Eşim annesi yuzunden kavga ediyoruz esim annesinden para istemistni telde bende yanindaydim annesi kaynanandan iste (benim annemi) benden isteme dedi. bende annem zaten borc oduyor taksitleri var die soyledim. Sonra bir gun annemde aramis sen para istetiyorsun benmi evlendim demis oglunla demis.. Annesi arayip kaynanan bana kufur etti vb. seyler soylemis aslinda kufurcyok benbborc oduyorum demis gercekten herseyimizi annemnaldi evlenirken biz mutlu olalim diye..
Simdi yine aradi konusmak icin yok benle konusmuyo annem diyip bana buguz yapiyo esim kapilari carpiyo bebegim de var. Bende sinirlendim defo git dedim. Ozur diledi ama hala ben sucluymusum gibi davraniyordu. yedigimen ictigimden de bisey anlamiyorum artik.. annesi soguk davraniyo diyr benim huzurum kaciyoo
Simdi yine aradi konusmak icin yok benle konusmuyo annem diyip bana buguz yapiyo esim kapilari carpiyo bebegim de var. Bende sinirlendim defo git dedim. Ozur diledi ama hala ben sucluymusum gibi davraniyordu. yedigimen ictigimden de bisey anlamiyorum artik.. annesi soguk davraniyo diyr benim huzurum kaciyoo
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler