Genellikle kadınların daha sadık olduğunu söylerler ama bence her ikisi eşit durumda. Bu eşitliği biz bozalım mı KScanlar? Sizce kim daha sadık? Erkekler mi, kadınlar mı?
Kadın erkek herkes aldattığı için bu konuda yorum yapamıyorum ama sanırım erkekler daha doyumsuz. Elini tuttuğu kadını çantada keklik görüyor ulaşamadığı her şeyin kölesi oluyor. Bu da bizim canımızı acıtıyor. Bizler de aldatılınca intikamını başkalarından alıyoruz, diğerlerinin canını yakıyoruz. Bu durumda bu eşitlik bozulmuyor iğrenç bir silsile..
Valla ben zamanında sadık oldum ama bir boka yaramadı boynuzu yedim ve yedirtim ve artık sadık biri diyilim erkek ne bok yaparsa kadın da yapar eşitiz her konuda zuahahhahaha filan.
1. cisi seven kişi zaten aldatmaz karakter meselesi 2. erkekler cinsellik yüzünden genelde aldatır 3. kadınlar ilgisizlikten dolayı aldatır ama kadınlar ufak bir ilgisizlkte aldatabiliyo kanka flörtleşmesi bahanesiyle aldatıyolar aldatıldığım için biliyorum
Aşk varsa iki tarafta sadık olur ancak bu devirde aşk yok çünkü bu devirde zinanın abazalığın azgınlığın adı aşk olmuş bu sadece erkekler için değil kadınlar içinde aynı. Kimse kusura bakmasın ama ben aşığım ben deli gibi seviyorum diyen erkekte kızda yalan söylüyor...
O kişiye göre değişir şerefsizliğin kadını erkeği olmaz bilemezsin sadık sanıyosundur yıllardır işim var şu var bu var diyip başkasıyla yatıyodur tanıdığın biri görür sevmediğin biridir sen nayatını düzgün yaşıyosundur o kişi kötüdür tartışırsın adamla adama laf sokarsın adam derki sen karına sahip çık lan senin karın falancayla halt yiyo veya kadının tekiyle kavga edersin kocan o kadını düzüyodur kocan senden değil benden memnın der işte o zaman dünya başına yıkılır
Kadınlar baştan çıkmasa her şey süt liman aslında. Başka bir erkeğe ilgi ve alakası oluyorsa ya karakteri bozuk, ya da onun hislerini anlayamayan bir eşe sahip. Biliyorum böyle dedim diye eksi veren çok olacak ama bütün iş bayanda bitiyor.
Aslında birazda kaybetmek korkusuyla orantılı olduğunu düşünüyorum. Dürüst olmak gerekirse mutlaka beyinde de olsa herkes birşeyler yaşıyordur. Ne kadar çok seversen o kadar çok kaybetmekten korkar riske girmezsin.
aşk varsa aşıklar varsa sadık odur. bazilarinda kadın sadık olur adam güzel kardeşim. bazılarında ise adam sadık kadın bacım. bazılarında her ikiside sadık olur. bazılarında ise ikiside sadakatsiz olur bilerek veya bilmeyerek.
Bu sadakat olgusunu bir cinsiyete bağlanmak lazım. Aldatan kadınlarda var erkeklerde var. Olayın esası birliktelik halindeyken etrafa kör olabilmek. Kör kalamayan ilişkiyi bitirmiş yeni adayları inceliyor ama eldekinden de olmak istemiyor demektir.
Çoğu kişiye göre kadınlar sadık değildir derler ama bana göre erkekler sadık değiller. Hayatlarında biru var iken de başkaları ile rahatlıkla birlikte olabiliyorlar.
C seçeneği anketin dengesini bozmuş. Olmasaydı daha iyi olurdu. Aşk tabii ki fazladan ciddi bir güven ortamı oluşturur. Ama kadınlar ülkemizde açık ara daha hassaslar sadakat konusunda.
Yanlış oyladım. Gerçek olay şu. Her iki bireyde birbirlerine gerçekten aşıklarsa kadınlarda erkeklerden en alâ sadıklardır. Konu tartışmaya bile kapalı
Bu ilişkiden ilişkiye kişiden kişiye göre değişir kimi zaman bazı ilişkilerde erkek daha sadık oluyo kimi zamanda kadın. böyle bir genellemeyi doğru bulmuyorum
Ortada aşk varsa gerçekten sevdiğimi sahiplenirim, mutlu edebilmek için elimden gelen herşeyi yaparım. Ama o bunu anlamıyorsa daha fazla ilerletmenin de anlamı yok.
Sadakati olan her iki tarafta aşk sevgi huzur güven varsa zaten yapmaz ama genelde erkekler saolsun aldatiolar 😑
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar kadinlar daha cok aci cekiyor daha cok uzuluyor gibi gorunsede bana kalirsa hicte oyle degil. 4 abili bir kiz olarak soyluyorum gencler erkekler daha sadik. Siz siz olun seven erkeginkegi
Erkek sadık, kadın kendını sevsırmesını bılmelı kafdagımda olmamalılar af edersın bir sey onda yok. Sevmeyı bılmeyen kaybeder ama kadınlar heyecan ıcın aldatır, hep daha buyugunu merak eder
Abi sonuç olarak 3 ilişkimde hiç gözüm dışarıda değildi kadınlarda bir evlenme merasimi var bunu yapmayınca kim olursa olsun gidip evlenirim diyen erkeğin kollarına kendilerini atıyorlar Topik yapmayın doğru bir tespit.
En İyi Cevaplar