saklıyacakki zaten vermemiş olsa güvensizlik olur

0
    0 Yorumla
  • Sonnefer86
    Sonnefer86 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl

Hiç özel kalmasın erkek muhabetinede dahil olsun asla verilmez gerek yok

0
    0 Yorumla
  • josef83
    josef83 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

korkutugum bir durum yoksa veririm.. varsa 🤔🤔 bir dumen ceviririm cikarim😉😉

0
    0 Yorumla
  • emre114
    emre114 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Veririm neyi merak edecek acaba merak ediyorum valla

0
    0 Yorumla
  • Mekan0606
    Mekan0606 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Ben şeffaf adamım herşey ortada zaten şifremide veririm sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (230)
Devamını Gör(275)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgiliye sosyal medya hesaplarının şifresi verilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliye sosyal medya hesaplarının şifresi verilmeli mi? 78 cevap verildi
Sevgilinin sosyal medya şifrelerini vermesi? 7 cevap verildi
Sevgilinizin sosyal medya hesaplarının şifresini alır mısınız? 21 cevap verildi
Sosyal medya hesaplarının şifresi sevgili ile paylaşılmalı mı? 31 cevap verildi
Sevgilinize kullandığınız sosyal medya hesapların şifresini verir misiniz? 20 cevap verildi
Sosyal medya hesaplarının şifresini ısrarla isteyen sevgiliden olur mu? 105 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨