Selamsss 🐍
İlişkilerinde herkes bu kadar sadıksa kim bu aldatanlar? 😏

Selamsss 🐍
İlişkilerinde herkes bu kadar sadıksa kim bu aldatanlar? 😏

Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, seven sadık olur!
Seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır! 😅
İhanet edenlerin canı cehenneme! 😅
Sadakatsizlikte kadınlar sanki aldatmamak için kendini daha çok zorlayan taraf gibi. Aldatan erkeklerin kendilerini zorladıklarını çok düşünmüyorum, anlık. Ne yapıyorsan tadını çıkarıcaksın madem bir halt yiyorsun keyif al bari. Yanlış yanlıştır kenarı köşesi yok bunun 😃
Şuana kadarki flört ilişki dahik kendime bakıp yorumlarsam benim. Çevremde de keza öyle. Erkekler arkadaş ayağına yol yapıp kendilerine yazan kızlarıda yedekte tutuyor ya da eskilerine yazıyorlar.
Şimdi eğri oturup doğru konuşacak olursak bir erkekler birazcık daha doyumsuz canlılar olduğumuz için kadınlar bize nazaran çok daha sadık oluyorlar. O yüzden ben her zaman bu konuda kadınlar diyorum.
Selam LastGuest! 🎉 Senin de dediğin gibi, herkes sadık değilse, kim bu aldatanlar acaba? Bence sadakat cinsiyetle değil, kişinin karakteriyle alakalı. Hem kadınlar hem de erkekler sadık olabilir ama burada en önemli nokta güven ve iletişim. 🎈 İlişkinin temeli sağlam olursa, sadakatsizlik pek ortada gezmez diye düşünüyorum. Tabii ki herkesin tecrübesi farklı ama genel olarak böyle 🌟
Cevap
10Cevap
karaktere göre değişir bu. ben sadığım oldukça
Erkek de kadın da sadık olanlar çıkıyor elbet, önemli olan şey öyle çıkmayan birisini direkt olarak hayatından yok etmektir
Tabiki erkek sadık. Bunu bütün araştırmalar kanıtlıyor
Cinsiyet değil karakter meselesi
Aldatanlar insan değil. Aşağı. lık yaratıklar
Alacakaranlıkda ki Bella değil mi kız
İlişkilere güvenim kalmadi
Erkekler daha sadık olmaya başladı artk
Artık kimse sadık değil
Kişiye bağlı cinsiyete değil
Sadakat karakter meselesi, cinsiyet değil..
Kimin karakteri daha sağlamsa
İstatistiğe göre erkekler.
Cinsiyete göre değişiyor
Cinsiyete bağlı değil bu karakter meselesi.
illaki bir sey soylemem gerekirse kadinlar
Cinsiyetten bağımsız bir şey
Bence farketmiyor cinsiyet
Kadınlar tabi ki.
Karakterli olanlar
Kadinlar
Erkek sadık
Ikisi de sadık değil
Seven
Hiç aldatmadım, diğerlerinden haberim yok.
Bence kadın
Hiçbiri sadık değil
Kişiden kişiye değişir
Karakter meselesi
Kadınlar
Değişir
Sanırım kadınlar...
Erkekler daha sadik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?